ne pregatim de a 3-a cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

multumesc mult, mult!
stiti ce as vrea sa va intreb, acs si ariya, ce inseamna monitorizare atenta?... adica mergeati la control mai devreme de o data la o luna? eu am facut 2 ecografii pana acum. ma plang de ceva mici dureri (undeva in zona ovarului drept dar si pe mijlocul burticii, jos) insa medicul imi spune ca sarcina e in regula. mi-a recomandat utrogestan. sunt la sfarsit de sapt 13 si parca... simt ceva miscari de trupe prin burtica.... sau mi se pare.
Va pup si cad aveti ceva timp, mai dati un ochi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

mama42, a fost groaznic prin ce am trecut si prin ce mai trec inca,..nu credeam nici o clipa ca as putea rezista dar Dumnezeu m-a intarit si m-a ajutat sa depasesc cele mai grele momente din viata mea,..si sper ca intr-o zi sa mai raman din nou insarcinata si sa duc sarcina la bun sfarsit, asta-i tot ce imi doresc..si iti doresc sa fii sanatoasa,si sunt sigura ca in curand iti vei cunoaste cel de-al doilea copil,..

sa ne mai spui cum te simti..

Mergi la inceput

ariana2005

in curand, totul va fi bine, o sa vezi! ce-i drept, sarcina era mare si e normal sa suferi dar ai un copilas care iti alina sufletul....incet-incet, vei mai "uita" si, bineinteles, la anul iti vei face curaj si vei incerca iarasi.

Sa auzim numai si numai de bine!

PS. dupa ce am pierdut sarcina in 1999 plangea foarte mult, in special cand vedeam gravidute. tin minte ca eram la un control ginecologic si m-am pomenit plangand in hohote, fara sa vreau... ca nimeni nu m-a putut opri timp de 30 min, poate mai mult. dar dupa faza asta ma linistisem si parca nu mai era nici unrma de durere (ca sa zic asa). apoi nu mi-am mai dorit copilasi multa vreme.... pentru ca dupa 6 ani sa raman cu Antonio si iata ce baiat mare si frumusel am. Multumesc lui Dumnezeu!
Sigur le vom face cate un fratior/surioara.
Pup si fruntea sus! Domnul e cu tine!

Mergi la inceput

Azi am fost la maternitate pentru triplu test. Am ceva emotii dar sper ca totul va fi ok. In rest, situatia e sub control. Bb se misca incet prin burtica iar eu as toata ziua.

17 + Antonio 3,4 ani.

http://teostanculeasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am patru cezariene si n-a fost nicio problema. la ultima ma chema in fiecare saptamana, de la 35 de saptamani, tot zicea ca ma opereaza dar nu era nevoie si ma trimitea acasa pt inca o saptamana. imi facea eco sa vada grosimea uterului, vedea ca nu e prea subtiat, copilul era sus si nu apasa deloc pe taietura, asa ca nu era nevoie de operatie asa repede. in alte tari se fac si 8-9 cezariene, asa ca nu-ti face probleme

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Felicitari!!!! 4 cezariene si toate cu succes, asta e chiar o binecuvantare.
Multumesc frumos ca ai poposit aici pentru a ma incuraja!
Eu am facut ieri morfofunctionala si copilasul e asezat destul de jos... nu am dureri... ma cam jeneaza la miscari dar.. e totul ok. De fapt el nu s-a ridicat niciodata. A stat jos, jos il simt pe vezica tot timpul.
Mai are mama un baietel.
Domnul Dumnezeu mi-l va da si pe acesta in brate ca si pe fratiorul lui.
Sunt super happy!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mama42 ma bucur sa aud ca sunteti bine. ai trecut de jumatate...inca putin sanatate

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Esti o dulce, maitreyi, multam si pupici multi de la mami si bebe Emanuel.

Mami de Antonio Daniel (3 ani si 5 luni) si 23

Mergi la inceput

Buna tuturor
Nu am mai scris demult la aceasta sectiune pe care am deschis-o cu ceva luni bune in urma.
Vroiam sa va anunt ca sunt in a 35-a saptamana de sarcina, urmeaza sa nasc pe data de 3 iulie. Totul a mers conform planului Celui de Sus. Ma confrunt cu mici neplaceri dar la gandul ca mai putintel.... le suport mai usor(totusi ele nu sunt grave:in ultima luna mi s-au cam umflat picioarele si mainile, ma doare osul pubian destul de tare indiferent de pozitia in care ma asez si... cam atat).
In curand ma voi inscrie in randul forumistelor care schimba scutece.
Multumesc Tie, Doamne, ca esti bun si iubitor!

Mergi la inceput

Bucurie si iar bucurie
meu mult asteptat a ajuns acasa, in sfarsit.
totul a fost bine si suntem frumosi si sanatosi.
Asadar, curaj fetelor!
Totul e posibil cu ajutorul lui Dumnezeu si multa dorinta din partea voastra.

Mergi la inceput