fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni lasa ca se rezolva pb cu microcentrala...ar fi culmea sa va mutati de sarbatori de acasa , acuma trebuie sa profitati de casa noua..
si eu am dormit un pic , credeam ca o sa ies , dar e un vant de nu ti vine sa ti scoti cainele din casa, ...
sa stii ca sunt mai optimista mi a prins bine odihna, am mai vb cu cineva , si vb ta cine stie cum se poate interpreta rezultatul sau poate fi eroare, ma gandesc eu, dar vb ta sper ca rezultatul asta sa fie ok, parca si eu cred ca nu e nimic grav...sper sa nu ma tina asa si de sarbatori si sa mi vina rezultatul maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor ; Uratica Bebe este bine sa intors cu capul in jos trebue sa tot merg la bae ma apasa mi se umfla picioarele miinile acuma vine mai greu burta tot creste mergem inainte . Brunadria fi cuminte nu te gindi la prosti mami ca nu vine mosul la tine fi optimista totul o sa fie bine ,nu va stresati ca eu va las burtica voua la primavara nu scapati asa usor tot siluete vreti ? nu nu e rindul vostru sa fiti asa ca pregatitiva va Ennni te si pe Bebici pe toate fetele va JOVANA 29 + Catalin Ionut

Mergi la inceput

jovana draga ,sper sa fie asa cum zici tu ,sa fim gravi in curand , o sa o scot eu cumva la capat, doar ca ma macina asteptarea rezultatului asteia ce pare a fi tare important pt urmatorul pas..dar cu ajutorul lui d zeu sper sa fie bine si sa ne putem implini toate visul...
mai ai un pic si ti vezi bebele .. ai grija de tine si de burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Am revenit . Deci problema cu centrala s-a rezolvat in sfarsit, sper sa fi fost ultima peripetie legata de ea, ca ne-am cam saturat. La urmatoarea figura o schimbam de tot. Bine ca n-a trebuit sa plecam de-acasa, desi eram deja cu valiza la usa
Fetelor jovana are dreptate, nu trebuie sa va stresati, in plus va las si eu burtica la primavara, deci pregatiti-va de

tuturor
Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

brunadria ai pm

Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

enni , merci mult pt pm;
ma bucur ca ai rezolvat problema cu microcentrala ..;
m am mai linistit un pic , poate nu e nimic grav ,o sa va tin la curent cum am rezultatul, tineti mi pumni stransi ..
uratica ai plecat si tu in lume si mai lasat singura aici, noroc cu enni si jovana c au fost prezente..
sper ca dimineata esti ca acum te pun eu absenta

Mergi la inceput

fetelor va las sa dormiti ca dimineata va trezesc la apel..
iar eu de craciun nu ma tare pregatesc , bradul e gata de vreo saptamana , cadorile pt craciun sunt sub brad,o sa pregatesc ceva de papa dar nu ma agit deloc aici e sarbatoare doar pe 25, si nu e ca in romania ,mese incarcate , colindatori etc .nici nu simti ca e craciun..
dar intr un fel e mai bine nu se face atata tam tam, doar acasuca in familie..noroc ca m am uitat pe calendar dupa mine credeam ca marti seara e seara de craciun,era o faza sa l sarbatorim in 2 seri, hihi ca sa vedeti ce cu capul in nori sunt...
sa aveti somnic usor , eu mai bantui un pic pe aici si merg si eu la somnic..pupici...

Mergi la inceput

neata fetelor,v am spus ca va trezesc ..
eu m am trezit de dimineata , aici e 7h, cu gandul la rezultat, pe la 10h vine posta sper sa am azi rezultatul ca pana maine e tare mult..
cred ca sunteti obosite dupa weekandul asta dinnainte de craciun, daca vreti vin sa va ajut , numai ca praji nu stiu sa fac , mancare mai putin, doar la curatenie ce va pot ajuta ca sunt maniaca ..
va astept la cafeluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

iubitica..scuze ca te-am lasat singurica..insa..ieri am avut temperat fff mare..peste 40..si a treb sa merg la spital..ptr ca toata lumea zicea ca e de la operatie..desi stiam ca nu e asa! am luat o viroza cat am stat in spital si cand m-am vazut acasa nu am mai luat nici o pastiluta!!!si..s-a reintors..asa ca..sa nu-ti mai spun ca idiotii aia de dr. de aici, desi le-am zis ca nu suport ampicilina..tot mi-au facut o injectie!!si m-am umflat toata!!acum slava Domnului sunt ok!
de asta am fugit un picut..insa m-am gandit non stop la tine!nu am dormit toata noaptea!m-am rugat sa-ti fie bine si m-am pus in locul tau!!o sa-ti trimit un pm...
enni..jovanna..multumim ptr burtici!!!garantat le vom mosteni!!!!!si fiti sigure ca nu o las pe fata asta frumoasa pe dinafara!!doar i-am promis ca facem echipa!!!va pupam bebicii!!
mara,madutz..sunteti fff obosite!!!dar bruni deja a dat trezirea si cafeaua!!eu am dormit un picut mai mult!!ptr ca aseara am avut o noapte alba!!
criadema,moni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Fetelor chiar ca m-a ajuns oboseala, dimineata abia m-am dat jos din pat. Si am asa o stare nu tocmai buna, toata saptamina trecuta a fost plin de serbari de mos, de copii de toate virstele, inclusiv la serviciu am avut serbarea de mos si toti colegii au venit cu copiii.Si nu m-am simtit tocmai bine,am senzatia ca toata lumea e fericita si are copii numai eu nu am. Stiu stiu ce o sa imi spuneti, ca o sa am si eu intr-o buna zi dar.. eu vreau acum, nu mai vreau sa treaca timpul.
uratica, sa ai grija cu frigul sa nu racesti mai ales iarna asta. Eu am hotarit sa nu mai iau nimic, nici vitex nici omega nici ceaiuri. Doar sa maninc bine si cit mai sanatos si sa fie cum o vrea dumnezeu. Da sa speram ca o sa fie bine Am citit si ce zice criadema, ca ea nu a luat absolut nimic si inclin sa cred ca e asa,mai ales ca eu nu stiu sa am nici o carenta de vitamine. Daca e vorba de vreo lipsa de vitamine cred ca e altceva.
brunadriao sa fie bine,

Mergi la inceput