Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Si pe mine ma intereseaza centura speciala de purtat dupa. Unde o putem gasi? Search pe google?
Mie mi-a recomandat-o cu caldura o mamica, a zis ca face minuni.Ana-Maria
21+
aris26 spune:
ana-maria - eu am vazut la toate magazinele gen miniblue, chicco, prenatale, dar si in farmacii...de exemplu la sensi blue au de la mama donna la 150 de lei.
25+
Poze
anamariame spune:
Thanks, aris, chiar intentionez sa imi achizitionez din timp una. Zilele trecute am vrut sa cumpar suzete si sticluta de laptic
, dar mi-am dat seama ca nu ma pricep deloc. Ar trebui alese dupa anumite criterii? Poate ma ajuta fetele cu experienta. Eu pot momentan sa le aleg dupa culoare
Ana-Maria
21+
Monnvas spune:
Gia (georgiana310), m-a apucat harnicia in seara asta si am constatat ca nu esti pe listuta. Daca vrei sa te punem si pe prima pagina baga aci data nasterii, ultima menstruatie si DPN.
De Plici-Plici nu se mai aude nimic?
In legatura cu hainele, eu am cumparat oarece de la gravide (neshte pantaloni, un sarafan), dar cel mai bine mi-e in niste rochii - 2 nu sunt de la gravide, ci de la ia o pauzari slabe, una singura de la Prenatal, dar cred ca o voi purta si dupa nastere, ca are niste pliuri hoate. Cat despre ciorapi, am gasit pe net unii foarte grosi - gen shtrampi, au 80 si 140 den - si i-am luat oleaca mai mari. Nu iti dai seama daca sunt ciorapi sau colanti, imi acopera toata burta, nu ma strang, sunt negri si merg la orice. Avand in vedere ca merg zilnic cu RATB sau metrou, chiar aveam nevoie de ceva gros. Avem un noroc cu invazia asta de rochii tricotate ![]()
Carmenada,
si sa treci cu bine peste asta!
Monik
28+ 
CASA LU' BEBE
aris26 spune:
hahhahaha Ana-Maria...pe mine sa ma vezi, am cumparat suzetele dupa urmatorul criteriu: care este cel mai scump model de zero+??
of, cate mai avem de invatzat. noroc ca sunt ceva mamici pe aici si poate o sa ne ajute, ca altfel eu una dau faliment![]()
25+
Poze
anamariame spune:
Aris, sa stii ca dupa acelasi criteriu am vrut si eu sa iau suzete, dar am zis ca mai bine ma documentez mai intai. Pana acum nu am investit decat intr-un costumas de bb, unisex, am zis eu atunci, dar care acum mi se pare clar de fetita si un bolero delicios. Problema e ca nu stim suta-n mie ca-i fetita, avem doar o banuiala.
Ana-Maria
21+
aris26 spune:
ana-maria - probabil ca fetitza este, eu toata viatza am zis ca eu o sa am un baiat si o fata dar baiatul o sa vina primul si uite ca asa a fost. ba chiar i-am cumparat cand avea doar 10 saptamani un echipament pt bebelushi al echipei favorite de football a lu' ta-su, plus ca a primit tot felul de lucruri cu fc barcelona de la unchiul lui chiar inainte sa fie conceput.
monik - si eu tot la plici-plici ma gandeam mai devreme...ca se tot vorbea de haine si mi-am adus aminte de bluzele cu-cu![]()
pe ce site ai gasit dresuri asa de groase? vreau si eu. ale mele nu sunt decat de 40den si daca e f frig le folosesc sub colantzi, dar ar fi mult mai practic sa imi iau si eu ca ai tai. zici ca vin bine pe burta? nu te strang nici sus?eu nu suport nimic strans peste stomac...si asa protesteaza din lipsa de spatiu deja
25+
Poze
anamariame spune:
Aris, ce mi-ar placea sa ai dreptate si sa fie fetita!
Chestia e ca si bb al nostru are papucei cu FC Barcelona primiti cu cca un an inainte de a fi conceput si chiar si un body asortat. Eu am zis dintotdeauna ca voi face doi baieti, insa de cand sunt insarcinata ma tot gandesc la bb ca la o "ea" si de multe ori vorbesc de bebelache la feminin. Inclusiv dr ne-a zis ca "pare a fi fetita", fara insa o confirmare concreta. Vineri speram sa aflam ca e o fetita frumoasa si sanatoasa.
Am plecat la somn, noapte buna si pupici pe burtici.Ana-Maria
21+
anamariame spune:
Inca ceva, ca tot ziceati de bluzitele cu-cu. Nu mai sunt in stoc :(( am vrut si eu sa imi achizitionez una, pana acum am tot amanat momentul pentru ca am asteptat sa mai creasca burta.Ana-Maria
21+
shasa spune:
ARIS sa sti ca intradevar eu am fost foarte multumita de centura. Am purtat-o cam 1 luna si jumatate - 2 luni si nu am ramas deloc cu burtica, insa rezultatele au fost imediate. La trei zile de la nastere cand iesesam din spital deja nu se mai vedea burtica. Voi cauta o poza facuta la iesirea din spital sa vedeti despre ce vorbesc.
Cat despre suzete, eu le-am ales dupa alt criteriu...sa nu fie din latex. Cele mai bune sunt cele din silicon. Cele din latex devin foarte repede lipicioase, parca se prind si scame invizibile de ele
. Mie mi s-au parut scarboase. Nu am folosit decat vreo 2 zile si am trecut pe cele de silicon.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc