fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 10
brunadria spune:
fetelor cred ca nu va vine sa credeti ca toate mi se intampla numai mie , acuma am venit de la masa si gasesc in posta nota pt analiza nimic mai mult ..
sun la laborator imi zice ca au trimis rezultalele la spital ..sun la spital zice ca analiza nu a fost facuta ca trebuie sa o refac pe 30 dec, sun iar la laborator si mi confirma ca au trimis rezultatele la spital .. eu nu stiu ce sa mai cred atia s tampiti se joaca cu viata mea..nu stiu cum sa procedez .. cred ca merg pana la spital sa vad cum sta treaba ca asa cava nu se poate ma tin asa pana pe 30 si dupa inca o saptamana...
uratica cred ca ai dreptate si tre sa fug in romania sa mi rezolv eu treburile acolo...
merg la spital imediat sa vad ce naiba se intampla , acuma nici macar nu mai sunt suparata sunt foarte nervoasa.. pai se poate asa ceva?
vin cu noutati...
mara72 spune:
Eu credeam ca numai noi avem incompetenti, e revoltator sa ti se intimple asa ceva.De parca ar fi vorba de o banala analiza. Si pina la urma nici nu stii de cine sa te iei, de aia de la laborator sau de aia de la spital.
uratica spune:
deci..bruni..sa o luam pe rand!! in primul rand..asiatica micuta pe care o vrei o vei face tu!!!!crezi ca scapi asa usor???infiez si gata?? deci..pana la urma vin in franta si tot te bat!!!ai 32 de ani fata draga!!!mai ai de luptat!!lupta sa obtii ceea ce iti doresti si nu mai cauta alt mod de rezolvare!!!mai usor..
in al doilea rand,referitor la analize..si la modul celor de acolo de operare...eu asa cum ai facut tu..as fi luat foc!!iar apoi as fi luat atitudine!!!!bravo fata!!sari pe ei!! nu e posibil asa ceva!!deci..imi place ca iti revii!!asa te vreau!luptatoare!!asteptam vestile bune-1. ca i-ai batut pe cei de-acolo!!! si 2. ca a iesit analiza super ok!!!
mara..cred ca ai fost prea agitata..din cauza asta au venit rusii de 2 ori..nu cred ca e de la ceai...si referitor la bataie..nu am glumit!!!vin si va bat pe toate de nu va vedeti!!!ce inseamna asta??in preajma sarbatorilor voi va dati la fund???rusinica...
enni...de-abia astept sa-ti vad blondinii!mai sunt 2 luni si un picut..deci..timpul trece ffff repede!!!
jovanna..al ta dolofanel ce mai face???
criadema..mai vin-o si tu si ajuta-ma sa le bag mintile in cap fetelor astora!!!pai ce cred ele??
moni,tamaryllis
madutzzzzzzzzzzzzzzz..mai ia o pauza fata draga!!ca prea ne faci pofta de distractie!!!
fetele!!!
brunadria spune:
acuma stau si ma gandesc daca nu a fost tot o eroare si in octombrie, la cat sunt de cu capul in nori astia cine stie cum o fi incurcat analizele , pai si sa fie totul ok ii las naibii in pace si nu mai pun un picior in spitalele lor si depun si o plangere , mai ales ca am si problema cealalta neurologica putem sa fac alte complicatii de la ce soc am avut cand mi a spus ... e de a dreptul inconstienta totala ...am plecat la spital..
uratica spune:
bafta iubita!
insa..pe mine nu ma mai mira nimic!!eu am trecut prin fff multe peripetii cu dr-ii in ultimul timp!asa ca nu ma mai pronunt!!
referitor la diagnostic..e posibil sa fie gresit!!crede-ma ca stiu ce zic!!mi s-a intamplat de mai multe ori!!bine..aici in romania!!
asa ca..du-te si ia atitudine fata frumoasa!!!fa-i praf!!
Ennni spune:
brunadria inacceptabil ce se intampla. Pai aia-s nebuni sau ce??? Vedeti fetelor, multa lume spune si crede ca numai la noi se poate intampla asa ceva, insa peste tot in lume e la fel, doar ca nu stim noi, ca nu traim acolo sa avem de-a face cu ei. As putea sa va povestesc pagini intregi de ce e si in Canada, desi povestile despre aceasta tara sunt mai ceva ca-n basme (de aceea am mers si noi ca am crezut toate povestile minunate spuse de altii pana ne-am convins ca sunt minciuni gogonate). Numai una asa rapida: merge sotul meu la medic (in Canada bineinteles) ca il durea spatele foarte rau, pe la coloana, muschii, nici el nu stia exact (lucra ca sofer pe camion dar avea de ridicat foarte mult materiale de constructii) si cica dr. "dar de cand va doare spatele?" Pai zice sotul meu de vreo 2 - 3 saptamani. "Aaaaaaaa, pai daca va mai doare inca 3 luni tot asa, reveniti si vedem atunci care e treaba". Noi am crezut ca il consulta macar, sa vada exact locul unde il doare, poate il trimite la o radiografie sau ceva, nu stiu, da ala nimic. Cica daca te mai doare 3 luni , nu mi-a venit sa cred.
brunadria pai dupa toate astea nu ar fi exclus sa-ti fi gresit astia si in octombrie analizele.
mara72 bravo draga mea, ma bucur ca ti-ai revenit, nu vreau sa mai aud de stari de astea de pesimism, nu ajuta la nimic.
tuturor
Eni 28+ Raymond si Roland
uratica spune:
ei..fete dragi..ce mai faceti??
si voi o asteptati pe bruni cu sufletul la gura????sa dea Domnul sa fie totul bine!!!
sa vina odata fata asta,ca ne tine pe jar!
bruni.............vrem un rezultat..beton!!!!!!!ai inteles???
Ennni spune:
tot cu ochii pe forum sunt si eu, sa nu pierd momentul cand ne da brunadria vestea cea buna.
uratica apropo de peripetii, eu inainte sa incep fiv, dr. m-a pus sa fac si testele de alergie la toate medicamentele care urma sa le iau in timpul tratamentului, inclusiv la substantele pe care le folosesc pt anestezia de la punctie (asta pt ca eu sunt alergica la algocalmin, paracetamol + cateva antibiotice si a zis ca nu vrea sa riste nimic). Si ce credeti???? Ma duc la un faimos alergolog din Cluj (cu recomandare, vorbit inainte, tot tacamul) care dupa ce imi face o mie si una de teste, imi spune ca sunt alergica la diphereline, fetele care ati facut deja fiv stiti despre ce vorbesc, cred ca si voi diphereline ati folosit. Ii spun lui Micu, el cica, pai daca e asa, eventual sa mai incerc cu alt medicament (nu mai tin minte care, dar nu asa eficient ca diphereline-ul) daca sunt alergica si la ala, cu parere de rau, dar nu putem face fiv. Am ramas cu gura cascata. M-am dus eu acasa, am luat netul la puricat despre testele de alergie (ca nu prea mi-a placut mie cum m-a testat faimosul dr.) si am decis sa refac testul la spital pur si simplu, fara recomandari si tam-tamuri. Si surpriza....nu eram alergica. Si uite-asa ma aflu eu acum cu 2 puiuti scumpi in burtica, desi daca ma luam dupa faimosul dr. nici nu mai incepeam nici un fiv. E de necrezut cat sunt de inconstienti unii si se joaca cu vietile pacientilor fara se le pese catusi de putin. Si povestile ar mai putea continua (ca mai am si eu peripetii la fel ca uratica), insa acum nu mai are nici o importanta, ideea e ca nu trebuie sa ne lasam cu una cu doua. Deci fetelor, daca va doriti cu adevarat, veti reusi si voi.
Ennni spune:
brunadria abia am asteptat sa te intorci cu vesti, ma bucur foarte mult ca nu e nimic grav , acum poti sa astepti sarbatorile linistita si sa te bucuri de ele. Si la anu sa te vad cu burtica . Sper sa-i spui dr-ului vreo doua, ca te-a speriat in asa hal degeaba.
uratica spune:
bravo iubita!!! ai vazut????
stiam eu ca va fi bine!! si hai acasica sa facem fiv-ul im preuna de manuta!!!asta dupa ce luam burticuta lui enni!!!si a jovannei!!!
o lasam pe mara prima ca e fff nerabdatoare si sigur se va gravidi ea si cu madutz inaintea noastra cu o luna doar!!!dar..le prindem din urma!!!si poate se va hotari si tamaryllis pana la urma!!!
fata draga!!