fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 11
uratica spune:
si bruni..chiar nu ai batut pe nimeni?????
ce pacat!!!!!!!!!!!!
deci hai..acum fi cumintica de sarbatori si viseaza cum va fi nasucul,gurita,ochisorii bebicului tau asiatic!!!al tau!!!ai inteles???uita momentan de adoptie ca te bat!!!lupta ptr ceea ce vrei!!un pui crescut si nascut din tine!!!din tine!!!
asa ca..la anul vom fi burticute!!!burticute fericite!!!
brunadria spune:
fetelor multumesc ca sunteti alaturi de mine si promit sa nu va mai sperii cu nimic, orice problema se rezolva ,bine acuma oricum sper sa am sansa sa nu fac eu parte din cei 4 la suta ,la extrauterina am facut parte din cei 2 la suta cica , mi am luat portia ... gata...de acum totul sa fie inspre bine...si uratica cred ca o sa te acompaniez la fiv ul norocos la cj... doar trebuie sa ne intalnim si noi la brasov nu am avut ocazia , dar ma mai invart eu prin tara si tot aterizez eu si la brasov... enni si stai linistita ca si la zalau venim toate in vizita sa ne alegem ginerii...
fetele mele va pup cu drag si multam pt tot...
uratica spune:
scuze fetele..am lipsit un picut..insa m-a ispitit tati cu o fripturica..si m-am dus sa pap!!
bruni..te astept!chiar mi-a parut rau ca nu ne-am intalnit atunci cand ai trecut prin brasov!!dar ne intalnim noi cu siguranta!!
si enni...ai gasit litera "y" a lui raymond???sa stiu ce ginere sa aleg!sa fie cel privilegiat!!!hihi..te necajescsi eu un pic..ce sa fac si eu???am inebunit in casa!!noroc cu iesirile la spital!!
brunadria spune:
neata fetele ...
sper ca v ati odihnit si sunteti in forma sa incepeti o noua zi...
o cafeluta daca doriti..
numai analize si spitale am visat, hihi.. vad ca si noapte sunt activa pe aceasta tema... trebuie sa ma deconectez si iar am marg un pic prin magazine ca mai am de lat ceva cadouri pt niste prieteni , si pt o bebelusa de 3 luni... abia acuma am aflat ca o sa fie si bebelusa la masa de craciun si musai sa iau ceva dragut...si bebelusa e jumate romanca nu am vazut o inca nu am avut timp , doar in poze e tare draguta...
jovana unde ati distarut gravidutelor?
madutz vad ca s a dus si dusa e...
mara ce faci mergi in maramu de sarbatori?
uratica noi sigur o sa sarbatorim impreuna mai mult pe forum ..
criadema spune:
mara72- te inteleg perfect prin ce stari treci, mai ales cand se apropie sarbatorile, cand esti mai mult timp libera si cand intradevar te simti singur, aveam aceleasi stari, dar sa stii ca intotdeauna dupa ploaie iese soarele, referitor la cm sa stii ca poate fi dereglat de stari sufletesti si stres. Eu inainte cu un an de a reusi la fiv am avut niste modificari de ciclu de nu mai stiam daca intru in menopauza sau fac ceva complicatii, aiurea nici macar la medic n-am reusit sa-i spun data exacta, si culmea ca inainte de 1 an era litera de lege, exact, exact nici macar ore diferenta, ei asta e, nu te speria din aceasta cauza, si nu uita starile astea nu-ti fac deloc bine. Da un plans puternic, descarca-te si ia-o de la capat, e cea mai usoara metoda de a te linisti.
uratica, copii mei inca nu au reusit sa vada zapada adevarata, intr-o singura dimineata a fost un strat de 2mm de zapada atata cat sa puna mana pe ea sa vada ca e rece si se transforma in apa, dar speram ca in viitor sa pot sa le arat bucuriile iernii, mi-i dor de iernile de altadata.
In ce priveste cadourile binenteles ca Mos Craciun este foarte darnic cu ei si o sa gaseasca sub brad mai multe decat se asteapta. Le-am cumparat cu sotul meu o casuta adevarata de poveste de dimensiuni 1m/1m iar acea casuta o sa fie plina de jucarii, abia astept sa le vad reactiile pentru ca pana in acest an nu prea au stiut de Mos Craciun.
Pentru toate fetele o urare din partea copiilor mei:Antonia Iasmina ci Moga #351;i Sergiu Mihai ci Moga (cum le place lor sa zica:
Miros de brad, parfum de flori
Bat la ferestre uratori
Fiti fericiti de sarbatori
Acum si-n anii urmatori.
CRACIUN FERICIT!
criadema spune:
Am vrut sa va trimit si ceva frumos cu reflexii dar nu am avut adresele voastre de e-mail si aici nu stiu sa le atasez.
mara72 spune:
brunadria e bine ca totul e acum in regula desi la ce spaima cred ca ai tras merita sa-i iei un pic pe aia la trinta, nu inteleg cum de pot sa trateze cu atita usurinta o problema atit de serioasa. De sarbatori o sa ajung si in maramures, inca nu stiu exact cind pentru ca trebuie sa ma impart cumva sa ajung si la socrii, nici ei nu stau in localitate asa ca de sarbatori intotdeauna mergem si la unii si la altii.Ei se bucura ca ne vad si scap si eu de gatit, macar de sarbatori
criadema, din pacate inca mai am din cind in cind starile astea . Si apar tocmai cind ma bat mai tare cu pumnul in piept ca am scapat de ele. Din fericire sunt o fire optimista si nu dureaza mult, imi trece repede pentru ca intotdeauna exista o solutie. Da mi-e necaz cind vad ca eu nu pot fi mamica siin jurul meu sunt atitea femei care habar nu au ce e aia infertilitate, cred ca nici nu stiu exact cum se concep copiii- si nu ma refer aici la procesul tehnologic > Si apoi mai ai parte de vesnicele intrebari cum ca tu de ce nu faci copii, ca de ce nu apelezi la metode avansate cum ar fi... fertilizarea in vitro, si zau ca ti se face lehamite. Acu am adoptat alta tactica, spun la toti curiosii ca nu vreau eu sa fac copii si cu asta i-am dezarmat. Ca daca spui ca nu poti toata lumea iti da sfaturi, ce sa faci, unde sa te duci si la ce medic sa mai mergi. Si nu mai vreau sfaturi ca stiu eu foarte bine ce am de facut. si mai stiu ca voi face copii intr-o buna zi, nu stiu exact cind, dar va fi cind va vrea dumnezeu. Hai ca v-am impuiat capul da zau fetelor ca nu am cu cine vorbi toate chestile astea care ma framinta, sunteti singurele care intelegeti. Vorba lui brunadria, nici nu are cum sa inteleaga cineva care n-a trecut vreodata prin asta, nici nu pretind asa ceva.
Criadema sa iti activezi PM ca sa putem face schimb de adrese de mail.
uratica hai ca sunt cuminte, nu trebuie sa ma bati, numa~ prezinti bita si imi revin pe loc . Oricum am citit eu ca anul care vine va fi unul de exceptie, si desi nu cred eu foarte tare in horoscoape acum tare cred ca asa va fi. Asa e, sunt nerabdatoare dar imi impun sa fiu calma
fetelor m-am intins grozav de tare la povesti, va pup pe toate
uratica spune:
buna fetele!!!
criadema...superba urarea ta si a celor mici!!!de-abia astept si eu anul care vine!!!cu siguranta va fi anul meu!!cel mai fericit din viata mea!!cu unul sau doi puiuti in burtica!!!vai..cred ca ce dragalasi sunt piticii tai acum!!!!
mara..las ca uite ce repede trece timpul..si va veni si luna noastra norocoasa!!!si..atata timp cat nu ne indepartam de ceea ce dorim sa realizam..inseamna ca vom reusi!!garantat!
bruni...ref la ce am vorbit..am renuntat la idee!!nu ma bate!!insa..nu sunt in stare!!o sa ma reorientez insa si o sa fac ce e mai bine ptr mine!!garantat!!!azi am iesit un pic din casa!sa nu ma bateti!!!dar nu mai rezistam!!!am luat cadourimulte multe!!!si sunt fff happy!!!
madutz.......da nu te mai trezesti din betie???
enni,jovanna..va mai bubuie piticii???aveti grija sa nu le dati artificii de sarbatori!!
moni..tamaryllis
brunadria spune:
ei fete , fete , iaca acuma scot eu bata!!!hihi ce tare sunt acuma !! optimista!!!mi am revenit intant...
mara draga te rog eu, ai incredere ca va fi bine..asa trece timpul , imediat esti in plina actiuna pt fiv , ce sa zic eu ca mai am de asteptat ... asta e.. toate se fac incetuc si in ordine..lasa ca vin eu in romania si bag o sedinta de optimims in tine..
sigur anul urmator va fi cel norocos pt noi e anul nostru...
ei uratica, uratica... ce te oi bate ... bine i si asa dar atunci du te inainte si uita de toata povestea de aseara de tot , ca asa nu se mai poate... sa iei cea mai buna decizie pt tine...
felelor eu nu am chef de nimic , acuma m am trezit si as mai dormi dar mai am de mers un pic si sa fac si eu cate ceva prin casa.. nu prea imi arde de sarbatori dar ma agit si eu sa fiu in grafic cu toata lumea...
uratica spune:
ufff!respir usurata!!bruni..mersic ca nu m-ai batut!!insa..garantat ceva voi schimba!!voi face ceea ce e mai bine ptr mine!!
vai de cei ce-mi vor sta in cale!!!macar acum m-am desteptat!!nu mai sunt copilul care eram acum un an..doi..m-am maturizat si stiu ce vreau,ce imi lipseste!!!si garantat voi avea!!totul!!!
fetele ce sa zic..eu sunt happy dupa ce am vb ieri cu bruni...mi-am dat seama ce vreau de fapt!!vreau sa-mi fac viata cat mai frumoasa!!nu sa o complic!! si..azi toti,absolut toti fostii colegi m-au sunat..m-au intrebat cum sunt,ce fac...desi nu stiu ce fac, prin ce trec..nu ne-am mai vazut si nu am mai vorbit de mult cu ei!aproape ca mi-au dat lacrimile!!!mi-a crescut inima in mine!!totusi..inseamna ca las si eu ceva in urma mea!!macar o urma...
insa..e timpul sa ma gandesc doar la mine!!si sa lupt ptr ceea ce vreau!!si garantat voi fi ffffffffffffff fericita!!!!!!!!!