Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 12
iuliya spune:
Danamiha, si mie mi-a lasat aceeasi impresie First de la Van Cleef & Arpels, nu mi-a placut deloc, deloc. Firt Love inca nu l-am testat.
In perioada aceasta ce parfumuri folositi? Eu folosesc Wish(imi este tare greu sa ma "despart" de el), si Coco Mademoiselle EDT.
teo30967 spune:
pentru ca eu ador floralele iubesc SUNFLOWERS de la elizabeth arden
imi place si true love - amandoua sunt f tineresti ultimul chiar foarte - sunt de vara nu tin deloc, insa m-am dat saptamana trecuta cu ele si iarna acum miroseam si a doua zi .
am probleme cu I LOWE YOU, BRIGHT CRISTAL ala roz, l!air du temps (care din fericire nici nu prea imi place ) plus cele de sus care nu tin vara .
UNDE E PROBLEMA ? voi ce ziceti? sa ma dau numai cu ape de parfum ?
de la elizabeth arden imi place si REDDOOR e apade parfum si e adorabil e de iarna totusi dar e vesel are multe flori, e incendiar ce mai !
si ma asteptam sa ma dea pe spate si blue grass dar ...parca e prea fresh, prea sapunos asa ...desi daca l mai incerc mult si vara s-ar putea sa nu l mai dau
sunt o CIUDATA STIU
teo30967 spune:
FETELE scuze dar de van cleef am uitat sa va spun ca e prima oara si eu ma mai "inspir" de pe fragrance.net si acolo LES SAISONS PAR ETE era trecut la parfum de vara si e si tineresc dar NU IMI PLACE DELOC!- fiica-mea zice ca am "fite"
despre first danamiha stiam ca e pentru persoane mature si a fost creat in 1976 deci ...ma cam astept sa fie din vremea bunicii...iar first love am gasit tot acolo ca e pentru mature si e intrat in 2006 deci MACAR e modern e oriental/spicy
am nevoie de parfumuri de vara care sa tina si sa le iubesc ! AJUTOR!
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 am nevoie de parfumuri de vara care sa tina si sa le iubesc ! AJUTOR! |
Eu folosesc vara, Shalimar light EDT (iarna EDP), Pacco Rabanne-Black XS, Mont Blanc-Femme de Mont Blanc, Jaipur Saphir-Boucheron, Cristobal-Balenciaga si altele
Eu ador parfumurile dulci, puternice
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui teo30967 pentru ca eu ador floralele iubesc SUNFLOWERS de la elizabeth arden imi place si true love - amandoua sunt f tineresti ultimul chiar foarte - sunt de vara nu tin deloc, insa m-am dat saptamana trecuta cu ele si iarna acum miroseam si a doua zi . am probleme cu I LOWE YOU, BRIGHT CRISTAL ala roz, l!air du temps (care din fericire nici nu prea imi place ) plus cele de sus care nu tin vara . UNDE E PROBLEMA ? voi ce ziceti? sa ma dau numai cu ape de parfum ? de la elizabeth arden imi place si REDDOOR e apade parfum si e adorabil e de iarna totusi dar e vesel are multe flori, e incendiar ce mai ! si ma asteptam sa ma dea pe spate si blue grass dar ...parca e prea fresh, prea sapunos asa ...desi daca l mai incerc mult si vara s-ar putea sa nu l mai dau sunt o CIUDATA STIU |
Teo, eu am un Sunflowers (primit de la sot, el n-are nicio vina saracu - lui ii place mult si tot de la el am si L'Air du Temps, ca tot l-ai pomenit) si nu ma impac deloc-deloc cu el ... l-am incercat in repetate randuri si pur-si-simplu nu ma atrage deloc, nu-i gasesc nimic sa-mi placa!
Eu sunt ca Dana, imi plac parfumurile dulci, puternice...
Acum folosesc Classique-ul, Jungle Elephant si Versace Crystal Noir ...nu pe toate odata
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camelia_daniela
Acum folosesc Classique-ul, Jungle Elephant si Versace Crystal Noir ...nu pe toate odata Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) [b]Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” |
Exact astea le folosesc si eu, te-ai luat dupa mine
Carrye spune:
Hmm, si eu cu Jungle (de care ma despart cu greu de cand l-am luat), Mademoiselle EDP, Allure Sensuelle, ma mai dau si cu Lolita (vara nu il simt deloc), Infininment si Burberry The Beat.
I-am dat mamei Feragamo, cu D&G Red nu m-am dat deloc toata iarna, mi se pare mult prea tare si nici Cerutti Image nu prea mi-a mai atras atentia.
Problema mea este ca sunt conservatoare, mereu miros o multime de parfumuri si nu stiu de ce, dar eu raman la cateva parfumuri care nu imi ies din suflet...
L-am gasit pe Lou Lou de la Cacharel, cel pe care l-am avut cand eram mica si sunt curioasa daca il stiti si cum l-ati descrie. Sunt tare curioasa daca mi-ar mai placea...l-am gasit pe un site, nu stiu daca este in magazine.
hristina spune:
D&G Red am si eu de vreo 2 zile si cred ca de maine am sa-l port mai mult pe la scoala, ca sa ma tina pana termin orele. Sper...sa persiste.
Feragamo il folosesc destul de rar, inca mi se pare intr-un mare fel si trebuie sa am o anumita stare sa mi-l pun pe mine.
Organza imi place in continuare, dar am senzatia ca nu-l mai simt,probabil nasul s-a obisnui prea mult cu el, iar Very Irresistible-ul de la Gyvenchi l-am terminat.P-asta sigur am sa mai mi-l iau ca tare mi-a placut.
Asta din achizitiile iernii; pe parcurs, odata cu imprimavararea trebuie sa regandim si reimprospatarea parfumeriei personale.
iuliya spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Eu sunt ca Dana, imi plac parfumurile dulci, puternice... |
Si mie