fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, jur ca daca la operatie ai reusit sa scrii atit la fiv cred ca scoti o carte Mi-ai luminat ziua, zau asa, dupa doua zile de serviciu absolut ingrozitoare in sfirsit o chestie faina, am citit tot pe nerasuflate, am ris cu lacrimi pe alocuri, m-au emotionat pina la lacrimi laudele tale esti grozava, cu certitudine o sa ne mai intilnim . Inca n-am terminat cumparaturile la mall
criadema tu alaturi de enni si jovana sunteti modelele noastre, de fiecare data cind ma apuca necajul si disperarea, si incep sa ma gindesc daca voi reusi si eu vreodata sa fiu mamica imi aduc aminte de voi si ma gindesc ca e musai sa fiu tare si dirza, sa visez si sa sper si sa lupt in continuare .
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara..draguta..cred ca ai dreptate!eu m-am scuzat..v-am spus ca sunt nevorbita rau de tot!!iar ref la carte..ma bufneste rasul..pentru ca nu esti singura care mi-a spus asa ceva!!mai sunt cativa aspiranti care ar vrea sa citeasca povestea vietii mele!de la cap la coada!ar vrea ei!!!sa afle toate picanteriile!!hihihi!
insa..dupa ce trec de toate astea..ma mobilizez si o sa scriu o povestioara..poate deschid un site..unde sa scriu despre toate prin cate am trecut si sa povestesc despre voi-ingerasii mei pazitori!!multumesc inca odata ptr tot!!
bruni..cum esti? cum stai cu analizele??te-au intepat nenea aia rai?sau doar ti-au vazut rusinica??..sper sa fii ok!!uff mi-am adus aminte de injectii..cred ca daca as bea mai multa apa..ar tasni ca la o fantana arteziana la cate gauri miau facut!dar..asta e!bine ca am scapat!trebuie sa ma tii la curent,sa nu ma lasi singurica!!!doar suntem o echipa!!!
mara,madutz,bruni..hai in cor=avem echipa..avem valoare..echipa noastra e cea mai tare!!si cateva majorete pentru sustinere!!!!gata fetele..a venit si vremea noastra de viitoare burtici-mamici!!
madutz..ai grija..maine fac prezenta!!trebuie sa mai aflam cate ceva despre tine!!sau te-au rapit baietii si nu vrei sa fii salvata??la cat de frumoasa te-ai facut...cred si eu!
enni..un flacau de-al tau va sigur al meu!!toata lumea mi-a spus ca o sa am fata!ptr ca sunt asa zvapaiata si apriga..cica!!asa ca..ii pup pe campioni!!nu imi aleg inca unul!!vreau sa aleaga ei singuri!!
jovanna-ce-ti mai face frumuselul?
criadema..ma onscriu si la un bebic de-al tau!!mai ales ca e mai bine sa fie o diferenta de varsta intre ei..sa aiba si sa poata sa-i bage mintile in cap plodului meu!!mai ales daca o saa fie ca mine.....ups..va avea mult de munca!!!
moniland..pupam bebicii si iti tinem pumnii...sa fie pereche!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-cu burtici...ce superbe sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m-ati facut sa imi pun si eu o pernuta sub bluzita ca sa vad cum mi-ar sta!!!clar s-ar da in vant toata lumea dupa mine!
jovanna-exact cum am spus..o sa ai un dolofanel de toata frumusetea!
enni..vad ca tu ai un preferat=roland!numai numele lui l-ai pozat!!!vezi ca sunt deja soacra!!daca fata mea il prefera pe raymond???el de ce nu are poza cu nume??si de ce pe un patut sunt mai multe hainute si pe celalat mai putine???ce e asta?discriminare??ai grija...altfel te tin minte!
de-abia astept sa am si eu burtica!!o sa ma ingras 30 de kg!!!ca sa simt cum e!!
imi amintesc acum ca era la terapie intensiva o mamicuta ce nascuse o a doua bebelusa prin cezariana..era mica mica mica..avea 2kg si ceva..i-au adus-o in salon..era toata rozulie si micuta..iti venea sa o mananci..nu alta!ca o acadea!
si mara..crede-ma ca as mai putea povesti mult si bine despre operatie si alte cele..si tot nu s-ar termina cuvintele,gandurile,emotiile,trairile,visele,dorintele,simtamintele..
fetelor va pe toate si aveti grija!nu uitati ca maine facem prezenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica am citit pe nerasuflate relatarea ta, chiar ca ai putea scrie o carte, cred ca ar fi best seller .
Acum nu ma certa referitor la puiuti ca amandoi sunt preferati, doar ca la Raymond imi lipseste litera Y, nu aveau la magazin, a trebuit sa comand si inca nu a sosit, de aceea nu am pozat si numele lui . Iar referitor la haine, de aceea sunt pe un patut mai multe, ca intr-unul este saltea, asa provizorie, in celalalt nu, si picau hainutele din el . Dar sper ca pana la sfarsitul lunii sa am si litera si saltelele (am luat ceva special de cocos ca cica sunt foarte bune pt bebici ) si-atunci am sa refac pozele asa ca lumea fara "discriminare" . Da repede le mai vezi pe toate . Sa stii ca atunci cand am pus pozele pe forum, chiar m-am gandit ca sigur veti remarca faptul ca am pozat numai un nume, si initial nici n-am vrut sa pun poza, apoi m-am razgandit si am zis sa vedeti si voi ce frumoase litere am cumparat. Vreau sa le lipesc pe patuturi sau pe dulapiorul fiecaruia, inca nu m-am hotarat.

tuturor
Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

draguta..eu am glumit!!!sunt ff frumoase si hainutele si patuturile si literele si voi si casuta..toate..
dar cel mai mult si cel mai mult imi place burticuta ta!!esti superba asa cu burticuta!!!sa-ti faci ffff multe poze in perioada asta pentru ca garantat sunt cele mai reusite poze ale tale!cat si cea mai frumoasa perioada din viata ta-a voastra!a ta si a sotului!!vi se citeste fericirea pe chip!!!
si ma bucur ca mai aflam cate ceva despre ce e mai bun si bine pentru bebici!!sa mai vii cu informatii si sfaturi..pentru ca trebuie sa ne pregatim si noi!!si vorba aia..daca flacaii tai sunt asa frumosi si rasfatati..si fatuca mea trebuie sa fie la fel!!
pai nu???
fetele!
bruni...ce ai facut??cum esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica stiu ca ai glumit dar am simtit eu nevoia sa explic. si multumim de complimente .
Abia astept sa te vad si pe tine cu burtica, si pe toate fetele, sunt convinsa ca veti arata suuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeer.

Restul fetelor, pe unde sunteti??? V-ati ascuns??? brunadria stiu ca e la Paris, dar mara72, maddutz, jovana???????

Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!de fapt buna seara!
of,of..cred ca am o trauma "post injectionala"!m-am trezit din dulce somnic..ptr ca dupa anestezie mereu am pofta de somnic!si m-am trezit cu gandul ca trebuie sa imi fac injectiile de seara!oare le duc lipsa???
dar voi ce mai faceti??enni ma bucur ca ne conversam de pe-acum..asa nu o sa ne haraim cand vom fi cuscre!!draguta!!
unde sunteti fetelor??pe cine trezesc eu daca am cosmaruri???
offf...mai ce fete..au fugit toate!!
bine..noapte buna si usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
iata ca am reaparut! am tot umblat prin tara zilele astea: vineri dimineata am plecat la predeal cu colegii de lucru pentru microrevelion si m-am reintors duminica noapte. nerelevant sa va povestesc ca am prins o vreme superba, cu ninisori ca in povesti, cu nopti nedormite si cu distractie maxima intre colegi. duminica eram obosita moarta, ragusita (de la prea mult cantat)....ce mai, functionam la limita de avarie! m-am pus sa dorm si...beton am fost pana dimineata, cand...colac peste pupaza (sau pupaza peste colac, la ora aia nu era foarte clar),cand mi-era somnul mai dulce, adica pe la 7 fara ceva ma suna sefa ca tre' sa merem, urgenta mare, la alba iulia (cred ca nu putuse sa doarma din cauza oboselii si amu se razbuna pe mine! da' io, serios ca nu aveam nici o vina!). am trecut in revista, in gand, toate expresiile neacademice ce le stiam, si...ne-am pornit la drum. noroc ca a condus ea, iar eu le-am somnicalit pe scaunul din dreapta. de fapt, le-am somnicalit mai toata ziua in picioare, pe scaun, pe unde apucam, vorbind cu diverse persoane...adica eu faceam diverse activitati, iar sinele meu sforaia de mama focului. adica...pricepeti voi seara cand am ajuns m-am pus sa dorm. am uitat si sa o sun pe uratica sa o intreb daca a plecat, daca a ajuns cu bine.....rusine sa-mi fie dar....la ora aia nu prea conta!
azi dimineata, un pic refacuta, mi-a revenit si puterea de judecata si....rapid pe forum sa vad ce e cu uratica: a plecat, a ajuns, intreaga, au ba?! sincera sa fiu, am avut emotii la un moment dat. ma gandeam cum ajunge ea, singurica, cu gentuta de la taxi la tren, si aveam mustrari de constiinta ca nu am putut fi sa o duc la gara. uratica, nu stiu cum se face, ca nici data trecuta nu am putut veni sa te duc la gara
oricum, ma bucur ca totul e ok :) promit sa ma revansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

mara ce mai faci? dupa sarbatori, am ramas datoare cu un suc. trebuie sa ma revansez
Ennni bebicii
jovana, vazut burtica si io vreau burtica ca a ta!
Moniland, felicitari pentru cele doua inimioare!
azi mi-am cumparat maybe baby! pana la urmatorul fiv, de ce sa nu ma "distrez" si natural, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica am ratacit lista cu analizele care trebuie efectuate pt fiv la cluj asa ca m-am laudat degeaba ca ti-o trimit pe mail Poate imi salveaza onoarea fetele, maddutz sau enni si o mai au ele. Stiu ca la un moment dat scrisese enni lista cu toate analizele da nu mai stiu exact pe unde, la fiv la cluj 1 sau 2 iar m-am incurcat in stiinta. Si daca ti se facu pofta de injectii mai rabda nitel, o sa ai parte de ele in timpul stimularii pentru fiv, vestea buna e ca nu sunt dureroase. Si chiar daca ar fi nu cred ca te sperie pe tine asa ceva dupa ce te-ai operat de doua ori in doua luni
fetelor revin, ma duc sa beau o cafea ca sunt nauca de somn
enni vezi ca ti-am trimis pm

Mergi la inceput