Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetelor mie imi plac TOATE parfumurile (si dulci si tari si puternice si suave si florale si orientale si intepatoare)cu exceptia celor UNISEX. nu suport sa ma dau cu un parfum masculin ca doar nu sunt pe invers ! asa ca am in gama mea de tot soiul e adevarat ca nu toate cumparate am si f multe primite si nu ma indur sa dau niciunul

de asta nu am putut sa iau nici unul de la hermes au ele cate un miez floral da pe urma zici ca sunt spuma de ras sau ma rog NASUL meu asa le simte

si ma enerveaza de mor apele de toaleta care nu tin cel putin cristalul ala roz de la versace nici pana la usa nu tine si e din sephora

voi incerca si eu shalimar light pentru vara sa vad cum e si paote ma lipesc de el si o sa revin si la salvatore ferragamo ca si ala mi-a placut pentru vara

si am o intrebare pentru voi kenzo jungle merge vara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

teo, te inteleg perfect cu mirosul de "aftershave" Am primit un Bvlgari , Eau parfumee au the blanc scrie pe el...mai are si 100 ml si pur si simplu nu-l suport. Il fac cadou, il vrea cineva?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Clau si eu le fel cu Bvlgari numai ca al meu de numeste Omnia Amethyste , de fapt e un set si nu-mi place deloc..dar eu nu-l fac cadou sper sa-l vand.Glumeam..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

de pe cheapsmells a comandat cineva? eu am tot incercat dar nu-mi accepta cardul...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

fetelor mie imi plac TOATE parfumurile (si dulci si tari si puternice si suave si florale si orientale si intepatoare)cu exceptia celor UNISEX. nu suport sa ma dau cu un parfum masculin ca doar nu sunt pe invers ! asa ca am in gama mea de tot soiul e adevarat ca nu toate cumparate am si f multe primite si nu ma indur sa dau niciunul

de asta nu am putut sa iau nici unul de la hermes au ele cate un miez floral da pe urma zici ca sunt spuma de ras sau ma rog NASUL meu asa le simte

si ma enerveaza de mor apele de toaleta care nu tin cel putin cristalul ala roz de la versace nici pana la usa nu tine si e din sephora

voi incerca si eu shalimar light pentru vara sa vad cum e si paote ma lipesc de el si o sa revin si la salvatore ferragamo ca si ala mi-a placut pentru vara

si am o intrebare pentru voi kenzo jungle merge vara ?

Dupa parerea mea, Kenzo Jungle nu este pt vara pt ca e f.f. puternic, miroase a scortisoare, e atat de placut uite cum e descris www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html" target="_blank">aici
Mi-a placut enorm si nu mai am, tocmai l-am terminat Kenzo Jungle Tigre, www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-le-Tigre-435.html" target="_blank">acesta, l-am gasit doar pe e-bay la un pret f. ridicat, pentru colectionari

De la Hermes imi place doar Eau des Merveilles, EDP.

De la Versace nu suport Bright Crystal, in schimb ador Crystal Noir

Nu am mirosit J.P.Gaultier - Gaultier 2, e unisex, stiu ca il mai foloseste Carrye de la iubitul ei . Sunt curioasa cum e

Daca ai timp poti sa citesti aici: PARFUM DE VARA , PARFUMURI PERSISTENTE , sunt discutii mai vechi, dar poti sa-ti faci o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

chanel no 5. imi aminteste de coco chanel si atmosfera de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am primit comanda de la fragrancex,de unde mi-am cumparat Cristal Noir -Versace. E bestial.Nu ma mai satur sa-l miros. E delikat dar in aceasi timp puternic,senzual dar si elegant.Un fresh-dulce dar care, dupa ce se aseaza ,aduce arome dulci- orientale. Desi l-am comandat pentru a-l face cadou unei prietene, il voi oprii pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Mi-am comandat de pe esentedelux - Burberry Weekend. E minunat. Va recomand sa-l testati.
Sotul meu spune ca inca miroase desi m-am dat dimineata si au trecut 12 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu mi-am luat tot de pe esentedelux Burberry London si imi place mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana mihaaaaa! kenzo jungle uite este pe bigdiscount si e sticla de 100 de ml!

Mergi la inceput