parfumuri - care tin mult, persistente

parfumuri - care tin mult, persistente | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna,

Imi puteti spune si mie va rog care parfumuri sunt intradevar persistente, gen sa mirosi si a doua zi?

Eu l-as include in aceasta categorie pe Alien de la T. Mugler (l-am testat la Sephora la Plaza si mai miroseam si a doua zi).

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Tresor de la Lancome. Hainele mai pasteaza un miros chiar si dupa spalare, asa ca am in dulap hainele Tresor! Iar parfumul intr-adevar persista pana a doua zi. Dar depinde si de tipul de piele, ph, alea alea.

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

te referi la cele de dama, presupun...Amarige-Givenchy si tine mai mult de o zi.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Dolce Vita, Dior. Mirosi de la o posta si hainele nu-si revin nici dupa 2-3 spalari.
Lolita, de la Lolita Lempika, acelasi efect. Foarte dulci amindoo, mirosi a bombonele.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Erau pe vremuri niste parfumuri, rusesti, in sticle mari, transparente, lichidul galbui, cu niste trandafiri mari colorati pe eticheta. Alea miros rau de tot. Am varsat o sticla in clasa la scoala, a mirosit tot anul, si am avut nota scazuta la purtare. Am vrut sa o parfumez pe colega mea de banca, da' s-a creat ambuscada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu la Amarige, persista si dupa ce speli hainele
Chiar nu am intalnit unul mai persistent, desi imi plac si folosesc si alte parfumuri dulci si tari

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Allure de la Chanel si L'Instant de la Guerlain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

scuze daca sunt off topic, dar nu am vrut sa mai deschid un subiect despre parfumuri. daca te deranjeaza, sterg.

am si eu o intrebare. voi unde tineti parfumurile? am auzit persoane care le tin in frigider. le afecteaza caldura?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Mie imi place foarte mult cum miroase Pacco Rabanne (sper sa fi scris bine)si persista si mult.Miros hainele si a doua zi cand imi dau

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

N-am mai auuzit de parfumuri in frigider!!

Dar daca functioneaza, as incerca si eu
Cu toate ca nu am avut nici o problema cu aprfumurile mele pe caldurile astea.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Bolnava fiind dupa parfumuri am cumparat o carticica "Zodiacul parfumurilor" si scrie ca trebuie tinute in cutiile lor, intr-un loc intunecat (dulap, sertar) si nu trebuie expuse la soare. Dar nu zice nimic de frigider!!! Eu stiam de crema de fata in frigider.

On topic_ Hugo Boss Intense este foarte persistent insa in acelasi timp este si foarte puternic. Cand l-am cumparat vanzatoarea s-a speriat si m-a averitizat ca afara din magazin va mirosi mai mult...acolo mirosea deja a 100 de parfumuri...a avut dreptate! Il folosesc ceva mai rar din cauza asta.

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput