Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna!
Ieri am mirosit mai multe parfumuri si in final mi-am luat un Deep red- h boss dar mi-a placut foarte mult si un Versace, cutie alba, atat scria pe el versace, daca ati avut acest parfum imi puteti spune daca persista? mi-a ramas gandul la el, era apa de parfum l-am incercat si am avut senzatia ca nu prea persista.
Mi-a mai placut din ce am mirosit si R.Cavalli -serpentine, Anais-anais- cacharel (de primavara).

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

O curiozitate: in Romania se gasesc peste tot doar aceleasi parfumuri? Nu vinde nimeni Lalique, Patou, Rochas, Chopard, Caron, Carven, Worth, Leonard, Desprez, Balenciaga, Charrier, Grès, Hermes, Aubusson, Houbigant, Guy Laroche, Jean Louis Scherrer, Capucci, Isabel Derroisné, Chantal Thomass, Balmain, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood, Lanvin, Byblos,Agent Provocateur, Boucheron, Christian Lacroix, Chloé, Jean-Charles Brosseau, Comme des garçons, Paolo Gigli etc... Daca aveti ocazia sa descoperiti o parfumerie cu marci exclusive, nu o ocoliti!

Eu nu mai suport sa vad aceleasi nume si imagini peste tot, vreau ceva exclusiv, ceva ce nu are tot cartierul, ceva cu care se da toata lumea. Am si parfumuri arhicunoscute, cateva imi sunt dragi, dar multe le-am facut cadou.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

pe mirosbine.ro gasesti multe parfumuri din cele cautate de tine! la producatori (arata tot) gasesti toti producatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Anais - Anais persista ??? Imi place la nebunie insa nu l-am luat pt. ca e EDT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Anais - Anais persista ??? Imi place la nebunie insa nu l-am luat pt. ca e EDT.

Chiar ma intrebam azi ce mai faci

Nu mai retin daca persista, dar imi amintesc ca in urma cu 5 ani am fost la o conferinta si langa mine era o doamna draguta, englezoaica, pe care am intrebat-o daca s-a dat cu Anais, iar nasucul meu nu m-a inselat

Daca iti place mult si nu e asa persistent, desi nu prea cred, il tii in poseta, te ascunzi si dai un fss, stii tu cum faci cu Trussardi-Skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc Dana pentru raspuns. Draguta ca de obicei .
Tot speram sa gasesc EDP pe vreun site de afara. Cred, insa, ca nu exista varianta asta.
Trussardi - Skin-ul meu e EDP. Mi se termina si vreau sa-l comand iar, insa nu-l mai iau de pe esente. Vreau sa-l incerc si din alta parte.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, nu exista decat varianta EDT. Am vazut ca au aparut si alte editii: Anais Anais Eau Legere si Anais Anais Flower Edition, ambele tot EDT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ce parere aveti de Dior - Miss dior cherrie L'eau

de Hugo boss, femme si essence de femme?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

update: hugo boss femme si essence de feme nu persista

raman la gucci

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Fetelor sunt dezamagita de frangrancex. Am facut doua comenzi la ei. Prima data, comanda a ajuns dupa 12 zile, la posta locala , si nu am platit nimic la ghiseu( Valoarea comenzii -60 $). La cea de-a doua comanda (in valoare de 74 de $) , dupa 14 zile am primit aviz de la posta vamala , si a platit 50 Ron TVA, plus 2 Ron taxa de inmagazinare. Atunci mai devine rentabil sa mai comand pe alte site-uri externe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mickyn, nu stiu ce sa zic ... teoretic n-ar fi trebuit sa-ti ia bani, poate ai dat tu peste un vames mai afurisit ! Si eu am avut doua comenzi la ei insa nu am platit nimic ... eu am avut probleme su site-ul , am avut mult de furca pana mi-au acceptat cardul , asa ca ma lipsesc sa mai comand de la ei !

Continuti aici ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput