fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna dimineata acum va dau eu desteptarea Uratica frumoasa aventura ai trait la cj tineo tot asa cu optimizmul ca la inceputul lui Martie scap eu cu Ennni de burtica si va predam voua stafeta ,asa ca pregatitiva cu forte noi ca veti reusi toate din tot sufletul va doresc sa reusiti caci nu se poate spune in cuvinte ce simti atunci cind ai un bebe in burtica trebue sa simti tu pe pelea ta .Asa ca traiti si voi experienta asta la inceput cu greturi dupa cu bucurie si suturi in burtica , MADA vrei o burtica ca a mea sa iti ajute DD si sa fi optimista ca vei avea . Uratica scuze am intrat prea tirziu pe nt am vrut sa te vizitez dar plecai acasa sper cu alta ocazie te pup dulce si sa iti ajute DDsa fie totul bine . MARA BRUNI MADA Ennni jovana 29 + Catalin Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
ei..vedeti???cand va sperii un picut ca fac prezenta..cum apareti pe-aici ca ciupercutele dupa ploaie!!
madutz..fata frumoasa..tu si mara ati facut pentru mine mai mult decat ar fi putut sa faca cineva vreodata!!!nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta!!ptr ca eu te iubesc cu tot sufletelul meu!!!si te port pe tine si pe fete mereu in inimioara!!
mara..stai linistita cu listuta!crezi ca o sa rezist eu sa nu mai vin timp de 3 luni la cluj????deja imi lipseste orasul(mai ales mall-ul!!exact cum ai zis mara..inca nu am terminat cumparaturile!)..si binenteles ca am facut deja si calculele..pe 4 martie termin tratamentul cu anticonceptionalele..nu stiu daca e vreun semn..insa din nou..se potriveste!!!coincidenta???soarta???nu stiu!insa pe 4 martie termin cu antibebe, iar pe 5 martie e ziua mea!!!deci..fetele..prea multe semne de la Doamne Doamne!!sigur ma ajuta de acolo de sus!!voi reusi anul care vine!garantat!!si va iau pe toate dupa mine!!sau ma luati voi pe mine!!!
deci..cred..dar nu promit..cred ca voi fi in cluj pe 30 decembrie..o sa vin cu sotiorul sa o aducem pe surioara lui,sotul si cei doi copilasi ai lor!vin din spania si treb sa ii repatriem in brasov!!!deci vedeti???nu pot sta prea mult departe de orasul care imi va aduce bebelasul mult dorit!!
enni..jovanna..ma dau in vant dupa burticutele voastre!!!de-abia astept sa arat si eu asa!!
bruni..fata draga..cum esti? ti-au iesit bine analizele??
of fetele..daca ati vedea cum arata operatia mea..nici macar nu se cunoaste!!atat de bine s-a prins!!toata lumea se mira..pare un miracol nu alta!!imi doresc atat de mult sa ma fac bine,sa vina bebe si la mine..incat chiar si asa cu ditamai operatia..simt ca nu am nimic, ca sunt ok!apta de a-l tine pe bebe in burtica!!dar stau cumintica..promit!!imi doresc prea mult sa reusesc si ma tin departe de prostioare!!deci..va vine sa credeti ca nimeni nu si-a dat seama ca am fost operata???nu stiti decat voi fete dragi mie si sotul meu!!fac eforturi..ptr ca doare...dar...Dzeu imi da putere si stiu ca mai am un pic pana ma voi bucura si eu de cele 2 liniute!!!
pana atunci ma bucur de fiecare zi din viata mea!!alaturi de voi fetele mele!!

Mergi la inceput

deci fete frumoase..m-ati lasat singurica pe aici...dar nu-i nimic!recuperam!!
jovanna-m-am uitat din nou la burticuta ta!superba!!!
la fel si a lui enni!si deci...o sa avem curand 3 pestisori ganguritori???in martie??odata cu mine???eu vreau sa le fiu nasica asa de la departare!!ptr ca nasica-nasica garantat ati gasit!!imi inchipui cati doritori sunt!!ptr asa mandrete de puiuti atat de doriti!!!!!!!!!!!uff sper sa se gate repede lunile astea si sa incep analizele,stimularea,punctia..embriotransferul..multa munca,rabdare..dar o sa reusesc!!
criadema..puiutii tai in ce luna sunt nascuti???ce mai fac nazdravanii?
moni..pe tine mi-ar place sa te vad cu burticuta!!cred ca esti superrrrrrrr!ti se citeste fericirea pe fata!!garantat!
bruni,mara,madutz..anul asta ne punem serios pe treba!!!gata cu plimbarile,cumparaturile,nebuniile,distractiile..incepe treaba serioasa!trebuie sa ramanem toate gravidute anul care vine!!!!
si trece repede timpul!!culmea...noi ne plangem ca nu mai putem astepta 3 luni..insa tot noi ne plangem ca au trecut anii asa repede si avem deja o varsta!!!deci vedeti??cine sa ne mai inteleaga pe noi femeile???ne contrazicem singure!!
deci fetele..hai sa ne bucuram de preludiul asta de 3 luni de dinainte de sarcina!!apoi avem de ce ne plange!!ca suntem gretoase,ca ne ingrasam...
fete dragi si frumoase!sa aveti o zi excelenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

mara72 vezi ca ai PM.

uratica poate se nasc bebicii mei fix de ziua ta . Am DPN 9 martie dar sansele sunt foarte mari sa se nasca mai repede (mai ales fiind 2 )

tuturor
Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

enni..mama mama..promit ca vin pana la capatul lumii dupa tine de e asa si te pupacesc de nu te vezi!!!!!!!!!!!si o sa-ti fac mandrete de fata sau de fete pentru blondinii tai!!!
off..de-abia astept!!!sa stii ca in general pestisorii sunt norocosi de fel...ca mai exista niste hopuri ce viata ni le tese in cale..asta e! dar..vom trece peste toate cu bine!!!!!
de-abia astept sa-ti vad bebicii!!!!sa-ti dea Dzeu sanatate multa si tie si lor!si sa ne luminezi si inseninezi viata asa cum ai facut-o mereu!!!
hihihi..pupici multi multi multi fata frumoasa!!acum topai de fericire pe aici!!deja am ajuns la perormanta de a ma da fffffffff usor jos din pat si mai si alerg pana la usa!!ma viziteaza toata lumea si nici macar nu stiu ca am fost operata!!Doamne iti multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Uratica, nu ma pot abtine sa nu iti spun ca te admir pentru hotararea de care dai dovada! Felicitari! Ma bucur ca nu ti-a scos nimic dr si ca te refaci!
In curand ne vei anunta ca o sa ai bb! Sunt convinsa!

Mergi la inceput

tamaryllis-iti multumesc din suflet!!!
insa..nu o sa ma opresc niciodata din drumul meu!!promit ca nu o sa ma las,pana nu va iau pe toate cu mine!!!!de-abia astept sa am un bebel in burtica si sa il invat sa vorbeasca cu Doamne Doamne sa dea tuturor aspirantelor cate un bebel!!!
si eu..la randul meu..am citit cam tot ce ai postat!si..nu sunt genul ce da sfaturi!ptr ca fiecare are dreptul sa isi faca viata asa cum vrea si cum crede de cuviinta!!!insa..din proprie experienta iti zic..nu te mai gandi atat..nu lasa timpul sa treaca..ci urmeaza drumul catre bebe!!!eu..inainte de operatie..am vorbit cu dr meu..si..i-am zis ca sunt de acord sa imi scoata trompele si o parte din ovare,daca sunt cu infectie!mie mi-a fost frica sa nu imi scoata mare parte din ovare!!de asta mi=a fost frica!insa..trompele daca erau infectate,nu aveam ce face cu ele=exact cum a zis mara!!poate sunt multe fete care gandesc altfel..nu le condamn!!!fiecare stie ce e mei bine ptr el!insa ce iti recomand..e sa-ti urmezi calea!calea pe care tu simti ca trebuie sa mergi!!!!daca vrei sau nu vrei sa-ti scoti trompele nu trebuie sa hotarasca numai dr..ci trebuie tu sa iei hotararea asta!!tu trebuie sa fii impacata cu tine insati!!tu trebuie sa iei deciziile pentru a putea merge mai departe!!nu mai pierde timpul!!!ci mergi inainte!!!bafta multa draga mea!!!lasa in spate orice urma de indoiala..si incepe un nou an plin de speranta
e,dorinte si reusite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Uratica asa te vreau imi aduc aminte de tine la inceput cind ai intrat pe forum cum erai vezi ca Dumnezeu este acolo sus si ne ajuta tineo tot asa cu siguranta vei reusi asa simt eu ma pt tine .Sa manimci bine sa nu ti cura sa te refaci repede caci o sa ai de dus o burtica mai mare la anul ai vazut eu cita mam facut dar nare nimic sanatoasa sa fiu eu si bebe slabim dupa . Va pupacesc dulce jovana 29 + Catalin Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Asa e, ma tot gandesc...iau o hotarare si apoi intervine ceva si ma razgandesc!Mi-ar placea sa fiu la fel de hotarata ca tine! Dar e clar ca nu sunt! Pana am facut laparo a trecut ceva timp pana mi-am facut curaj. Acum trebuie sa-mi fac curaj si pt scoaterea trompelor.

Mergi la inceput

jovanna..ai dreptate!!starea de depresie de atunci,m-a facut sa ma trezesc!!!si stai linistita!!nu tin cura..mananc ff bine..desi acum mai multe fibre..acum nu pot sa exagerez..ptr ca se pare ca ma ajuta ff tare faptul ca am abdomenul ff plat!de asta nici nu se cunoaste ff tare operatia!desi jur ca mi-as dori sa am o burticuta asa ca a ta!!cu un dolofanel in ea!!dar voi ajunge eu si acolo!garantat!
oricum o sa ma straduiesc sa ma ingras!sa ma fac bine..o sa iau vitamine,acid folic..si toate cele..
tamarillys..nu te mai gandi la operatie ci gandeste-te doar la tine si la rezultat!!!asta te va ajuta sa te hotarasti!!mergi inainte,nu mai ezita!!si..oricat de rau e dupa operatie..toate sunt trecatoare!!!iar cand te gandesti ca iti maresti sansele si avansezi catre bebe..nu iti mai sta nimic in cale!!!

Mergi la inceput