Kate Moss – de la realitate la magia Photoshopului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

De parca Andreea Raicu nemachiata arata mai fabulos

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu ! eu arat mai bine dupa 14 ore de zbor sa ma vedeti maine, ce fata umflata, picioare umflate, nervi praf o sa am

Tzuni, eu mi-s fan tu si parul tau !!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Sincer, nu mi se pare asa un dezastru. Cu totii avem momente mai proaste. Pana la urma e un om normal, ca noi toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

o fotografie poate sa te arate mai urata sau mai frumoasa decat esti in realitate. asa ca pana nu vezi,nu cunosti, nu prea poti sa iti dai cu parerea...

parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Adevarul este ca femeia asta arata intr-un mare fel. Chiar daca in viata de zi cu zi pare la fel ca noi toate(asta ar trebui sa ne ridice moralul si sa ne faca sa credem ca mai avem o sansa )atunci cand pozeaza se transforma, chiar daca si cu ajutorul machiajului sau al photoshopului.
Ar trebui sa ne gandim fiecare dintre noi daca la o sedinta foto profesionista am ajunge sa aratam macar pe jumatate ca ea.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Oare noi cum aratam dimineata, nemachiate, dupa 1 noapte nedormita ... dupa o criza emotionala ...
Suntem la fel ca doamna eleganta in taior care sta la calculator in birou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Sincer eu sunt mandra de cum arat nemachiata, drept dovada ca nu ma machiez mult sau des Nu este vina lor ca arata asa nemachiate, daca de la 16 ani de cand sunt modele li se dau 3 straturi de fond de ten pe fata si mai stiu io ce...si cate nopti nedormite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mi-am facut odata poze profi, modelate in photoshop.

Reactia mea: Daca eram barbat, ma indragosteam de mine

Acum, cine ar cumpara revista daca ar aparea x sau y asa cum e ea dimineata cand se trezeste? Iluziile vand.

Si un machiaj profi te schimba..si inca cum. M-a impins curiozitatea si m-am lasat pe mana unui make up artist. Maare diferenta! Nici nu m-am demachiat seara, atat de tare imi placea ce a iesit
Interesant e ca nici nu se vedea ca-s machiata...parca asa ma facuse mama

Degeaba incer eu acasa , tot nu-mi iese asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

asa cum o pot face sa arate mei bine cu aceste trucuri electronice, cred ca o pot face sa arate si mai rau decat in realitate. din lipsa de subiecte mai fac si astfel de articole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

eu am peste 40 si nu am nici macar jumatate din ridurile ei...unde mai pui ca sigur ea nu are 80 kg, dar eu ma refeream doar de la gat in sus.
O fi si ea constienta de diferenta dintre fotografii si realitate, dar poate nu-i mai pasa

Mergi la inceput