Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanse

In primul rand....LA multi ani, parfumoaselor!!

danamiha sti cumva daca livreaza si zilele astea pe www.esentedelux.ro ?
Am comandat si eu ceva aseara si ma bucuram sa ajunga pana de revelion

Voi ma innebuniti pe mine......
Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Ma gandesc ca luni posta va lucra...sau prin curier, dar e mai scump. Ai incercat sa iei legatura cu el? Suna-l linistita, e un baiat de treaba si daca poate te servesteAi pe site numerele lui de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Mi se pare ca First Van Cleef & Arpels seamana putin putin cu Samsara Guerlain. Oricum nu sunt pe gustul meu, poate peste cativa ani...stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
Ma gandesc ca luni posta va lucra...sau prin curier, dar e mai scump. Ai incercat sa iei legatura cu el? Suna-l linistita, e un baiat de treaba si daca poate te servesteAi pe site numerele lui de telefon

Nu am indraznit sa sun....
Prin posta am facut comanda,scria acolo ca dureaza 2-3 zile dar nu am luat in calcul sarbatorile
Am comandat doua testere,sper sa fie ok.
Inteleg din ce vorbiti voi ca pot sa-i cer si altceva ce nu-i acolo si poate aduce,nu?

Va pup

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Citat:
Ma gandesc ca luni posta va lucra...sau prin curier, dar e mai scump. Ai incercat sa iei legatura cu el? Suna-l linistita, e un baiat de treaba si daca poate te servesteAi pe site numerele lui de telefon

Nu am indraznit sa sun....
Prin posta am facut comanda,scria acolo ca dureaza 2-3 zile dar nu am luat in calcul sarbatorile
Am comandat doua testere,sper sa fie ok.
Inteleg din ce vorbiti voi ca pot sa-i cer si altceva ce nu-i acolo si poate aduce,nu?

Va pup

POZICI

KG MELE

Da, poti sa-i ceri si el incearca sa-ti aduca.

Mergi la inceput

La multi ani!
Va doresc in acest nou an multa sanatate, succes pe toate planurile, ceea ce va doriti sa se implineasca/realizeze, multa iubire si fericire alaturi de persoana iubita, familie si toti cei dragi!

Un an nou parfumat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

HELP, expertelor! Caut un parfum de la dior: dior addict 2- summer breeze. Imi place foarte mult, dar nu il mai gasesc. pe cutie scrie editie limitata, cred ca de asta. L-a mai cumparat cineva recent?
ambalajul si sticla arata exact asa, doar ca nu vad daca pe cutie scrie:
"SUMMER BREEZE"
http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=214

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare !

LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN 2009 CU SANATATE MAXIMA, BUCURII SI PARFUMURI BUNE VA DORESC!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanab125

HELP, expertelor! Caut un parfum de la dior: dior addict 2- summer breeze. Imi place foarte mult, dar nu il mai gasesc. pe cutie scrie editie limitata, cred ca de asta. L-a mai cumparat cineva recent?
"SUMMER BREEZE"

Matei si Ilinca

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-2-Summer-Breeze-3190.html aici e descrierea. Si scrie pe cutie Limited edition
M-am uitat pe site-uri de unde poti comanda sa vad daca-l au si nu am vazut sa scrie pe cutie SUMMER BREEZE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab125

"SUMMER BREEZE"

Matei si Ilinca

poti sa-i suni pe cei de la esentedelux si sa-i intrebi ce scrie pe cutie

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. M-am uitat si eu pe site-uri si nu am vazut. voi suna sa intreb ce scrie pe cutie, la asta nu m-am gandit.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput