Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Hakimela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro teo, te inteleg perfect cu mirosul de "aftershave" Mara si Matei |
Mie imi place Eau de The Blanc si mi se si potriveste... Daca vrei sa il vinzi totusi si ceri un pret moderat, ma ofer sa il cumpar
claujro spune:
l-am dus la munca si am intrebat cine-l vrea, l-a luat o colega care nu a zis nici macar un "merci".
oricum nu l-as fi dat pe bani dar macar asa... imi pare rau ![]()
Mara si Matei
Hakimela spune:
| citat din mesajul lui claujro l-am dus la munca si am intrebat cine-l vrea, l-a luat o colega care nu a zis nici macar un "merci". oricum nu l-as fi dat pe bani dar macar asa... imi pare rau Mara si Matei |
Hehe! Si mie imi pare rau pentru reactia colegei, dar asta e, sa il foloseasca sanatoasa
Annie80 spune:
fetele ...
Un parfum care miroase a frezii, stiti ? Imi spuneti si mie?
Va rog 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
sali spune:
Hello, parfumatelor, ma bucur sa va regasesc!
Annie80, s-a mai discutat aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=94085&whichpage=1. Poate fi o sursa.
Cerutti - IMAGE - se pare ca unora le miroase a frezii, de asemenea.
Eu am inceput sa caut parf de primavara , ce ziceti de Estee L- Pleasure Intense? Evoca o explozie florala, asa cum este descris?
danamiha spune:
Sali, chiar ma intrebam ce mai faci, nu ai mai dat pe aici, cum a fost in tabara?
Mie nu imi plac parfumurile Estee L![]()
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui Annie80 fetele ... Un parfum care miroase a frezii, stiti ? Imi spuneti si mie? Va rog ![]() |
http://www.fragrantica.com/notes/Freesia-94.html
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
Carrye spune:
Nici mie Sali! Si am testat vreo 2, mi s-au parut exagerat de florale si nici unul nu a persistat. Cand am ajuns acasa nu mai mirosea nici unul.
Annie80 spune:
Sali, In topicul respectiv postasem, se pare, ca toate miros si nici unul 
Blue eyes, sa stii ca lista respectiva am selectat vreo 20 de parfumuri sa miros
grea misiune.
Am crezut ca intre timp ati mai descoperit ceva care miroasa a frezii!
Multumesc si o primavara calda si parfumata va doresc!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.