Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Va doresc o primavara cu mult soare!

Am citit pe la subiectul asta ca ati mai comandat parfumuri pe site-ul esentedelux.ro. Mi-am aruncat si eu o privire, unele preturi sunt destul de bune, dar cum de ati avut incredere in ei?
La date de contact nu au decat doua numere de mobil iar datele firmei nu apar pe nicaieri.

Multumesc,

Poti comanda cu incredere, eu am comandat de la el peste 20 de buc si sunt f.multumita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mi-am comandat Daisy, tb sa vina in cateva zile, il aveau pe stoc.

Mara si Matei

Sa ne spui cum e, sunt tare curioasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

[b]
Cat despre parfumurile de primavara, mai am dreptul la o incercare, pentru ca doua am epuizat...hmmm, ce sa fie, ce sa fie...ia mai veniti si cu sugestii, nu doar cu critici

Nu stiu ce sa spun ca nu iti plac parfumurile mele
Daca iti plac parfumurile florale, dar si cu o tenta dulce, delicata, fina, incearca Flowerbomb J'adore de la Dior iti place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

dana, ce parfumuri tari tari si dulci mai stii? esti o enciclopedie
stii tu, in stilul angel, hypnotic, casmir .

nici eu nu tin cont de sezon cand imi port parfumurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Va doresc o primavara cu mult soare!

Am citit pe la subiectul asta ca ati mai comandat parfumuri pe site-ul esentedelux.ro. Mi-am aruncat si eu o privire, unele preturi sunt destul de bune, dar cum de ati avut incredere in ei?
La date de contact nu au decat doua numere de mobil iar datele firmei nu apar pe nicaieri.

Multumesc,

Poti comanda cu incredere, eu am comandat de la el peste 20 de buc si sunt f.multumita

Merci, o sa-i incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

danamiha,cu acea descrie la Anais-Anais ai dat o sugestie de parfum de primavara...chiar o sa-l incerc, nu stiu de ce pana acum nu l-am luat in calcul.
J'adore ..hm...imi place cum miroase dar nu pot sa-l suport, mi se face rau pur si simplu, ficatul meu se panicheaza si imi vine rau sa .Am mers odata pana la Ploiesti cu cineva in masina care se daduse cu J'adore...am crezut ca mor, mi-era jena sa ii zic tipei ca mi-e rau de la parfumul ei. Tot ziceam sa mai deschidem geamul, invocand fumul de tigara...E o chestie...de chimie, sa zic asa, pt ca repet, imi place mirosul.
Flowerbomb...da , ramane o propunere, in aprilie e ziua mea asa ca poate-poate.
...si hai ca mai avem si gusturi comune, nu suntem total pe invers, ai uitat ca ne placeau amandurora Poeme si Allure?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

dana, merci !

cred ca o sa fie anais anais. dar si amarige. eu testez parfumuri, am testat la viata mea 'nspe mii de parfumuri din sephora .firma mea are standul opi si eu il aprovizionam, in toate mallurile si centrele mari. si pe unde ma duceam , dupa inventar dadeam un tur pe la toate parfumurile si produsele existente in sephora.(si alta e cand fetele de la stand te cunosc si te lasa in voia ta...adica nu estei stingherit ca poate nu cumperi si incerci mii)

deci, am mirosit si m-am dat cu miile, insa.......nu reusesc sa retin mult timp mirosul. bine, nici nu prea sunt "infocata "la acest capitol. probabil d'asta.sincer, la mine e o necesitate nu o pasiune. daca am trei sunt super multumita.pe sezon.

oricum , stiu acum cui sa cer un sfat "profi".

de cand am nascut nu imi mai plac cele dulci. (eram fan wish, acum noooooo, domnisoara lui dior imi da greata, fapt pt care le-am dat)). si tind spre fresh, floral.

mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

dana, de la esente de lux tu cumperi tester sau "cu cutie frumoasa"? ca e mai avantajos la tester dar... parca nu am asa tragere de inima..nu e ciudata cutia? sa il tin fara cutie?
si ce ma enerveaza e ca nu au destul de multe la 50 ml. cam toate la 100. eu una cred ca ma plictisesc de 100.
au un termen de expirare? sau le pot tine ani buni (macar 2-3).
multam

mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu una nu tin niciodata parfumurile in cutie...Tester sau nu, arunc cutia imediat.

Cat despre cantitate, ai dreptate...cam mult 100 ml.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Eu prefer sa iau testerul pt ca e mai ieftin, din tot ce am citit nu mai cred ca exista o diferenta intre tester si tipla (cutia sigilata) in ceea ce priveste concentratia parfumului.

In ceea ce priveste gramajul, cred ca m-am molipsit de la Carrye si prefer 100 ml pt ca diferenta intre 50 ml si 100 ml este f.mica

Eu stiu ca termenul de valabilitate ar fi cam de 3 ani din momentul deschiderii parfumului, dar eu nu tin cont de asta Am tinut un parfum si 5, 6 ani si nu mi s-a parut mirosul schimbat, poate altora

Sali, nici eu nu sunt incantata de J'adore, cred ca l-am luat sub imboldul primului impuls si la 100 ml...Am uitat de Poeme si Allure mi-am amintit ca imi place Paco Rabanne Black XS si tie nu iti place

Irina, parfumuri tari si dulci, ce am eu: Hypnose-Lancome, Kenzo Jungle, Shalimar EDP (vara folosesc Shalimar light, e absolut superb, miros de citrice, putina vanilie), Dior-Miss Dior Cherie-amestec de caramel, popcorn, violete, Mont Blanc-Femme de Mont Blanc, Allure si Allure Sensuelle sunt parfumuri tari, dar nu sunt asa dulci. Nu stiu ce a mai aparut, sincer nu sunt curioasa, apoar asa multe esente, mie imi plac cele mai vechi

Mergi la inceput