Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 6
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanab125 Multumesc pentru raspunsuri. M-am uitat si eu pe site-uri si nu am vazut. voi suna sa intreb ce scrie pe cutie, la asta nu m-am gandit. Matei si Ilinca |
Uite Dior Addict 2, pe care-l am si eu, insa m-am uitat pe toate partile si nu zice nimic de summer breeze.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_D-am-pid_60586Wproducts.html
www.andreialmeu.piczo.com
teo30967 spune:
la multi ani pentru toate iubitoarele de parfumuri !
sa fim sanatoase si sa avem dispozitie pentru a ne parfuma ca de parfumuri nu ducem lipsa !(din fericire)
si ca sa incep anul bine, eu deja am dat comanda de un "giorgio" Giorgio Beverly Hills si sunt f nerabdataore mai ales ca am citit in ghidul parfumurilor ca in america existau afise in restaurante cu "no giorgio" ca parfumul asta golea restaurantele !
e o provocare pentru mine parfumul asta !
teo30967 spune:
draga mihaela, ma bucur ca-l gsesti "deosebit" pe giorgio, am mai cumparat parfumuri pe nemirosite si nu m-a dezamagit niciunul pana acum ! merg pe "nasul" meu in continuare, e o adevarata provocare pentru mine !
dar acum am o MARE problema. e ziua colegei mele si ii iau cadou un parfum ei ii place paloma picasso dar eu m-am gandit sa umblu la elementul surpriza si ... as opta pentru agent provocateur. ambele sunt chiprate florale deci ar trebui sa mearga in plus agent e mai nou mai modern si ...nu-l mirosi la fiecare colt de strada .
de 2 saptamani imi bat capul si inca mai "discern"
in ghidul parfumurilor ambele sunt bine cotate !
daca puteti sa-mi spuneti mai multe despre cele doua parfumuri astept sugestii din partea voastra !
iuliya spune:
Am primit parfumul Wish Chopard. Miroase atat de bine, e puternic si persista, imi place. Am comandat prin intermediar si sunt foarte multumita.
Am sa va intreb ceva cu riscul ca o sa radeti de mine
Cele care il aveti, ce culoare are apa de parfum? verzuie?
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Am primit parfumul Wish Chopard. Miroase atat de bine, e puternic si persista, imi place. Am comandat prin intermediar si sunt foarte multumita. Am sa va intreb ceva cu riscul ca o sa radeti de mine Cele care il aveti, ce culoare are apa de parfum? verzuie? |
Nu radem de tine ci doar cu tine, glumesc
Eu am verzuie, dar am inteles de la Carrye, daca nu ma insel, ca exista o editie limitata care e mov Imi place Wish, dar mai pe gustul meu e Casmir.
dariagold spune:
eu am Quizas..Quizas..quizas..(Loewe), este ceva de vis..imi place enorm dar nu l-am gasit in Ro la nici un magazin(in Timisoara) si nici la cei care aduc.Mi l-a adus cineva din Spania din magazin.e super!
teo30967 spune:
am vazut si eu quizas in sephora dar ...sunt dezamagita de LOWE mi-am luat asta vara Y lowe you eram si sunt innebunita dupa el mi-am cumparat apa de toaleta (era la promotie!)si nu tine nici pana la usa acum ori ca e apa de toaleta si nu parfum ori ca e ph-ul meu de vina imi vine sa l arunc de la 10 si am zis ca nu mai iau nimic de la LOWE desi ma duc mereu si miros capacul...deci quizasul tau tine ?
geniest spune:
Buna Dana,
o rugaminte: il poti intreba tu pe tipul de la esente daca poate aduce (si daca da, la ce pret ???) Giorgio Armani - City Glow pentru barbati ??? Ma intereseaza la 30 sau 50 ml. Eu l-am intrebat ieri pe mess si m-a ignorat total. Stiu ca tu ai pile
Multumesc mult si anticipat ,
g
www.andreialmeu.piczo.com