Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adee, eu inca nu am scos analizele, abia maine mi-au zis sa sun sa vad DACA le-a reparat imprimanta sau calculatorul sau ce bai au. Deci de unde in primul trimestru analizele mi-au iesit perfecte, acum sa ma astept la dezastru?
La stomatolog a fost super misto, nu mi-a facut nicio anestezie ca doar mi-a pus plomba dar peste ceva ramas de la plomba provizorie, deci n-am suferit deloc. Iar io ma dusesem pregatita sa trec prin chinurile iadului, ca data trecuta! E super dna doctor a mea, si are 3 nepoti mici (de la 2 copii), mereu imi zice cate ceva de ei.

22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara dragi burtici,

Adee, si mie mi-a iesit colesterolul mai mare decat ar fi normal, adica 250. Eu am facut analizele la Cantacuzino, iar la ei valoarea maxima este 240. Doctorul mi-a zis sa am grija la ce mananc. Eu cred ca stiu de la ce mi-a crescut atat de mult: am mancat multe oua si smantana. De la oua creste foarte mult colesterolul... Incearca sa eviti!

Rivali, de ce esti atat de suparata din cauza ca tu si sotul nu aveti aceeasi grupa de sange??? Asta chiar nu am mai auzit-o! Eu stiam ca este important sa ai acelasi RH. Oricum, eu zic sa te linistesti ca nu e grav. Ti-a zis vreun medic ca ar fi probleme in cazul asta?
Fetelor, voi ce stiti? Trebuie sa avem obligatoriu acelasi grup sanguin cu cel al partenerului?

Va pup!

26+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetelelor

Eu nu am mai semnat condicuta de ceva vreme, dar am o scuza- am fost mai mult prin spital decat pe acasa. O perioada am facut cate 2 perfuzii pe zi, iar acum am redus la una. Dar chiar si asa, dupa perfuzie, raman cu flexura asa ca imi este tare greu sa va scriu. Azi am reusit sa scap de flexura pentru ca deja se sparsese vena, si pun alta abia maine. Am zile in care ma simt bine si zile in care am contractii si dureri de burtica cu tot tratamentul pe care il fac. Oricum nu mai stiu ce sa cred, pentru ca eu am discutat cu doi doctori despre durerile mele si ce credeti? unul a zis ca in sarcina niste dureri de burtica usoare, de uter si contractii nedureroase sunt normale, iar celalalt a zis ca nu, nu este normal sa te doara deloc. Pe net citisem ca uterul se dilata si mai doare iar ligamantele se extind si creeaza o stare de disconfort. Voua ce v-au zis doctorii vostri?

Carmen 22+

Mergi la inceput

Of am trimis mesajul, din gresala fara sa-l termin, deci eu am momente in care simt ca burtica se intareste doar intr-o parte dar fara sa doara, si unii zic ca este ok ca se misca bebe iar altii zic ca nu, ca astea sunt contractii. Voi simtiti asa ceva? Voi la contractiile Braxton Hicks, chiar nu simtiti nici o presiune in abdomen?

Saptamana trecuta am fost la morfotfetala de trim 2 si am aflat ca este fetita- rog pe fete sa treaca si la mine in lista un carucior roz-, si ca totul este ok. M-am linistit si cu colul ca avem un mare stres, se pare ca este inchis si lung.

Va pup si incerc sa mai citesc si eu din urma. O sa mai revin cand scap de perfuzii, si sper ca asta sa se intample in curand ca deja nu le mai suport .

Va pup pe toate

Carmen 22+

Mergi la inceput

..... si inca ceva. Am inceput si eu, in sfarsit, sa il simt pe bebe miscand, de fapt il cam simt de vreo 2 saptamani. Se misca intr-una si zi si noapte, de ma intreb cand mai doarme saracuta. Ca ar fi bine macar ea sa faca nana ca eu nu mai pot din cauza trapaielilor ei si grijilor pe care mi le fac cu contractiile astea.Voi reusiti sa va odihniti bine?

Carmen 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carmen, eu zic ca facandu-ti griji nu poti decat sa faci mai rau, asa ca mai bine nu te mai gandi si incearca sa te relaxezi cat mai mult, poate se mai atenueaza din contractii. Eu nu sunt sigura ca le-am simtit pana acum, azi dimineata, mai mult prin somn, am simtit burtica foarte tare si dupa cateva secunde din nou mai relaxata. Astea or fi?? Este, cred, a doua sau a treia oara cand o simt asa. Si dureri nu am simtit deloc.Ana-Maria 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cocufan - nu ai de ce sa-ti faci griji referitoare la zborul cu avionul. eu am deja 4 curse la activ de cand sunt gravida. la prima stiu ca eram f stresata exact ca si tine la aterizare si decolare...in consecintza m-am simtzit ciudat, ba chiar am avut o senzatie de disconfort(12sapt) la a doua deja m-am pregatit psihic, am fost relaxata si pe cuvant daca nu a fost exact ca inainte de a fi gravida. companiile aeriene iti cer hartie de la medic dupa sapt 37 stiam eu, dar oricum e bine sa o ai la tine. eu am semnat pe proprie raspundere la ultima cursa, pentru ca m-a mancat sa spun ca sunt gravida, deh...am vrut primul loc. oricum iti cer hartiile astea pt ca nu vor sa rishte sa nashti prin avionul lor si nu pentru ca ar fi vre un pericol pt tine sau copil. deci nu te urca cu inima indoita ca nu ai de ce. prima data a fost mai greu la mine pt ca nu il simtzeam inca si am tot stat cu stresul, dar acum la ultima a fost chiar ok pt ca baiatul meu a avut grija sa ma linishtesca si sa ma asigure ca e bine merci pe toata durata zborului. ai grija sa stai la culoar ca sa te poti ridica macar sa te plimbi pana la baie si sa-ti iei o sticla cu apa, cred ca aerul e f uscat si de aia am simtzit nevoia sa beau apa multa.
oricum eu am declarat ca dupa ce intru in trimestrul trei gata cu plecarile. vreau sa ma stiu la maxim 2 ore distantza de doctorul meu

25+
Poze

Mergi la inceput

carmenada - of ce te mai chinui si tu. dar macar stii de ce. o sa avetzi o printzesa in aprilie FELICITARI!!!
si eu sunt curioasa ce o sa-ti raspunda fetele pt ca sunt in ceata cu contractiile astea. si eu mai simt cateodata burta tare dar nu toata(bine...cat e uterul) ci doar intr-o parte, eu tot cred ca e baiatul meu care sta intr-o pozitie mai aiurea, mai ales ca dureaza destul de mult senzatia asta, nu doar cateva secunde, se si vede burta stramba. pe cine am intrebat mi-a zis ca o contractie se simte clar, ca ar trebui sa simtzi cum se contracta uterul incepand din laterale catre mijloc.
despre nishte dureri ushoare....eu cred ca sunt normale, mai ales ca de multe ori uitam ca avem ditamai burta si ne mishcam cam rapid. dar durerea si intensitatea ei nu pot fi clar masurate si atunci e normal sa auzi pareri contradictorii. eu am ales sa imi ascult corpul si sunt convinsa ca atunci cand o sa fie cazul sa ma ingrijorez o sa stiu.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Parerea mea este ca nasii nu trebuie "alesi" pentru ca...trebuie, ci din considerente emotionale; cei cu care consideram ca putem avea o relatie pe termen lung; mi se pare important sa aiba o virsta apropiate si sa impartasim cam aceleasi valori.

In ceea ce priveste garderoba de gravi, mie mi se pare ca hainele din Bistrita au fost create special ca sa te...pedepseasca!

Eu recunosc ca mi-am cumparat destul de multe haine pentru ca nu ma (prea) pot abtine. Majoritatea le-am cumparat din Cluj dar si in august, cind am fost in Italia in concediu am fost tare...prevazatoare si mi-am cumparat lucruri care imi vin de abia acum
Eu cred -si sper sa ma insel!- ca o sa am dimensiuni mai...generoase citeva luni bune dupa nastere. Sint o mare mincacioasa, imi plac mincarurile bune si jur ca-n perioada asta TOATE MI SE PAR BUNE!!!

Gina 24+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

ciresica - denisa a spus deja, cel mai grav lucru ce se poate intampla in cazul unei incompatibilitati de grupa de sange este un icter prelungit la nou nascut. eu una nici nu mi-am facut analizele astea deshi eu am aII si sotul bIII.sa speram ca nu o sa fie cazul sa stea prea mult la lampa pt ca eu vreau sa scap cat mai repede din spital(cine nu vrea?!)

ilinca - haine de gravida? ha! nu te mai enerva dragutza intrand in asemenea magazine...sunt oribile. eu in afara de dresurile speciale pt gravide si de nishte colantzi de asemenea speciali nu am mai cumparat nimic. noroc ca e plin orashul de rochii tricotate.

a, si apropos de cuparaturi, mi-am luat azi tampoane post-partum. si sunt in stare de shoc. voi aveti idee cat de mari sunt??? incepe sa mi se faca frica, eu cred ca nici nu stiu ce ma ashteapta.

shasa - tu ai zis ca dupa a doua nashtere ai purtat centura speciala. e chiar buna? ajuta sa isi revina burta mai repede sau din potriva?eu ma gandeam sa imi cumpar una in primul rand pentru ca ma gandesc ca o sa ma simt eu mai bine, sa imi ridice moralul, dar nici nu vreau sa fac mai rau.

hai ca ma apucat logoreea acum pe seara

25+
Poze

Mergi la inceput