Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 20
alinam spune:
Buna!
Ieri am mirosit mai multe parfumuri si in final mi-am luat un Deep red- h boss dar mi-a placut foarte mult si un Versace, cutie alba, atat scria pe el versace, daca ati avut acest parfum imi puteti spune daca persista? mi-a ramas gandul la el, era apa de parfum l-am incercat si am avut senzatia ca nu prea persista.
Mi-a mai placut din ce am mirosit si R.Cavalli -serpentine, Anais-anais- cacharel (de primavara).
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
teo30967 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
pe mirosbine.ro gasesti multe parfumuri din cele cautate de tine! la producatori (arata tot) gasesti toti producatorii |
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniest Anais - Anais persista ??? Imi place la nebunie insa nu l-am luat pt. ca e EDT. |
Chiar ma intrebam azi ce mai faci
Nu mai retin daca persista, dar imi amintesc ca in urma cu 5 ani am fost la o conferinta si langa mine era o doamna draguta, englezoaica, pe care am intrebat-o daca s-a dat cu Anais, iar nasucul meu nu m-a inselat
Daca iti place mult si nu e asa persistent, desi nu prea cred, il tii in poseta, te ascunzi si dai un fss, stii tu cum faci cu Trussardi-Skin
geniest spune:
Multumesc Dana pentru raspuns. Draguta ca de obicei
.
Tot speram sa gasesc EDP pe vreun site de afara. Cred, insa, ca nu exista varianta asta.
Trussardi - Skin-ul meu e EDP. Mi se termina si vreau sa-l comand iar, insa nu-l mai iau de pe esente. Vreau sa-l incerc si din alta parte.![]()
www.andreialmeu.piczo.com
danamiha spune:
geniest, nu exista decat varianta EDT. Am vazut ca au aparut si alte editii: Anais Anais Eau Legere si Anais Anais Flower Edition, ambele tot EDT.
Annie80 spune:
ce parere aveti de Dior - Miss dior cherrie L'eau
de Hugo boss, femme si essence de femme?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
update: hugo boss femme si essence de feme nu persista
raman la gucci 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
MICKYN spune:
Fetelor sunt dezamagita de frangrancex. Am facut doua comenzi la ei. Prima data, comanda a ajuns dupa 12 zile, la posta locala , si nu am platit nimic la ghiseu( Valoarea comenzii -60 $). La cea de-a doua comanda (in valoare de 74 de $) , dupa 14 zile am primit aviz de la posta vamala , si a platit 50 Ron TVA, plus 2 Ron taxa de inmagazinare. Atunci mai devine rentabil sa mai comand pe alte site-uri externe ?
camelia_daniela spune:
Mickyn, nu stiu ce sa zic ... teoretic n-ar fi trebuit sa-ti ia bani, poate ai dat tu peste un vames mai afurisit ! Si eu am avut doua comenzi la ei insa nu am platit nimic ... eu am avut probleme su site-ul , am avut mult de furca pana mi-au acceptat cardul , asa ca ma lipsesc sa mai comand de la ei !
Continuti aici ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!