Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab125

Multumesc pentru raspunsuri. M-am uitat si eu pe site-uri si nu am vazut. voi suna sa intreb ce scrie pe cutie, la asta nu m-am gandit.

Matei si Ilinca

Uite Dior Addict 2, pe care-l am si eu, insa m-am uitat pe toate partile si nu zice nimic de summer breeze.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_D-am-pid_60586Wproducts.html

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

la multi ani pentru toate iubitoarele de parfumuri !
sa fim sanatoase si sa avem dispozitie pentru a ne parfuma ca de parfumuri nu ducem lipsa !(din fericire)

si ca sa incep anul bine, eu deja am dat comanda de un "giorgio" Giorgio Beverly Hills si sunt f nerabdataore mai ales ca am citit in ghidul parfumurilor ca in america existau afise in restaurante cu "no giorgio" ca parfumul asta golea restaurantele !
e o provocare pentru mine parfumul asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

La multi ani!
Am si eu Giorgio si intr-adevar este ceva deosebit.

Mergi la inceput

draga mihaela, ma bucur ca-l gsesti "deosebit" pe giorgio, am mai cumparat parfumuri pe nemirosite si nu m-a dezamagit niciunul pana acum ! merg pe "nasul" meu in continuare, e o adevarata provocare pentru mine !

dar acum am o MARE problema. e ziua colegei mele si ii iau cadou un parfum ei ii place paloma picasso dar eu m-am gandit sa umblu la elementul surpriza si ... as opta pentru agent provocateur. ambele sunt chiprate florale deci ar trebui sa mearga in plus agent e mai nou mai modern si ...nu-l mirosi la fiecare colt de strada .
de 2 saptamani imi bat capul si inca mai "discern"

in ghidul parfumurilor ambele sunt bine cotate !

daca puteti sa-mi spuneti mai multe despre cele doua parfumuri astept sugestii din partea voastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am gasit zilele trecute L'eau The One care m-a surprins placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Am primit parfumul Wish Chopard. Miroase atat de bine, e puternic si persista, imi place. Am comandat prin intermediar si sunt foarte multumita.

Am sa va intreb ceva cu riscul ca o sa radeti de mine
Cele care il aveti, ce culoare are apa de parfum? verzuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Am primit parfumul Wish Chopard. Miroase atat de bine, e puternic si persista, imi place. Am comandat prin intermediar si sunt foarte multumita.

Am sa va intreb ceva cu riscul ca o sa radeti de mine
Cele care il aveti, ce culoare are apa de parfum? verzuie?

Nu radem de tine ci doar cu tine, glumesc
Eu am verzuie, dar am inteles de la Carrye, daca nu ma insel, ca exista o editie limitata care e mov Imi place Wish, dar mai pe gustul meu e Casmir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariagold spune:

eu am Quizas..Quizas..quizas..(Loewe), este ceva de vis..imi place enorm dar nu l-am gasit in Ro la nici un magazin(in Timisoara) si nici la cei care aduc.Mi l-a adus cineva din Spania din magazin.e super!

Mergi la inceput

am vazut si eu quizas in sephora dar ...sunt dezamagita de LOWE mi-am luat asta vara Y lowe you eram si sunt innebunita dupa el mi-am cumparat apa de toaleta (era la promotie!)si nu tine nici pana la usa acum ori ca e apa de toaleta si nu parfum ori ca e ph-ul meu de vina imi vine sa l arunc de la 10 si am zis ca nu mai iau nimic de la LOWE desi ma duc mereu si miros capacul...deci quizasul tau tine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Buna Dana,

o rugaminte: il poti intreba tu pe tipul de la esente daca poate aduce (si daca da, la ce pret ???) Giorgio Armani - City Glow pentru barbati ??? Ma intereseaza la 30 sau 50 ml. Eu l-am intrebat ieri pe mess si m-a ignorat total. Stiu ca tu ai pile

Multumesc mult si anticipat ,

g

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput