fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 18
uratica spune:
hihihi..imi aduc aminte de nepotelul meu ce mai plangea ca il murdareau fulgii de zapada!!!!!!!!!dragut foc!!!
si e ok mara..hai ca vin sa fac mancare..eu acum fac peste..file.. cu legume..si frate-miu vrea creier pane!!ii fac..dar eu una nu ma ating de el!!nu stiu cum poate el sa manance asa ceva!!
referitor la iesitul din casa pe vremea asta..crede-ma ca in fiecare zi ma trezesc la 7 si imi doresc sa merg la munca!!dar...anul asta e doar bebe!!nimic altceva!!!deci nu si nu!!pana nu vine bebe..nu mai fac nimic altceva!!
brunadria spune:
cum ai strigat trezirea m am trezit instant..nu reusesc sa dorm eu care dorm zilnic 2 ore dupa masa..
apropos de cumparaturi am uitat ca e vineri maine si o sa fie nebunie in magazine, asa ca o las pe luni , o sa fie mai leger , lumea e la munca , o sa fie lume mai putina..
voi gatiti nu gluma
, eu de musai doar ca nu prea mancam pe acasa , asa doar cand sunt eu arestata la domiciliu si nu pot sa ies..
aici sa si topit zapada, fac astia atata tamtam pt un pic de zapasa , daca ar veni in romania cred ca nu ar mai iesi din casa...
brunadria spune:
de lucru? nici vorba ...
ca doar avem alceva de facut...suntem puse pe fapte mari
, eu 2 vreau...sau 3..cati o vrea d zeu..avem timp si de lucru pe urma ..deocamdata avem treaba..asa ca mara ia ti si tu concediu si profita un pic de sederea in casa..e f ok dar cateodata plictisitor de a dreptul..
iar eu si uratica ne am abonat la spitale, mai aveam de reparat una alta , sper ca am scapat de reparatii si trecem la planul B..
uratica spune:
fetele..gata am net!!nu mai piratez calculatorul fratelui meu!!!
deci..ma gandeam acum bruni..la cate reparatii am bagat in noi..la cat ne-au cusut si descusut astia...atata ne mai trebuie..alte reparatii capitale!!!musca-ti limbuta!!!
las sa vina bebe repede si direct pe teava si gata!!!
uratica spune:
fetele..iar ati adormit???
eu ma amuz in continuare de fetele astea de la dubii in privinta paternitatii..mor de ras!!
of of mai mai..
mara..cand incepi analizele???ca vreau sa stiu si eu daca poti sa-mi trimiti listuta!!!pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee!ptr ca de-abia astept si eu sa incep demersurile!!!!!!!asta dupa ce incerc si natural! dar anul asta..sigur vom avea toate bebe!!
brunadria spune:
uratica am zic ca noi aveam adica am avut nevoie de reparatii dar acum gata trecem la planulB...la facut bebei..suntem gata de atac..
da sunt foarte amuzante fetele , si eu m am distrat...
uratica spune:
ei..oricum nu-i bai!!mintea romanului zboara repede si gaseste solutii la orice situatie!!asa ca stai linistita!!o sa gasim noi si un plan c,d,e de e nevoie..dar tot ramanem gravidute!!asta garantat!!!
maddutz spune:
mneatza fetelor!
amu ma delectez si eu cu subiectul "dubii in privinta paternitatii" . la mine e nashpa problema. amandoi avem ochii deschisi la culoare. asa ca si pruncul tot ochi deschisi la culoare trebuie sa aiba. de iese pruncul cu alti ochi...hihihihi! chiar asa i-am si spus la FIV lui micu: d-nul dr. sigur sunt embrionii mei? ca de nu iese cu ochi albastri sau verzi...l-a pufnit rasul! avem si eu pitici pe creieri in momentul ala. si mai aveam o teama: sa nu se schimbe copii in maternitate. si mai nou tot vad intamplari de genul asta la stiri
mda....dar trebuie sa ajung pana la faza de a avea ce incurca ![]()
m-am tot gandit. cred ca voi face pe la sfarsitul lui ianuarie o laparoscopie investigatorie
asa ca la mine fiv-ul se va mai amana!
criadema spune:
ma bucur ca ati reintregit trupa, in curand se da startul si obligatoriu trebuie sa fiti toate prezente, nu vreau sa ramaneti nici una din anul 2009, pentru ca vreau sa discutam si despre cresterea copiilor si daca mai stati mult cu siguranta o sa uit totul.... ca daca as tine minte cate fac ai mei in fiecare zi ar trebui sa mai imprumut vreo 3-4 creiere.
Asa ca nu o mai trageti de coada si incepeti odata, si sa nu uitam ca vreau nurori si de ce nu si gineri ca mai nou vad ca e la moda ca fetele sa aiba soti mai tineri, ma si gandesc ce frumos ar fi: o nora de la uratica sau de ce nu de la mara 72, un ginere de la maddutza sau de ce nu de la brunadria sau......., of ma incurc in cate posibile combinatii as gasi, si cand ma gandesc ca mi-ar placea fiecare sa faceti cel putin 2 sa avem de unde alege
uratica spune:
buna fetele!
offf..iar nu mi-a mers netul..nu stiu ce are!!

dar promit ca voi fura meseria asta..ca vad ca nu mai tine!!!asa ca..daca tot stau acasa..sa ma fac si un mic hacker!!![]()
si fetele..eu garantat va fac nurori!!!asa imi zice toata lumea!ca o sa fac fete..ca sunt prea iute,neastamparata mereu!asta doar daca va convine o bruneta sau un brunet cu ochii verzi!si nu ma opresc la un bebe sau ,ci merg si mai departe!!!pacat ca nu pot ramane acum..ca dupa capul meu..nu dau 2 bani pe operatiea asta..de-abia astept sa ma vad cu burtica!mai mai ca as incerca si luna asta!insa nu atrecut nici macar o luna de la operatia clasica..s-a vindecat ea super ok..insa..e prea devreme!!cand mi s-o umfla burta cu gemeni..nu cred ca scot camasa!!sa nu plesnesc atunci!!
asa ca..stau cumintica de-ocamdata!!pana in februarie,cand incep cu analize si investigatii..dupa care cred ca in martie sau inceputul lui aprilie sunt pe val!!de-abia astept!