Kate Moss – de la realitate la magia Photoshopului
www.supereva.ro/info.asp?id=1624" target="_blank">Kate Moss are si ea nevoie de retusuri electronice.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
kay spune:
ce-mi plac astea...
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Infiorator!
Ce bine ca nu-s VIP
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
miereamara spune:
Mai, mai, ce carcotase suntem , voi cum credeti ca ati arata dupa un zbor de 14-15 ore?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Sabina spune:
mie niciodata nu mi s-a parut frumoasa(decat de la gat in jos )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mai, mai, ce carcotase suntem , voi cum credeti ca ati arata dupa un zbor de 14-15 ore? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Excesele de orice fel dauneaza grav sanatatii
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Tzuni spune:
mie mi-ar trebui o tona de machiaj sa arat ca ea in aeroport, nemachiata
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
Sabina spune:
Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
citat din mesajul lui Sabina Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja ) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Pe Kate Moss?
...sa nu exageram, totusi!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Sabina Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja ) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
La Mamaia?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
De parca nu am sti ca Tzuni e modestia in persoana
Modesta, modesta, da' nu mai induce poporul in eroare