fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
buna feteor,
maddutz ti a zis dr sa faci laparoscopie sau vrei tu?nu ai facut pana acuma laparoscopie?
de multe ori daca dr nu ti propune clar ca o faci din proprie initiativa ..tot ma intreb , oare ei nu stiu ce au de facut inainte de a trece la fiv?
criadema draga noi vrem sa incepem cat de repede dar nu e dupa noi , dar lasa ca anul asta oricum gravidute o sa fim, si nu ti bate capul in ziua de azi se poarta diferentele de varsta in amandoua variantele.. tot o sa ne incuscrim pe aici..
uratica , la ora asta nu esti prezenta? pe unde umbli ?
mara tu dai startul anul asta...sa fie cu noroc...
enni mai poti draga? cum stai cu kg?odihneste te , stai cumintica, asta suna si pt jovana...
pe moniland o citesc la alte subiecte , vad ca e bine si ea..
la toate
uratica spune:
bruni..pai ce sa fac si eu!!de-abia asteptam sa mearga un net..al meu..al lui frate-miu!!acum iar piratez...si ma distrez de minune la subiectul cu dubiile!!e strong rau de tot!!!tu cum mai esti??
madutz..e de bine ca te-ai hotarat la o laparo..numai asa vei sti ce probl ai si le poate si inlatura nea dr!!!eu sincert ma gandesc sa ti-o iau pe urme si sa fac o histeroscopie operatorie ptr dilatare trompe...sa vad ce-o iesi!!dar sigur va iesi cu ochi!!si daca or fi si gemeni..si mai mare minunea!!
mara..se face prezenta, ai de grija!!!asta e doar averisment..venim apoi cu bata!!
enni,jovanna..pe voi va iertam..parca imi imaginez cum aratati..cu burticile dupa voi!!hihi..dragalase foc!

criadema..eu zic sa-mi dai ginerele si nora de pe-acum!!![]()
hihihi! ce zici? te-am pacalit?? ca nu mai am rabdare!!!
fetele pupici multi si aveti grija de voi!
brunadria spune:
fetelor o sa ziceti ca s ca vremea dar va rog si e obligatoriu sa mi dati dreptate,
azi l amiaza m am sfatuit cu barbatelul meu...
tot gandindu ma zilele astea cum sa fac si ce sa fac ca doar n am alceva ce face si am mintea odihnita...
eu una nu reusesc sa scap de tampeniile astea de hartoage..dupa regula in franta ar trebui sa fac urmatorii pasi:
sa astept controlul de peste 2 luni,
sa mi fac analizele hormonale si nu numai,
pana aici ar fi ok..
trebuie sa merg cu dosarul la dr cu care o sa fac fiv, dupa care el sa l trimita la casa de asigurari de aici, pt aprobarea de a fi gratuit 100la100..asta nu ar fi o pb se accepta dar dureaza inca 3 luni!!!
pana acuma sant 7 luni!!!
pe urma termen de gandire inca o luna!!!
programare la psiholog a cuplului de cateva ori care va fi tot o luna!!!
si pe urma se poate incepe ,iarasi cand te programeaza dr!!!
deci in concluzie dupa calculele mele ar fi vreo 10 luni!!!
asa ca cu toate ca beneficiez de gratuitate aici eu una renunt pt ca zic eu cu tot cu psihologul lor o sa ajung mai rau daca astept atata...
deci avantaje si dezavantaje!!!
asa ca disutand l amiaza cu al meu cred ca ajung totusi la cj!!
o sa astept pana la urmatorul control in speranta ca totul va fi ok, imi fac analizele aici , poate poate reusesc sa mi rezolv si medicatia daca dr de familie ma intelege si vrea si se poate sa mi scrie reteta, si vin fain frumos in romania!!!
daca nu nu i bai o sa mi iau injectiile din romania, asta e!!
dar eu 10 luni nu mai astept asta e garantat!! consider ca e exagerat!!
o sa mai vb zilele astea cu barbatul meu sa vedem cu exactitudine la ce concluzie ajungem, dar cred ca l am convins in proportie de 90la 100..
deci in concluzie tot voua o sa ma alatur
, nu va las singurele prin cluj!!!
brunadria spune:
asa as putea sa incep in martie in romania,in 10luni fac 3fiv uri , doame fereste sper sa nu fie cazul ,dar aici cum am zis e foarte lung, si la fiecare procedura fiv dureaza la fel...
probabil ca in alte tari la particular e ca la noi in romania , dar aici cu asigurarile e f lung...si dupa parerea mea si in romania daca se va aproba legea tot la fel va fi, o sa beneficiem de gratuitate probabil dar cat o sa dureze pana incepi efectiv?...
Ennni spune:
brunadria mie una mi se pare exagerat ca trebuie sa astepti atat de mult, chiar daca avantajul e ca e gratuit. Daca partea financiara nu e o problema eu in locul tau as alege sa incep mai repede, insa sigur ca pt cine nu-si poate permite e un foarte mare ajutor faptul ca statul suporta toate cheltuielile. Dar daca nu e vorba de bani, dupa parerea mea echipa din Cluj e foarte buna si cred ca aceleasi sanse le ai si in Franta si in Romania. Acum fiecare cu parerea lui si cu alegerea lui. Insa chiar daca te hotarasti sa vii la Cluj, poti sa-ti pregatesti si sa-ti depui dosarul pt aprobare si in Franta, in caz ca doamne fereste nu reusesti la Cluj, si urmatoarea incercare o poti face in Franta gratuit (desi eu cred ca nu va fi cazul, pt ca pana cand iti aproba aia acolo dosarul tu deja esti gravi
in cateva saptamani si le zici "mersi da nu mai am nevoie" ![]()
![]()
)
uratica mi-a venit in sfarsit litera Y pt Raymond, zilele astea mai fac niste poze si vi le pun la vizionat ![]()
![]()
.
Aaaaa si vezi sa-ti inveti fetele sa gateasca asa bine ca tine, ca daca mi le dai de nurori si flacaii mei vor semana cu tati, vor fi mari gurmanzi ![]()
![]()
![]()
jovana ce mai faci??? unde ai disparut??? poti sa dormi noaptea? Eu am un acid si ma arde in gat de parca am baut acid sulfuric si nu pot dormi noaptea deloc (culmea e ca nici ziua ![]()
![]()
)
Eni
31+ 
Raymond si Roland
brunadria spune:
enni, eu sunt foarte hotarata sa incep cat mai repede nu mai am 20 de ani sa pot zice ca am timp si astept...
numai ma intreb oare ce o sa zica profu cand o sa vada ca iar am facut in franta interventii, pt ca nu a fost incantat nici data trecuta, dar presupun ca i a trece!!!
si iarasi daca as vb si eu cu dr micu sa fac cu el , cred ca s ar enerva cand ar trebui sa semneze dosarul , imi cunoaste numele, cred ca asa ceva nu se face , dar as opta si eu pt micu... oare cum sa fac ...
e super ok si stamatian dar vesnic e pe fuga si un pic vulgar, as trece peste vulgaritate ca doar am un interes dar totusi l as prefera pe micu!!!
sa faci poze sa ne mai limpezim si noi privirea cu lucruri frumoase...
chiar asa oare ce face jovana?
tu ce zici ?oare cum sa fac?
Ennni spune:
hmmmm, bruni draga mea, asta chiar e o dilema. Daca dr. Micu ar face fiv si in alta parte (la o clinica particulara sa zicem), ar fi simpla treaba. Insa asa, dosarul tau obligatoriu tre sa treaca pe la Stamatian pt aprobare 

. De fapt nu numai dosarul ci chiar pacienta trece printr-o consultatie si la Stamatian (cel putin in cazul meu asa a fost). Hai ca ne mai gandim si gasim noi o solutie cum sa faci ![]()
![]()
![]()
tuturor
Eni
31+ 
Raymond si Roland
brunadria spune:
bine am zis ca as fi preferat , dar acuma ori cu care e bine,daca e sa am noroc oriunde o sa l am ...
pe mine ce m a deranjat e ca tot timpul e pe fuga si n are timp de raspunsuri la intrebari, dar cred ca mi am invatat lectiile si stiu cu ce se mananca fiv ul..
nici nu ma mai stresez ca doar o sa reusesc cu siguranta nu mai conteaza unde si cu cine...
merci oricum, mi am dat seama ca ar fi mai complicat altfel...m am convins si din spusele tale...si de ce sa complic situatia cand e deja simpla...
abia astept sa incep...
cred ca te am mai intrebat: cum stai cu kilogramele?
Ennni spune:
brunadria adevarul e ca si Stamatian e un dr. foarte bun, doar ca are el stilul acela al lui mai "ciudat", si-apoi apropo de intrebari, la cate fete suntem aici pe forum si multe din ele cu un car de experienta in ale fiv-ului (ma refer la fete de la subiectele "fiv", "gravidute prin fiv" sau "mamici prin fiv") gasesti raspunsuri la orice intrebare ai avea, daca dr. nu are timp de ele. Si vorba ta, vei reusi cu siguranta asa ca putintica rabdare si uite acusica incepi.
Eni
31+ 
Raymond si Roland