Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanse In primul rand....LA multi ani, parfumoaselor!! danamiha sti cumva daca livreaza si zilele astea pe www.esentedelux.ro ? Am comandat si eu ceva aseara si ma bucuram sa ajunga pana de revelion Voi ma innebuniti pe mine...... ![]() Va pup ![]() MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA![]() POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Ma gandesc ca luni posta va lucra...sau prin curier, dar e mai scump. Ai incercat sa iei legatura cu el? Suna-l linistita, e un baiat de treaba si daca poate te serveste
iuliya spune:
Mi se pare ca First Van Cleef & Arpels seamana putin putin cu Samsara Guerlain. Oricum nu sunt pe gustul meu, poate peste cativa ani...stiu eu. ![]()
sanse spune:
| Ma gandesc ca luni posta va lucra...sau prin curier, dar e mai scump. Ai incercat sa iei legatura cu el? Suna-l linistita, e un baiat de treaba si daca poate te servesteAi pe site numerele lui de telefon |
Nu am indraznit sa sun....

Prin posta am facut comanda,scria acolo ca dureaza 2-3 zile dar nu am luat in calcul sarbatorile
Am comandat doua testere,sper sa fie ok.
Inteleg din ce vorbiti voi ca pot sa-i cer si altceva ce nu-i acolo si poate aduce,nu?
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sanse
Nu am indraznit sa sun.... ![]() Prin posta am facut comanda,scria acolo ca dureaza 2-3 zile dar nu am luat in calcul sarbatorile Am comandat doua testere,sper sa fie ok. Inteleg din ce vorbiti voi ca pot sa-i cer si altceva ce nu-i acolo si poate aduce,nu? Va pup MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA![]() POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Da, poti sa-i ceri si el incearca sa-ti aduca.
iuliya spune:
La multi ani! ![]()
Va doresc in acest nou an multa sanatate, succes pe toate planurile, ceea ce va doriti sa se implineasca/realizeze, multa iubire si fericire alaturi de persoana iubita, familie si toti cei dragi!
Un an nou parfumat!
![]()
oanab125 spune:
HELP, expertelor! Caut un parfum de la dior: dior addict 2- summer breeze. Imi place foarte mult, dar nu il mai gasesc. pe cutie scrie editie limitata, cred ca de asta. L-a mai cumparat cineva recent?
ambalajul si sticla arata exact asa, doar ca nu vad daca pe cutie scrie:
"SUMMER BREEZE"
http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=214
Matei
si Ilinca 
camelia_daniela spune:
Salutare !
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN 2009 CU SANATATE MAXIMA, BUCURII SI PARFUMURI BUNE VA DORESC!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Am aproape 3 ani ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
iuliya spune:
| citat din mesajul lui oanab125 HELP, expertelor! Caut un parfum de la dior: dior addict 2- summer breeze. Imi place foarte mult, dar nu il mai gasesc. pe cutie scrie editie limitata, cred ca de asta. L-a mai cumparat cineva recent? ambalajul si sticla arata exact asa, doar ca nu vad daca pe cutie scrie: "SUMMER BREEZE" http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=214 Matei si Ilinca ![]() |
http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-2-Summer-Breeze-3190.html aici e descrierea. Si scrie pe cutie Limited edition
M-am uitat pe site-uri de unde poti comanda sa vad daca-l au si nu am vazut sa scrie pe cutie SUMMER BREEZE.
ioanaiub spune:
| citat din mesajul lui oanab125 HELP, expertelor! Caut un parfum de la dior: dior addict 2- summer breeze. Imi place foarte mult, dar nu il mai gasesc. pe cutie scrie editie limitata, cred ca de asta. L-a mai cumparat cineva recent? ambalajul si sticla arata exact asa, doar ca nu vad daca pe cutie scrie: "SUMMER BREEZE" http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=214 Matei si Ilinca ![]() |
poti sa-i suni pe cei de la esentedelux si sa-i intrebi ce scrie pe cutie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oanab125 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. M-am uitat si eu pe site-uri si nu am vazut. voi suna sa intreb ce scrie pe cutie, la asta nu m-am gandit.
Matei
si Ilinca