Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Carrye spune:
Hristina, am si eu F primit acum de la mama si imi place foarte mult. Intr-adevar este foarte persistent, insa mie nu imi seamana cu nici un alt parfum...
In alta ordine de idei, va doresc Craciun Fericit! Tot ce va doriti!
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Nu stiu cum e cel barbatesc, dar cel pentru dame imi place, e "varianta mai ieftina a lui Flowerboomb", asa spunea cineva pe toate si va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou plin de pace, liniste si iubire |
Danamiha, chiar eram curioasa cum ti se mai pare Flowerbomb dupa ce ai avut timp sa-l mai testezi( ai luat mostra sau miniparfumul cam acum o luna, poate putin mai mult, nu? )
Stiu ca iti placuse dar nu parea prea persistent...
Stiu Black XS de dama , e f dulce dar imi place, de fapt daca ma gandesc imi cam plac toate parf. de dama de la Paco Rabane...
Si , pt ca e seara de Colind, primiti colindatorii? ( pe care i-a trimis pe DC Adrianaa).
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150426
La multi ani, parfumatelor!
hristina spune:
M-am imbogatit cu un alt set Givenchy- ca tot zicea cineva pe-aici ca peste tot in jur ii miroase a G...
De data asta este Very Irresistible si-l gasesc mai persistent decat Organza.Dat azi de dimineata, l-am resimtit pana acum pe seara si nici acum nu e disparut de tot,tot mai simt asa o adiere in jurul meu.
In ceea ce priveste F, e foarte persistent, de-acord cu Carrye,ziua toata l-am resimtit,insa prima data cand dai,ai senzatia ca pleci cu gradina de trandafiri dupa tine. In timp, mirosul se atenueaza si ramane ceva deosebit. Sotul l-a gasit asemanator mirosului de fragi
Carrye, ai F rosu sau mov? Am vazut ca mama are F, dar cutia e mov; de-abia astept sa si-l desfaca sa il testez, poate ma incanta al ei mai mult si facem schimb
Oricum, sa-l porti iubita!
iuliya spune:
Va doresc tuturor un Craciun fericit , sa petreceti aceste zile minunate alaturi de cei dragi cu multa bucurie in suflet iar de la mosul sa primiti...ceea ce va doriti!
Carrye spune:
Multumesc pentru urari iuliya, si tie sa iti aduca mosul tot ce iti doresti!
Hristina, il am pe cel rosu, cutia e alba si F-ul este rosu. Data ieri de dimineata cu el, dupa dusul de aseara inca il mai simt cred ca prin par si acum, a doua dimineata.
Dana, n-a fost sa fie cu Angel dar il iau in ianuarie...
Pup fetele!
danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
Danamiha, chiar eram curioasa cum ti se mai pare Flowerbomb dupa ce ai avut timp sa-l mai testezi( ai luat mostra sau miniparfumul cam acum o luna, poate putin mai mult, nu? ) Stiu ca iti placuse dar nu parea prea persistent... Stiu Black XS de dama , e f dulce dar imi place, de fapt daca ma gandesc imi cam plac toate parf. de dama de la Paco Rabane... Si , pt ca e seara de Colind, primiti colindatorii? ( pe care i-a trimis pe DC Adrianaa). http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150426 La multi ani, parfumatelor! |
Flowerbomb e placut, dulce, elegant, nu e strident, e opusul lui Angel, nu e persistent pe mine, am mini edp. Merita sa-l comanzi sa vezi cum e
gabi30 spune:
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
SARBATORI FERICITE!!!
camelia_daniela spune:
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE TUTUROR!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Am aproape 3 ani ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
carine.l spune:
Craciun fericit ,fetelor, Va citesc de ceva vreme .Imi place subiectul asta.
Eu inca nu am cumparat de pe niciun site. Inca. Mai am rezerve aduse din Franta. Cand termin ce am vin aici si va cer sfatul. Probabil ca voi incerca sa cumpar de la Strawberry, desi sunt un pic mai scumpe.
sanse spune:
In primul rand....LA multi ani, parfumoaselor!!
danamiha sti cumva daca livreaza si zilele astea pe www.esentedelux.ro ?
Am comandat si eu ceva aseara si ma bucuram sa ajunga pana de revelion
Voi ma innebuniti pe mine......
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC