Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Carrye spune:
Sarselia, ma gandesc si eu la Hugo Boss Deep Red, Valentino V, Lolita Lempicka Lolita Lempicka (cel mov), Burberry Brit e dulce si el dar nu te sufoca, si London miroase bine. Escada Magnetism. Givenchy Absolutely Irezistible, Chopard Infinment.
Sunt o multime de parfumuri in zona asta 
Pe de alta parte, am gasit Lou lou de la Cacharel, parfumul de pe vremea cand eram la liceu. Il stie cineva sa mi-l descrie? Ma gandesc ca poate n-o sa imi mai placa dupa atata timp...
rydeearo spune:
buna..sunt noua pe forum..si as vrea sa imi dau cu parerea
mie imi plac: parfumul lui Britney Spears,acela cu pietre svarovski, Morgan...si mult mai multe...
sarselia spune:
va multumesc tare mult de raspunsuri!
trebuie sa le incerc.deja mi-am facut o lista si cand voi putea voi evada din casa si voi ateriza intr-o drogherie de unde probabil ca numai o macara m-ar mai putea scoate..
m-am tot uitat pe internet dupa parfumuri dulci dar subtil de dulci si am mai gasit unul de la Gwen Stefani- Harajuku Lovers.
are o serie de 5 parfumuri cu denumirea aceasta si par tare ok.sticlutele sunt in forma de japoneze.
l-a testat cineva?
cred ca e destul de nou aparut..
cat despre chopard- wish nu stiu ce sa zic..
am primit unul - e in sticla mov si inca nu stiu daca imi place sau nu
are ceva..care nu ma lasa sa ma hotarasc.
e un pic aspru pe pielea mea dar in acelasi timp parca si cu un iz dulce.
hmmm trebuie sa il mai incerc ca sa vad daca imi place sau nu.
v-am salutat!
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarselia Bine v-am gasit iubitoarelor de parfumuri! si eu sunt o parfu-maniaca si v-am urmarit cu interes discutiile. acum as avea si eu o mic intrebare spuneti-mi cum vi se par gucci 1 si gucci 11? mie imi plac parfumurile dulci dar nu gretos de dulci asa mai finutze si din descrierile celor 2 parfumuri par foarte ok. din pacate nu le-am mirosit si ma gandeam ca vreuna din voi la care ii plac parfumurile dulci a avut ocazia sa le testeze si sa imi spuna si mie cum sunt. mi-a placut descrierea si de la omnia-bvlgari dar nu stiu ce sa zic.. mi-as comanda si eu cateva parfumuri numai ca mi-e frica pt ca asa pe ne-mirosite se poate lasa cu surprize. nu prea pot sa ies ca am un pici de 3 luni pe care nu l-as prea scoate la plimbare pe frigul de afara. asa ca va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi. sau daca stiti alte parfumuri dulci dar mai finutze va rog sa imi spuneti. va doresc toate cele bune si la parfumuri cat mai bune! |
Eu am experiente triste cu parfumurile cumparate pe "nemirosite", cand m-am bazat doar pe descrieri.
Eu ador J.P.Gaultier-Classique si Christian Dior-Hypnotic Poison.
Eu folosesc si sunt dulci, dar nu mi se par sufocante: Mont Blanc-Femme de Mont Blanc, Paco Rabanne-Black XS, Guerlain-Insolence, Viktor&Rolf-Floerbomb.
Ce bine ar fi daca ai avea cu cine sa lasi puiutul tau si sa dai o fuga la mall in Timisoara la mirosit
teo30967 spune:
pe langa cele recomandate de fete eu as zice de vera wang e dulce nu e puternic cu ceva floral in el si e tineresc
l-as pune pe acelasi plan cu clasique de la J.P.Gaultier doar ca il simt mai tineresc si mai modern
teo30967 spune:
[/quote]
Dar unde vrei sa il mirosi? In RO? Stiu ca nu se gaseste Lalique la noi..
didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata
[/quote]
eu am mai cumparat parfumuri de pe mirosbine.ro si un baiat de acolo cand l-am rugat mi-a mai adus si parfumuri sa miros si sper sa imi aduca si lalique
Annie80 spune:
| citat din mesajul lui sarselia spuneti-mi cum vi se par gucci 1 si gucci 11? |
mi-ai rupt inima... tocmai c ema parfumat o tanti in mall am vazut numai gucci de gucii, si e super.... acuma nustiu care e
...intru la inspectattocami ce am terminat Jador-ul ...e singurul parfum care l-am terminat in mai putin de 6 luni cred ca sticla e de 75 ml, nush cat va tin pe voi parfumurile , dar eu ma bucur mult ca am terminat cu el.... acum ma gandesc la un Gucci, La un poison, sau la ceva elegant si finut si persistent .... grea decizie
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
sarselia spune:
mersii tare fetelor!
sunteti asa cum am vazut eu ca sunteti-niste dragutze!
trebuie musai sa ies si eu la mirosit si pe urma sa ma hotarasc ce vreau
numai ca materialiceste speaking e boala grea sa iti placa parfumurile si pe langa ele eu una mai am o pasiune-florile si plantele si mai nou orhideele care de altfel nu sunt nici ele ieftine.
si pe langa toate mai am si un bebe
dar le descurc eu cumva pe toate 3 mai ales ca vin si niste sarbatori femeiesti- 1, 8 martie dupa care tot in martie e si ziua mea asa ca probabil ca voi vrea orhidee si parfumuri sau parfum.
sa vedem ce zice si sotul meu
sunt sigura ca va fi fooarte incantat sa se impiedice prin casa de o noua orhidee sau sa nu mai poata sa isi puna in baie nici macar peruta de dinti din cauza parfumurilor mele..
dar asa le trebuie barbatilor...daca au vrut femei apoi femei sa aibe!
va pupicesc pe toate!
Loma spune:
Le suport numai pe cele fructoase, din pacate iarna nu prea merg si nici de seara nu sunt, totusi imi plac mult
Escada - Pacific paradise, si
YSL - In love again.
In schimb urasc Magie Noire, il simt de la un km. si e suficient sa imi fie rau toata ziua.
didi spune:
| citat din mesajul lui teo30967 |
Dar unde vrei sa il mirosi? In RO? Stiu ca nu se gaseste Lalique la noi..
[/quote]
eu am mai cumparat parfumuri de pe mirosbine.ro si un baiat de acolo cand l-am rugat mi-a mai adus si parfumuri sa miros si sper sa imi aduca si lalique
[/quote]
Aaaa, bine ca ai spus. Site-ul asta nu-l stiam. Ia sa vedem..
pupici