Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa dana, hypnotic poison il ai de pe esente? e tester sau normal? nu mai stiu daca e foarte persistent, avand in vedere ca e edt. elixir-ul l-ai testat? am citit reviews ca e mai puternic si ca miroase un piiiic diferit mai ales la notele de inceput ... |
Irinaa, eu am elixirul EDP.Prima impresie a mea cand l-am testat: cel mai naspa parfum mirosit, prea tare pt mine.Duma vreo 10 min am mirosit iarasi unde pulverizasem, era total diferit.Mi-a placut, ca dovada, l-am luat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danamiha spune:
geniest, baiatul de la esentedelux a avut probleme cu internetul, sper ca ai rezolvat problema, mi-a spus ca iti poate aduce parfumul dorit.
Chiar azi am comandat pentru o prietena Givenchy Organza si CALVIN KLEIN EUPHORIA BLOSSOM.
Mi-a spus ca a primit Samsara 100 ml, apa de parfum la 199 RON. Eu am, dar e EDT.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi30
Ca bine zici....eu sunt asa cuminte...acu' am dat in mania pantofilor/sandalelor...cumpar tot ce prind, daca trebuie, daca nu...in ceea ce privesc parfumurile ,sincer nu am mai gasit nimic care sa imi placa asa mult incat sa il cumpar...astept rabdatoare pe cele de vara |
eu am dat in mania cizmelor asa ca parfumurile sunt ultimul lucru care ma mai intereseaza
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, baiatul de la esentedelux a avut probleme cu internetul, sper ca ai rezolvat problema, mi-a spus ca iti poate aduce parfumul dorit. Chiar azi am comandat pentru o prietena Givenchy Organza si CALVIN KLEIN EUPHORIA BLOSSOM. Mi-a spus ca a primit Samsara 100 ml, apa de parfum la 199 RON. Eu am, dar e EDT. |
Multumesc frumos Dana,
da, am rezolvat, partial, intre timp, la modul ca am comandat pe un alt site romanesc si astept sa mi-l aduca. Sper sa fie ok.
gabi30 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
eu am dat in mania cizmelor asa ca parfumurile sunt ultimul lucru care ma mai intereseaza |
deci nu sunt singura
geniest spune:
Simt miros de primavara....in aer !!!
Am inceput deja sa folosesc Trussardi - Skin, pe care il adorrrr...da' mai vreau si alte arome asemanatoare...mie, inca, imi miroase a iarba proaspat cosita si codite de zambile proaspat rupte...
Ati mai mirosit parfumuri...verzi ???
teo30967 spune:
in seara asta i-am dus colegei mele parfumul AGENT PROVOCATEUR cadou luat pe nemirosite dar cu multe "citiri" si stiind ca tipei ii plac parfumurile tari .
pentru cele care au intrebat despre parfum -spuneau ca nu se gaseste in romania- ca e ceva total diferit de toate parfumurile intalnite pana acum si am intalnit cateva .
eu il cataloghez in categoria celor f tari si persistente gen celor de la thierry mugler mirosi de la coltul strazii dar e totusi f fin si placut si nu pica greu ...dimpotriva il cauti
desi am zis ca nu e genul meu, simt ca are si ceva masculin in el ( mie imi plac floralele dulci - noa, jessica, boudoir, organza, sung ) l-as vrea si eu !
teo30967 spune:
de pe bigdiscount
am prins la reducere doar testerul de 100 ml si pe ala l-am luat, ca imi doream prea mult sa i-l fac cadou iar noi fiind prietene ne permitem sa ne facem cadouri si testere !
acum sunt suparata ca mi-am luat si eu trei parfumuri si doua tre sa le "marit" dar sunt f incantata de RAFfINEE e puternic nu e floral dar e cald, e oriental si nu il simt batranicios desi e pentru persoane mature fiica-mea zice ca miroase ca un sertar al bunicilor unde au ramas urme de la cosmeticele lor, ii place si ei, il impartim amandoua numai ca ea simte ca e pentru maturi eu nu
m-am dat acu iar cu el si imi miroase a rom de la prajituri ! mereu mai descopar ceva la el ...
de celelalte doua nu va mai zic decat numele lor :
blue grass de la elizabeth arden si
les saisons par ete de la van cleef & arpels
e prima oara cand ma dezamageste un parfum de la elizabeth arden dar asta e iar de la van cleef nu o sa mi mai iau niciodata nimic !
danamiha spune:
citat din mesajul lui teo30967 e prima oara cand ma dezamageste un parfum de la elizabeth arden dar asta e iar de la van cleef nu o sa mi mai iau niciodata nimic ! |
Imi pare rau ca esti dezamagita, toate am trecut prin asta cand am comandat pe nemirosite
Pe mine toate parfumurile de la E.Arden m-au dezamagit, pur si simplu nu sunt genul meu, dar de la Van Cleef & Arpels mi-am comandat fara sa miros "First", e absolut oribil, de pe vremea bunicii, in schimb imi place mult si l-am comandat pt mama "Firs Love", e placut si mai imi place Feerie