Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 18
sali spune:
Danamiha si Carrye, cuvantul vostru in materie are greutate, asa ca o sa mai caut si altceva. Daca ziceti ca sunt exagerat de florale...nu prea imi place sa miros exact ca un buchet...artificial!
O alta optiune ar fi Premier Jour- Nina R.Ce spuneti?
Dati sugestii, ca se simte in aer primavara...cel putin la mine e tot un soare si pasarile gurese o trezesc pe fetita in fiecare dimineatza...
off topic: danamiha, in tabara a fost frumos,am facut muschi la maini de cate ori mi-am adunat fata de pe jos dar am venit cu diploma: locul 1 la grupa OLITZA!![]()
blue eyes spune:
O curiozitate: in Romania se gasesc peste tot doar aceleasi parfumuri? Nu vinde nimeni Lalique, Patou, Rochas, Chopard, Caron, Carven, Worth, Leonard, Desprez, Balenciaga, Charrier, Grès, Hermes, Aubusson, Houbigant, Guy Laroche, Jean Louis Scherrer, Capucci, Isabel Derroisné, Chantal Thomass, Balmain, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood, Lanvin, Byblos,Agent Provocateur, Boucheron, Christian Lacroix, Chloé, Jean-Charles Brosseau, Comme des garçons, Paolo Gigli etc... Daca aveti ocazia sa descoperiti o parfumerie cu marci exclusive, nu o ocoliti!
Eu nu mai suport sa vad aceleasi nume si imagini peste tot, vreau ceva exclusiv, ceva ce nu are tot cartierul, ceva cu care se da toata lumea. Am si parfumuri arhicunoscute, cateva imi sunt dragi, dar multe le-am facut cadou.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
danamiha spune:
Sali, felicitari pentru fetita
Las ca am trecut si eu pe acolo cand avea fiul meu 4 ani acum cand cade il ridica instructorul![]()
Mie nu imi place Premier Jour- Nina R
Sa vedem ce zice Carrye, dar din ce retin eu nu cred ca ii place
Azi folosesc Shalimar EDP, e atat de placut, simt mirosul delicat de vanilie![]()
gabi30 spune:
Buna
Ghioceii tremura,
De viata se bucura,
De soare si de lumina,
Primavara ii invie.
Sa ne aduca bucurie,
Ei cu gingasia lor,
Ne aduc un martisor.
Va fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara-nvie.
O primavara cu multa bucurie!
Gabi
sali spune:
gabi30, multumim mult pt poezioara!
danamiha, multumesc.fata mea are acum 4 ani.
Cat despre parfumurile de primavara, mai am dreptul la o incercare, pentru ca doua am epuizat...hmmm, ce sa fie, ce sa fie...ia mai veniti si cu sugestii, nu doar cu critici![]()
claujro, nu stiu cum e Daisy ca miros, retin insa ca s-a scris despre el ca nu prea persista...ca design imi place mult de tot, arata super fain.
blue eyes, in Ro gasim Rochas, Chopard, Lanvin, Bucheron, R. Cavalli...restul, doar ne putem imagina cum miros, dupa descriere, sau putem comanda, dar putem avea surpriza unui blind-date...am mai scris ca nici macar in Ina Center in Bucuresti nu am putut sa testez Prada, ce sa mai zic de altele...cred ca nu aduc pentru ca s-au gandit ca nu le-ar cere nimeni, ma rog, poate cativa cunoscatori .
Ideea unui parfum deosebit este grozava dar nu prea se poate materializa, decat , asa cum am scris mai sus, prin comanda cu risc de a nu primi ce ti-ai imaginat sau cu "inalte recomandari".
Carrye spune:
O primavara frumoasa sa aveti! 
Nu imi place nici un parfum de la Nina R. Si daca imi place cat de cat Nina cred (sticla rosie si rotunda) nu persista si nu cumpar ce nu persista.
Blue eyes, sa stii ca o sa ajungem si acolo! Nu stiu de cati ani esti plecata, insa imi amintesc foarte bine ca eu cand eram pustoaica nu erau parfumurile astea atat de comune acum, atat de "folosite". Colegele mele de liceu isi cumparau parfumuri de gen BU, Pret a porter si altele din zona asta. Du-te acum intr-o clasa de liceu si scutura gentile (nu mai au rucsac!) fetelor! Sa vezi ce cade din ele, te sperii!
Dana stie cat de mult mi-a placut si imi place Angel. M-am hotarat sa nu il mai cumpar pentru ca desi este un parfum scump, nu exista zi sa nu il simt pe undeva.
Probabil ca nu mai este mult si piata fiind saturata deja de marcile astea o sa se imbogateasca treptat si cu alte marci mai putin cunoscute aici, acum.
Sali, la prima iesire o sa miros parfumuri pentru primavara!
sunnyday07 spune:
Va doresc o primavara cu mult soare! 
Am citit pe la subiectul asta ca ati mai comandat parfumuri pe site-ul esentedelux.ro. Mi-am aruncat si eu o privire, unele preturi sunt destul de bune, dar cum de ati avut incredere in ei?
La date de contact nu au decat doua numere de mobil iar datele firmei nu apar pe nicaieri.
Multumesc, 
gogosel spune:
fetelooooor, pliiiiiiiz , raspundeti-mi !
ce sa aleg pt vara :
- cacharel -anais anais
-bruberry-london
-givenchy- amarige sau amarige mariage, hot couture
- ysl-cinema
multam fain !
si care sa si dureze muuuult !
ca nu am timp sa ajung in parfumerie.
pupici !
mami & bubu, foarte specialul meu
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gogosel fetelooooor, pliiiiiiiz , raspundeti-mi ! ce sa aleg pt vara : - cacharel -anais anais -bruberry-london -givenchy- amarige sau amarige mariage, hot couture - ysl-cinema multam fain ! si care sa si dureze muuuult ! ca nu am timp sa ajung in parfumerie. pupici ! ![]() mami & bubu, foarte specialul meu |
cacharel -anais anais- l-am folosit in urma cu mai bine de 10-12 ani, imi place si acum,uite ce frumos e descris:
''Si totusi, risc sa va propun astazi un parfum ingenuu si primavaratic, Cacharel, Anais-Anais . E un amestec exploziv de primavara: zambila, crin, iasomie, miresme mortale, provocatoare, de care te indragostesti in fiecare an si pe care le pastrezi presate in caietul sufletului.
Si ca orgia simturilor sa fie deplina imagineaza-ti prezenta senzuala a lemnului de santal, a ambrei tolanite pe muschiul de stejar racoritor. Mai ramane ca trandafirul sa completeze cocktail-ul de mirosuri nebune, nebune, nebune.
Acesta e Anais-Anais un parfum de primavara care va va transforma instantaneu in obiecte de adulatie pentru cei din jur.
Merita sa incercati o data in viata aventura din luna mai a spumosului Anais-Anais''
- bruberry-london il am si il folosesc cu placere, dar e putin cam puternic pt vara, e mai mult pt primavara/toamna, imi place mult, e vanilat
- givenchy- amarige, e unul din parfumurile preferate ale mamei mele, e foarte puternic, cu multa personalitate, nu e pt vara, asta e doar parerea mea
- ysl-cinema, acesta chiar ca e un parfum dulce si foarte puternic
In concluzie, pt vara eu as alege primul, dar eu nu tin cont intotdeauna de anotimp, adica daca e vara si merg la munte sau ploua sau pur si simplu am eu chef, folosesc Angel