Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca nu ti-ai scos inca analizele ?

Eu le-am scos ieri si am ramas tare mirata de unele valori. Cel mai tare ma mirat ca mi-a iesit colesterolul 294, cand valorile normale sunt intre 109-202. Eu chiar nu mananc gras, prajit...oare de ce mi-a iesit asa mare ? Ce mi-a mai iesit mare sunt: trigliceridele, VSH, neutrofile si sub medie mi-a iesit: hematii, hemoglobina, hematocrit, , eosinofile, limfocite, , creatinina serica si acidul uric care vad ca mi-ai si subliniat de la laborator. Am mai citit ceva pe net, dar sunt unele analize despre care nu scrie, asa ca astept vizita la medicul de familie. Daca se pricepe cineva la interpretarea rezultatelor, o rog sa imi zica si mie

26+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna bulinute!

greu v-am mai gasit..

dar bine ca am dat de voi!

suntem bine si fericiti! am intrat dupa calculele mele in cel de-al treilea trimestru! ne-am facut analizele de sange si urina..vineri asteptam rezultatele! in rest..bebitu misca super, tati este fericit iar mami tare emotionata si extrem de fericita!

va pupic

Cristina cu bebe mic 26+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andreea (Aniast), vina e a mea, am inceput sa lucrez la listuta de vreo 2 saptamani si inca nu m-am obisnuit cu toate "functiile" ei. Acum esti acolo unde ti-e locul, si anume la Prietene dragi. Esti prima fata pe care o sterg din listuta si parca m-a durut mana s-o fac, de-aia a trebuit sa ne si rogi a doua oara, ca nu se indura niciuna din noi sa faca miscarea asta...

Scuze multe pentru greseala si te mai asteptam pe la noi

Monik 28+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

fetele mai exista si acest tabel.Acum Dumnezeu stie care este corect. http://baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months

iulia 21+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Fetelor care mi-au raspuns despre nasi si cand treuie anuntati... va multumesc! Oare sa ii anunt acum, de Craciun sau... mai prin februarie?!

Sa imi ziceti si asta!

va pup pe toate!

22+ Brisees

gia

Gia... parerea me a e ca nasii trebuie anuntati cu cat mai mult timp inainte... acum depinde foarte mult si de relatiile dintre voi. La noi de exemplu nasa a fost prima care a aflat ca vine bebe. Si imediat l-a anutat si pe nashu.

Denisa-Madalina 21+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iioanitescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Ilinca nu ti-ai scos inca analizele ?

Eu le-am scos ieri si am ramas tare mirata de unele valori. Cel mai tare ma mirat ca mi-a iesit colesterolul 294, cand valorile normale sunt intre 109-202. Eu chiar nu mananc gras, prajit...oare de ce mi-a iesit asa mare ? Ce mi-a mai iesit mare sunt: trigliceridele, VSH, neutrofile si sub medie mi-a iesit: hematii, hemoglobina, hematocrit, , eosinofile, limfocite, , creatinina serica si acidul uric care vad ca mi-ai si subliniat de la laborator. Am mai citit ceva pe net, dar sunt unele analize despre care nu scrie, asa ca astept vizita la medicul de familie. Daca se pricepe cineva la interpretarea rezultatelor, o rog sa imi zica si mie

26+Ariana

poze

Draga Adee, nu te ingrijora cu colesterolul; poate creste de carne (incusiv pui), alcool sigur nue cazul :), anumite seminte, branza si lapte gras, ulei vegetal, consumate zilnic. Orice medic iti va recomanda o dieta echilibrata: fara grasimi, carne, alcool. INcearca sa inlocuiesti pe cat pozibil mancarea gatita cu mancare cruda (gen fructe si legume proaspete).
Si eu astept rezultatele la analize si am emotii.
Sanatate!
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
referitor la nasii pt fata mea, fetelor am o mare pb.

eu am doua randuri de nasi. asa a fost sa fie. cei de la logodna nu ne-au mai putut si cununa si ne-am "ales" cu alti nasi.
faza e ca ambele perechi sunt apropae de varsta noastra si ne intelegem la fel de bine cu ambele perechi.
alta faza e ca ambele perechi sunt in italia cu toata familia.sunt stabiliti acolo, nu definitiv, dar au si familiile cu ei.

i-am "instiintat" pe ambii ca avem bb la purtator, insa nu le-am spus nimic de nasit.
in primul rand nu stiu la care sa le spun primii daca vor sa ne fie nasi, sau cum sa fac, sa nu se supere ceilalti.

faza cea mai tare e ca am o prietena, parca v-am mai spus eu odata careia i-au murit anul asta copiii si ea de mult tot zicea ca vrea sa-mi boteze.
acum insista foarte mult. ei sunt aici in galati.
sunt tineri, de treaba si ff greu incercati de viata.

sunt persoane care spun ca nu ar fi bine sa-mi boteze ei, dat fiind prin ce au trecut ei.
am zis ca vreau sa vb si cu un preot sa vad ce ma sfatuieste.
asta in caz ca nasii din italia se gandesc ca e f mare distanta si nasii sunt parintii spirituali ai bebelususlui si e imp sa fie aproape de ea.

voi ce ma sfatuiti?
cum sa fac? pe cine sa aleg?
complicat, nu?

Eu as spune sa ii alegi pe cei pe care ii vezi ca fiind cei mai potriviti parinti spirituali pentru mica ta minune. Daca nasii vostri intentioneaza sa ramana in Italia, presupun ca nu sunt cea mai buna varianta... iar faptul ca prietena ta a trecut prin niste momente dramatice, nu vad cum l-ar putea influenta pe copilul tau.
So, cred ca tu stii cel mai bine cine e potrivit sa fie ca a doua mama pentru bebe.

Denisa-Madalina 21+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Si la mine nasii au aflat la 10 minute dupa ce aau aparut 2 linute! Eram asa entuziasmata incat nu puteam sa nu-i anunt chiar atunci!

Silvia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, la fel consider si eu, ca astia isi bat joc de noi cu hainele de gravida. Eu era cat pe ce s-o iau la bataie pe o tanti vanzatoare, care mi-a intins o pereche de pantaloni cat CHINA si mi-a zis ca "sunt cea mai mica marime" . Eu tot rochite port (am vreo doua, dar deja una parca nu mai imi sta chiar grozav) o pereche de pantaloni si doua fuste. Si incerc sa le combin cat mai putin monoton cu putinta.Florinela si Pisik, multumesc de consolare, stiti ce ma nedumereste pe mine de fapt? Faptul ca burta mea nu arata ca burta de , ci e cumva in doua straturi, de parca as fi doar grasa, nu si gravida In schimb pe bebe il simt miscand toata ziua si asta ma bucura nespus!Ana-Maria 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Ana Maria, cred ca despre acest link vorbeai

http://pregnancy.emedtv.com/pregnancy-week-by-week/pregnancy-week-by-week.html

eu il consider bun si imi ofera cele mai diverse informatii.

26+

Mergi la inceput