fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

enni..ma bucur ca nu ai pus bebicii pe drumuri!si ca ai rezolvat cu microcentrala! si...am o intrebare..cum ai impartit cei 7 bebei??sunt fff curioasa!!!sa stiu cati imi revin mie!!
eu sincer imi doresc 3 bebici!!sper sa ma ajute Dzeu!!bine..nu toti de-odata!!!dar..3!!
insa anul care vine sigur voi avea unul..doi..cine stie???dar la anul sigur voi fi graviduta!!
jovanna..sunt curiosa cate kg va avea dolofanelul tau!deja e pregatit...hmm...vrem sa vedem niste falcute!!
criadema..la voi a nins?au vazut bebeii tai zapada pana acum??
moni..cum e cu bebici de sarbatori??
tamaryllis,fata draga..ce mai faci???te-ai linistit??hai las sa treca sarbatorile si vei lua tu o hotarare!cea m ai buna ptr tine!!!la toate fetele..mai ales cele doua..ce se distreaza fara noi!!fete frumoase!!

Mergi la inceput

ei..mara...unde ti-a disparut optimismul si voia buna????
vezi ca asa cum sunt..vin si iti dau o mama de bataie!!!si ai grija ca dau tare!!!m-au antrenat si s-au antrenat pe mine 2 frati m ai mari!!
stiu ca esti nerabdatoare!insa..gandeste-te la tine,nu la ceilalti!!asta e..ei au avut bafta lor!!
deci..daca vrei sa fii graviduta acum..gravideste-te din nou la cap!!!si fii vesela si increzatoare ca urmatorul fiv va fi cel norocos!!!nu mai da inapoi!!
madutz.....trezirea!!!!!!!!!!!!!!!pai e frumos??te distrezi fara noi??
bruni..asteptam vestile bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hello, m am intors de pe drumuri, dar nimic nou, m am uitat de 2 ori in posta azi si nu am primit nimic,
uratica, imi pare rau ca te ai imbolnavit , ia medicamente sa ti treaca, merci pt pm, nu am plans pana acuma deloc dar pm ul tau ma facut sa mi dea lacrimile , foarte frumos vorbesti, si asa o sa fac , deocamdata sunt aici pana in 15 ianuarie si oricum astept rezultatul,
oricum sunt optimista si oricare ar fi raspunsul stiu ca se va rezolva totul, ai dreptate ca trebuie sa merg mai departe am de dus la sfarsit o misiune, si o sa reusim ...
mara nu fi necajita ca o sa vina si la noi bebele si fi optimista ca ne bafe uratica pe amùandoua de nu ne mai arde de sarbatori,

Mergi la inceput

jovana , enni , criadema , moni , o sa aveti cel mai frumos craciun cu burticile voastre, si la anul o sa goliti magazinele de jucarii pt bebicii vostri ..
madutz cine i om noaptea sa fie si ziua, hai la apel si spune ne cum te ai distrat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Stiu ca trebuie sa imi pastrez optimismul, dar citeodata am senzatia ca nimeni- cu exceptia voastra care reusiti sa ma scoateti din starile de depresie tot timpul- nu ma intelege. Cred ca fara sprijinul de aici de pe forum mi-ar fi fost mult mai greu sa trec peste esecuri si sa merg mai departe de fiecare data.
Asa ca uratica te rog nu veni cu ca mi-am revenit .
brunadria stau aici cu sufletul la gura si astept rezultatul care o sa fie bun, o sa vezi
enni ti-am trimis pe mail tot felul de chestii dragute sper sa iti placa
jovana criadema

Mergi la inceput

buna fata frumoasa!multam ptr cafea!a fost fff delicioasa!!
si sa stiti ca am vorbit ff serios!va bat daca va mai vad asa triste!!nu aveti voie!!aveti in voi atata dragoste pastrata ptr bebe..si indrazniti sa va plangeti???nu vaai compatimiti si luptati ptr ceea ce va doriti!!!bebe va veni cu siguranta si la noi!!insa..toate la vremea lor!!
hai acum..sa savuram febra sarbatorilor de iarna si fiti vesele si optimiste!!si la anul sigur va ploua cu bebei in viata nostra!!
cu siguranta Dzeu fa face o minune ptr fiecare dintre noi!!!
la toate fetele!!
gravidute...aveti grija de burtici!!ptr ca in curand le vom prelua!

Mergi la inceput

mara sa stii ca nici nu te va intelege cineva care nu e in situatia noastra,de aceea cu toate probleme trebuie sa mergem mai departe, eu nici nu astept sa ma inteleaga cineva , si sora mea mai mare zice ca ea n ar fi avut atata putere sa lupte si ar fi renuntat , dar eu nu cred , daca era in situatie lupta si ea , iar cealata sora ma incurajeaza tot timpul si zice sa merg mai departe, asa ca pana unde tine de mine aceasta lupta o sa lupt , iar cand aceasta lupta va fi imposibila din alte cauze ca n o sa pot nici prin fiv , o sa infiez un copil , si tot o sa am un copil si in plus m am si gandit la aceasta varianta, in cel mai rau caz, si vreau o asiatica micuta si draguta , cand eram mica toata lumea zicea ca seaman cu o asiatica .. asa ca fruntea sus ..vorba lui uratica trebuie neaparat sa fim optimiste..

Mergi la inceput

fetelor dispar un pic , merg la masa,daca nu am nimic in posta cand ma intorc merg la laborator sa vad daca e gata ...ma intorc , sa nu dispareti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor ce se intampla, ce-i cu atata pesimism?? uratica te rog sa scoti bata la ele, as scoate-o eu, dar nu vreau sa ma fortez ca tre sa am grija de puisori . Ia va rog frumos fruntea sus si vreau sa va vad optimiste si increzatoare in sansa voastra. Si de revelion aveti grija ce dorinta va puneti ca sigur se implineste.

mara72 mersi frumos de mesaje, le-am primit le-am vizionat, foarte dragute. Am si eu cateva, o sa-ti trimit.

maddutz uite, imi place de tine, ai pus grijile de-o parte si ai inceput distractia. Foarte bine si la anu va fi si mai multa distractie, ca doar vom sarbatori gravideala voastra fetelor nu????

uratica va las pe voi sa impartiti cei 7 bebici , dar ca sa nu va certati mai pun 3 sa aveti cate 2 bebei fiecare (sper ca nu am uitat pe nimeni: uratica, mara72, brunadria, maddutz si tamaryllis). Si uite ca mai pun un bebic ca tu ziceai ca vrei 3. Doamne ajuta, dar sunt convinsa ca si cate un puiut pt fiecare va fi perfect.

tuturor
Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

gata fetelor, nu dati cu ca mi-am revenit si jur ca de frica voastra nu o sa mai fiu necajita deloc Cu voi nu e de glumit, cum se da omu suparat cum treceti la amenintari .
mai fetelor, mie mi-a venit ciclul luna asta de 2 ori, la un interval de 21 de zile .Acu stau si ma intreb cum o sa imi vina in ianuarie cind trebuie sa imi refac analizele. O fi de la ceaiul de cretisoara? N-am baut decit vreo 2 zile si gata ca nu mi-a placut nici la gust si v-am zis ca am hotarit sa nu mai iau nimic, nici macar naturiste. Oricum e semn bun zic eu ca mi-a venit ciclul asa repede inseamna ca menopauza e depaaaarte

Mergi la inceput