fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 4
maddutz spune:
salutare fetelor!
of, of, mai, mai! fiecare cu cel doare! uratica se chinuie sa se ingrase, eu sa slabesc! cand am fost plecata in spania am reusit sa pun pe mine 4 kg (ce sa fac....bucataria mediteraneana m-a cucerit), kg care nu prea le-am dat jos. weekendul trecut, cand cu microrevelionul, nici atat! si amu....dai cu cura de slabire! uite asa se chinuie unii! de fapt asta s-ar traduce astfel: unii cand nu au probleme reale, se plang ca sunt dolofanei! (adica io) chiar mi-i groaza ca, la cat sunt de pofticioasa si mancacioasa, cand voi fi insarcinata voi fi ca un balonas ce sa fac....am traume din copilarie: tata imi spunea ca trebuie sa fiu grasa, mandra si frumoasa! si io, copil ascultator....
asa ca, uratica draga, ai grija ce-ti doresti!
tamaryllis bine ai revenit!
uratica spune:
ei..madutz de-acolo ti se trage-frumusete si mandretea-cat despre kg in plus..nu exagera-esti fff frumoasa si iti sta ff bine si asa!off..taticii astia...stiu cum e!!!pe mine de mica m-a dolofanit tati bine si nu o lasa pe mami sa ma imbrace decat cu rochite scurte scurte..de mi se vedeau mereu chiloteii si piciorelele dolofanele!!
si nu uita..eu stiu ambele variante-stiu cum e sa vrei sa slabesti(am avut acum 10-12ani 78 de kg!!!)..dar incepand cu anul asta am aflat si cum e sa te chinui sa te ingrasi!!!oricum..acum stau bine..am 45 de kg..se putea si mai rau(am avut si 42-43 kg)!
dar..tot raul spre bine!!noi sa fim sanatoase si sa ne atingem telul de a fi mamici!restul..ce mai conteaza?
fete frumoase..in curand vor trece toate belelele si va rasari soarele si pe strada noastra!!!
noapte buna fete dragi!sa visati frumos!numai ingerasi!!!
mara72 spune:
Pai eu am fost pe la fetele de la fiv ca acolo ploua cu gravidute si tare imi place chestia asta /. Si eu trebuie sa va marturisesc ca aseara, in timp ce faceam dus m-am gindit ca defapt eu sunt sigura ca pentru mine fiv trei va fi unul norocos. Nu stiu de unde mi-a venit mie ideea asta dar mi-a intrat bine in cap . parca ma si vedeam anuntindu-va victorioasa un beta maaaare, cit pentru 2 bebelusi Oare o iau razna ????? Tare ma bucura rezultatele bune, parca ma si pun in pielea fetelor care au reusit si ma gindesc ca daca ele au reusit intr-o buna zi o sa reusim si noi.
Apoi nu mi-a mers netul la servici si am probleme si acasa cu el Am facut apel la informatician si l-am pazit cu strasnicie pina l-a reparat. Asa ca macar la servici merge.
maddutz nu te necaji cu kg in plus, dupa ce facem copii slabim noi. Acum trebuie sa ne alimentam sa fim sanatoase. Cum sa faci cura in sezonul cirnatilor si al caltabosilor? Lasa, poate dupa sarbatori.AAA, si trebuie musai sa mei mergem la mall asa ca fetele, mi-a placut asa ca ne vedem in ianuarie cind incep reducerile Poate vine si uratica . Ce zici uratico, fata cuminte ce esti? hai ca n-ai terminat cumparaturile la mall.
tamaryllis bine ai revenit printre noi. Din cite am citit eu pe la alte topicuri ai programare in ungaria la inceputul anului, asa-i ? Nu te stresa, hotarasti in functie de ce iti spune medicul atunci, vezi atunci ce e de facut cu trompele.Si trebuie sa fii hotarita, uite iti imprumuta uratica din hotarirea ei
Enni, jovana [
brunadria e tot la paris ?
criadema spune:
uratica- sa stii ca, copii mei sunt nascuti pe data de 21 octombrie, normal ar fi trebuit sa se nasca exact pe 1 decembrie (ii faceam niste eroi nationali) dar au fost foarte nerabdatori si au venit pe lume la 35 de saptamani, oricum spre satisfactia ta au fost conceputi in martie, oricum martie este o luna norocoasa si sa mai stii ceva, primavara fertilitatea creste cu cateva procente, sa stii ca si eu am avut tor timpul un fix de a ramane insarcinata primavara, si nu uita chiar si sf. Maria a ramas insarcinata in luna martie asa ca sa fie cu noroc si toate fetele sa fiti insarcinate in luna martie.
uratica spune:
ce bine..deci am reusit sa o recuperam pe mara de la fiv!(insa sa nu ii spuneti..dar cu siguranta ea va da startul si va fi prima graviduta dintre noi!)
off fetele..eu ma plicti..insa incerc sa nu fortez nota prea tare!ptr ca de stat lipita de pat-nu pot si nu pot!trebuie sa ma fatai de colo colo!
noroc ca ieri a venit frate-miu cu nepotelul la mine!!imi venea sa il mananc!!!am vorbit cu el "gangureasca"-ca are doar 4 luni!e atat de frumos!!!cum sa nu-i fac eu un verisor/verisoara???
ce mi-ar place si mie la munca!dar...vreau bebe si pana nu il am,nu mai fac si nu mai vreau nimic altceva!!!
si mara..bineneteles ca cochetez cu ideea de shopping!!!
deci mara imi place cum gandesti!!!!binenteles ca nu ai inebunit si ca o sa fii mamica cu siguranta la fiv 3!!!oricum..acum ne mai ramane sa le molipsim si pe fetele astea doua-madutz si bruni!!ce..ele cred ca scapa???la anul o sa aratam toate ca niste balonase!!o sa fim exact asa cum a zis tatal lui madutz-grase,mandre si frumoase!!!!
enni,jovanna,moniland..ce va mai fac burticutele???si dolofaneii??
criadema..bebeilor tai le place iarna??oare cum e sa tot descoperi atatea lucruri in jur??
madutz..hai facem schimb de kg!ce zici? asa nu ne mai stresam..nici eu,nici tu!
bruni..ne lasi singurele aici??stam cu sufletul la gura...cum esti???cum e cu analizele?
tamaryllis..nu-ti mai fa atatea ganduri..iei o decizie si gata!!dupa ce ai luat-o nu mai lasa pe nimeni nici macar pe tine sa te influenteze ptr a ezita din nou!altfel vei ramane multu timp pe loc!nu stiu cati anisori ai..insa timpul trece fff repede!!asa ca..curaj iubita!!!
aaaa..fetele vroiam sa va intreb ceva..ptr ca sunteti mai experimentate-ce sa iau inainte de fiv?vitamine?ce vitamine?si acid folic??altceva??astea se iau cu reteta sau fara?please help me!!
jovana spune:
Buna fetelor Maddutz lasa ca daca o sa fi gravida no sa mai fi asa pofticioasa asa eram si eu inainte dar acum nu mia fost nici o data pofta de nimic te Mara sti tu bine fiv 3 sigur iti va reusi eu am facut et pe data de 13 mia adus noroc asa ca 3 si la tine o sa fie cu noroc suta la suta fi optimista nu te da batuta ca de asta esti MM caci te bat vin cu bebe si te batem amindoi tamoryllis fi si tu optimista nu da inapoi capul sus mergi inainte cu curaj ca asa vei reusi garantat venim si la tine cu fi cuminte si ia ex de la uratica te Uratica tineo tot asa felicitari eu vreau ca toate sa reusiti cea ce ati inceput si stiu caci la anul veti reusi Ennni ce faci unde ne umbli pe unde plimbi nazdravani Jovana 29 +
uratica spune:
criadema-sa te auda Dzeu!!!
ce frumos...nerabdatori piticutii..cred ca se jucau de-a v-ati ascunselea!!a iesit primul afara ca sa se ascunda..iar celalalt hop si el!!
de-abia astept sa vina luna martie!garantat va fi luna noastra norocoasa!vom ramane toate gravidute!!asa ca..aveti grija si voi mamici-poate se ia!!!
maddutz spune:
salutare fetelor!
am fost prin oras in seara asta. aglomeratie mare. si pe strazi, dar si prin magazine. totul e luminat, strazile sunt pline de beculete, ce mai: VIN SARBATORILE! deja le simt freamatul. intotdeauna sarbatorile de iarna au fost favoritele mele: caldura (la propriu si la figurat), lumina, familie, cadouri, voie buna,delicii gastronomice...wow! abia astept.
si...poate...cum e iarna, si berzele sunt in concediu, poate ne face o surpriza mos craciun!
abia astept sa vad daca e ok cu testul maybe baby. l-a incercat vreuna? asta...in cazul in care exista sanse sa se intample natural.
uratica spune:
ei..madutz..te invidiez!si eu vreau in oras!!!!sa vad luminite,beculete,braduti..etc...
dar..m-am reprofilat!!acum m-a rugat cumnata-mea sa ii fac niste botosei la ala micu!!uitasem de treaba asta...deci..VA ASIGUR ca fac cei mai frumosi botosei!!!
si..promit ca o sa fac cate o pereche si ptr bebelasii vostri!deci...acum am ce face!nu o sa ma mai plictisesc!
cred ca asa o sa ma bine dispuna chestia asta!!!!!!!
deci...maine am si eu activitate!!!yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
pupici fetele!!!si...NOAPTE BUNA!!!!!!