fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 12
Ennni spune:
mara72 buna tactica ai adoptat, asa le spuneam si eu celor care tot intrebau "da voi cum de nu aveti copii". Nu vrem, sau mai avem timp, le spuneam si cu asta le inchideam gura.
criadema pupici la piticii tai, cred ca sunt foarte dragalasi, poate ne pui niste poze cu ei, tare mi-ar placea sa-i vad.
restul fetelor pupici si voua
Eni 29+ Raymond si Roland
brunadria spune:
fetelele , offf cata lume in magazine, m am intors cu durere de cap, nu stiu de ce sa ma apuc, cred ca ma paste o distracie , al meu vrea sarmale ... m a lovit, hihi , aici nu se fac in franta dar ce sa va spun nici eu nu am facut pana acum , o sa ma chinui ,vb lui soramea daca nu reusesc le leg cu ata...deci am treaba ..
am cumparat pt bebelusa niste hainute foarte dragute, cand m am vazut in magazin imi venea sa iau toate hainutele , sunt asa de dragute...
uratica spune:
vai vai fetelor ce harnicute sunteti!!!dar gata!luati si voi o pauza!!eu am terminat de facut salata boeuf(sper ca asa se scrie)..am facut chec..cozonac o las pe mami sa faca..sarmalute mi-am facut,ciorba de perisoare(desi al meu sot vroia ciorba de burta!insa mie nu-mi place..asa ca..am facut ce am vrut eu)..yami yami!!am pregatit toate cele ptr bradut..si astept ziua de maine!!!!!!!!sa impodobim bradutul..sa mananc cozonac cald..si sa ma bucur de tot!!de-abia astept!!sa stau in pat..sa privesc luminitele..sa simt miros de portocale...hmmmmmmmmmmmmmmmmm...si abia astept sa-si desfaca toti cadourile!!sa le citesc bucuria pe chipuri..
si bruni..as fi venit sa te ajut la sarmalute!!mie imi place sa gatesc..fff mult!mai bine iti trimiteam niste sarmalute prin posta-sau prin mail!!!iar ref la hainute de bebe...nici eu nu m-am putut opri din cumparat!!!i-am luat nepotelului meu de toate!
fetele..va pup pe toate si va doresc SARBATORI FERICITE! CA DE POVESTE!!
mara72 spune:
Fetelor, sa aveti parte de un Craciun frumos iar in anul care vine sa vi se implineasca toate visele !!!
brunadria spune:
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ,MULTA SANATATE ,NOROC SI FERICIRE IAR ANUL CARE VINE SA FIE UNUL MAI BUN, SA VI SE IMNINEASCA TOATE ,TOATE DORINTELE!!!
uratica spune:
buna Craciunitele mele!!!! ce mai faceti fete dragi???
eu nu m-am craciunit acasa..de asta nu v-am scris..sorry!!dar promit ca recuperez!!!
ma bucur insa sa vad ca sunteti cu toatele in chefuri!!!
si..deci.. fetele ati fost cuminti??a venit mosul la voi???sunt sigura ca da!!
si va veni si la anul!!cu un bebe!!!mi-am pus eu dorinta asta de mosu ptr toate si sigur se va implini!!!
pupici fetele si sarbatori de neuitat in continuare!!!
bruni..bafta la analiza maine!!!
brunadria spune:
merci uratica, azi la 16h15 am programare la dr de familie, ma doare capul de o vreme incoace , nu stiu de la ce ...
am emotii pt maine dar sper sa treaca repede..
azi mi am anulat programarea din ian , cea pt fiv..foarte greu trec zilele pana la urmatorul rezultat.. sper sa fie unul bun..