ne pregatim de a 3-a cezariana

ne pregatim de a 3-a cezariana | Autor: mama42

Link direct la acest mesaj

Sunt o viitoare mamica de 35 de ani. Am pierdut o sarcina la 22 aptamani in 1999. Am suportat o mica cezariana. In 2005, am nascut un baietel sanatos, tot prin cezariana. Acum sunt insarcinata in 10 saptamani. Urmeaza sa nasc pe la mijlocul lui iulie 2009 - prin cezariana.
Invit pe toate mamicile aflate in situatia mea (sau care au trecut prin una asemanatoare), care pot sa dea un sfat sau sa incurajeze...
Va multumesc din suflet,
Va astept!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitari pt sarcina!!

uite aici o mamica cu 3 cezariene :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

felicitari, se pare ca esti o mamica tare curajoasa. medicul meu imi povestea despre o mamica la a 3 cezariana care a nascut cu o zi inaintea mea si a fost totul ok. imi zicea ca prezinta riscuri, e mai greu dar cu mare grija se poate!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si mama mea a avut 3 cezariene, dintrecare ultima la 40 de ani. cu voia si ajutorul Celui de Sus orice se poate

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

mama42,eu mai am un pic si fac a treia cezariana...am 38 de ani si inca 2 copii la activ...am fost speriata rau cand am descoperit ca SUNT INSARCINATA,DAR ,DUMNEZEU A VRUT SA AM UN MEDIC EXTRAORDINAR CARE M-A LINISTIT SI A AVUT GRIJA DE MINE CA UN TATA SI NU EXAGEREZ...PANA SI SOTZUL MEU CARE NU VOIA COPILUL ASTA,A RAMAS CU GURA CASCATA CAND A VAZUT CUM VORBESTE CU MINE SI CATA GRIJA ARE SA FIU LINISTITA...VORBESC DESPRE D-NUL DR PELTECU,FILANTROPIA...
am luat pana la 5 luni utrogestan pt mentinerea sarcinii,apoi gynipral,pe care il iau si acum,pt contractii...bebele e f bine,eu stau mai mult la pat pt ca asa trebuie ca sa pot ajunge la termen...azi am ultimul control si sunt fffff emotionata...
trebuie sa fii linistita ,e un pic mai greu,dar...merita...
daca vrei sa mai vb ,poti sa-mi dai PM sau ma gasesti la odiseea de ianuarie-februarie 2009....te pup si curaj ca o sa fie bine

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 34+Mihai Adrian

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Dragele mele ariya, maitreyi, marina_1609, eseea, va multumesc frumos pentru incurajarile voastre! Sincer, m-am simtit o vreme singura cand nu indrazneam sa anunt pe nimeni (cu atat mai putin pe cei din familie) despre sarcina mea. Sotul, ca si al tau, ariya, nici nu dorea sa auda. M-am gandit mult si m-am tot intrebat: ce fac? aceasta decizie nu se ia de una singura. Dar pana la urma, observandu-mi hotararea si credinta, au inteles cu totii ca va fi bine. Cateodata e greu sa tii toata "povara" de unul singur, asigurandu-i pe ceilalti ca totul va fi bine; de parca mi-ar trebui acordul sau aprobarea celorlati. Totusi nu am vrut ca cineva sa sufere sau sa fiu un motiv de grija in plus pentru familie, asa ca am spus cand a trebuit, cum a trebuit si cat a trebuit, fiecaruia.
Sotul a conchis pana la urma ca vom face cum cred si simt eu.
Am 12 saptamani incheiate, tocmai am intrat in al doilea trimestru si totul e fff bine. Medicul meu (Moisa, Giulesti) e cel care m-a incurajat (vazand ca doresc sa pastrez copilul). Tot respectul pentru astfel de oameni care sunt mai presus de toate, alinatori de suflete si apoi ginecologi de exceptie!!!
Va mai scriu,
Multumesc inca o data si un an binecuvantat va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

o amica de-a mea a stat in salon cu o femeie care era la a 4-a cezariana, totul a fost ok
de asemenea, am citit in revista despre actrita anca sigartau, care a facut 3 cezariene
organismul omului e o minune...asa ca curaj, o sa ai un bebe frumos si sanatos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

mama42, te felicit pentru decizia luata..inca nu sunt o mamica cu 3 cezariene dar sper din tot sufletul sa fiu si eu, dar putin mai tarziu,..am o fetita nascuta in 2005 prin
cezariana,..si o sarcina pierduta acum 4 luni la 38 saptamani, deci inca o cezariana..oricum eu, daca ne ajuta Dumnezeu sper ca peste aprox i an sa raman din nou sarcinata, si asa voi avea 3 cezariene si doi copii,..ma rog sa fie asa..pentru amandoua,..ca doar ne asemanam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

nemora, ai dreptate, organismul uman (al femeii in special) e facut parca sa suporte cat de multe. informatia despre femeia cu 4 cezariene vine ca un bonus. iti multumesc mult pentru gandurile bune si iti urez un an asa cum ti-l doresti tu pentru tine si ai tai.

iubita mea, ariana2005, sunt socata sa aflu ca ai pierdut sarcina la 38 de saptamani. nu am cuvinte.... iti spun doar atat: Domnul sa mangaie pe deplin sufletul tau si sa ai al doilea copilas pe care ti-l doresti, sanatos si cumintel.
Sper in ajutorul Lui, ca si tine si orice mamaica, in fiecare zi ii spun ca sunt onorata sa ma aflu in bratele si voia Lui. Daca va fi sa pierd sarcina, desi nu ma gandesc nicio clipa la asa ceva, sper sa am puterea sa merg mai departe cu aceeasi convingere ca tot ce ni se intampla e spre cresterea si curatirea noastra spirituala.
Iti urez multa sanatare si te imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

gandeste pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

mama42, sarcina usoara si bebe sanatos!
Te incurajez pentru ca si eu am 3 cezariene, 3 copii frumosi si destepti :). Si, cu toate ca n-a fost 100% de acord cu mine (din cauza uterului cu un perete foarte, foarte subtire), doctorita mea mi-a fost alaturi si m-a ajutat.
Sarcina ta trebuie atent monitorizata, insa ai incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput