fiv la cluj 4
Raspunsuri - Pagina 20
maddutz spune:
brunadria, eu in locul tau, as incerca si la cluj, pana sa-mi dea aprobarea cei din franta. aici merge mult mai repede pentru ca e contracost. daca ar fi si la noi gratis, stai linistita ca s-ar astepta la fel de mult, daca nu si mai si! ![]()
cat despre micu versus stamatian, as opta clar pentru micu. cat despre faptul ca s-ar supara stamatian si ar stramba din nas...dreptul lui! precum si dreptul tau de a-ti alege medicul! ii poti servi o pastila cum ca l-ai cautat si ca era plecat si l-ai tot asteptat si....etc. sau....pana atunci poate ai noroc si aflu o perioada cand e plecat din tara sau localitate (congres, conferinta, etc) si ii spui ca l-ai cautat atunci
solutii se gasesc, intotdeauna! ![]()
cat despre laparoscopia mea...nu am facut pana acum nici una. am refuzat. am plecat de la ideea ca, "el" e cu probleme, iar eu am ovare micropolichistice (ecografic). dar, intrucat primele 2 fiv-uri nu au reusit, ma gandesc ca, poate, sa nu fie si la mine o alta hiba, care sa contribuie la esecul fiv-ului. asa ca....poate ca nu ar strica sa fac si aceasta laparoscopie investigatorie.
Ennni spune:
fetelor sigur voi dormiti la ora asta. eu efectiv nu mai stiu ce sa fac, e a patra noapte cand nu dorm deloc, ma arde in gat de nu mai pot. si cand spun ca nu mai pot, chiar nu mai pot. mama mama da parosi vor mai fi puiutii astia ai mei ![]()
![]()
![]()
Aveti ceva sugestii ce as putea face sa mai treaca arsurile astea?????
Eni
31+ 
Raymond si Roland
brunadria spune:
enni, saracuta de tine, cum esti ?ti a trecut?
nu dormeam nici eu la ora aia , m am uitat la tele, ma tot gandesc la ale mele...
nu stiu ce sa zic , ai incercat sa mamanci paine prajita sau biscuiti? sau nu la stomac ai arsuri?nu ma pricep deloc la astea..sper sa ti fi trecut si incearca sa te odihnesti cat mai mult...
Ennni spune:
brunadria mi-au dat fetele de la "gravidute prin fiv" niste sfaturi, am incercat cu lapte caldut cum ziceau ele si parca a functionat cat de cat. Ieri toata ziua am fost la cumparaturi, pe cand am ajuns acasa am fost epuizata, n-am reusit sa intru sa vad ce mai faceti, dar vad ca nu am pierdut nimic, slaba miscare pe aici. Pe unde v-ati ascuns toate????
Legat de kg nu mai stiu daca ti-am raspuns, am pus 13 kg pana acum, sper ca nu e prea mult ![]()
![]()
.
Arsurile le am in gat, nici sa fi baut acid sulfuric nu era asa rau. Din cele babesti se spune ca daca ai astfel de arsuri, inseamna ca bebeii 
vor avea par mult. Culmea e ca recent am citit un articol legat de acest lucru, si se pare ca dupa cercetari intinse pe cativa ani s-a ajuns la concluzia ca de fapt nu sunt doar mituri babesti, ci chiar s-a adeverit ca aceste arsuri sunt provocate de parul si unghiile bebeilor 
.
tuturor
Eni
31+ 
Raymond si Roland
brunadria spune:
enni, ma bucur ca ai gasit rezolvarea problemei, ma si gandeam ce nasol trebuie sa fie cu arsurile astea...
eu sunt tot pe acasa nu am iesit de la operatie, dar maine ies , merg la cumparaturi si eu, la sfarsitul saptamanii merg in romania..
fetele sunt la munte probabil , se distreaza..
uratica am inteles ca o sarbatoreste pe mama ei..la multi ani!!!
uratica spune:
buna fetele!
multam bruni!asa e..am sarbatorit de zor!!
si..ma bucur sa aflu ca vei face fiv aici...poate ne nimerim impreuna!
voi fetele..ce mai faceti???cum mai sunteti?
eu am iesit un pic si prin oras..am tras o tranta..asa ca sa nu zic ca a trecut degeaba iarna asta..dar sunt ok!
nu ma mai doare operatia deloc..de-abia astept sa am unda verde si sa trec la fabricat bebei!
va pup fetele..si va doresc sa aveti o saptamana superba!
uratica spune:
fetele..ce faceti?
sper ca nu ati falimentat toate magazinele...![]()
bruni..cum te mai simti??
enni..sper ca ai scapat de arsuri..imi si imaginez mogaldetele tale..blondini..cu parul carliontat!!ai grija de tine si de pitici!
jovanna..tu sper ca esti bine si ca te tii de promisiunea de a ne da noua burtica!
madutz..vroiam sa-ti zic sa nu-ti fie frica si sa te du ci linistita la laparo..uite eu de exemplu,nici nu mai simt operatia..sunt momente in care uit ca am fost operata si ma zbengui ca si cand nu as avea nimic..decat o urma rosie..in rest..nici o durere nimic!
si..vroiam sa zic ca ma bucur ca am facut operatia asta!!pe langa faptul ca am mai rezolvat ceva si am mai avansat in drumul meu catre bebe...ma simt si eu mult mai bine!!!acum pot sa mananc si eu ca omul..nu mai am dureri la contact
!!ma simt mult mai bine din multe puncte de vedere!!!o simt pe pielea mea!o simte corpul meu!!ma simt altfel!!ma simt mult mai bine!!iar laparoscopia e cea mai buna metoda de diagnostic!!daca eu nu faceam laparo..puteam sa stau mult si bine asa!!!si binenteles ca nici de bebe nu aveam parte!
si sincer..de ar fi dupa mine..as incerca sa fac bebe chiar si acum..ptr ca ma simt excelent!!dar...trebuie sa astept totusi pana in martie..asta e!insa anul asta sigur voi fi graviduta!vom fi cu toatele!
mara..tu cand incepi demersurile?analize..etc??sa ne spui si noua pasii ca sa ti-o luam pe urme!ptr ca tu dai prima startul la bebe!!
bruni..noi doua-proaspat operatele-vom fi pe baricade in martie-aprilie!daca nu reusesc sa raman natural in martie..voi trece la fiv in aprilie!asa ca..poate ne intalnim!mi-as dori ff tare!si poate va fi si madutz prezenta..desi eu am credinta ca va ramane mai repede insarcinata!
criadema..off..de-abia astept si eu sa primesc sfaturi de la tine cu privire la cresterea bebicilor!!eu una ma topesc dupa nepoteii mei!cand voi avea si eu bebeicii mei..imi inchipui cum voi fi!
of fetele.....de-abia astept!!!
brunadria spune:
salutare,
uratica eu ma simt foarte bine, ieri am fost plecata toata ziua..
maddutz ce ai hotarat, cand mergi la laparo...?
hai mara cu noutati..
gravidutelor fiti cuminti..
uratica spune:
bruni..si ce mi-ai luat frumos?![]()
![]()
![]()
offf..fetele,fetele..iesiti la interval!!!!!!!!!!
pai se poate??vreti sa mi-o luati inainte cu gravideala??
.deci.repede repejor vreau un raport!!![]()