Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Eu am catel!!! are vreo legatura cu toxo?? Ore o sa ma puna doc sa-mi dau catelul??? ca el nu prea iubeste animalele

Nu, toxoplasmoza nu are nici o legatura cu catelul, sa nu te apuci sa il dai ca asa spune ginecologul! Eu nu as da nici pisik, dar ce-i drept aici trebuie un pic de atentie daca nu ai IgG. Eu am si IgG de toxo, si pisik, si catzel.

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Spun asta, pentru ca stiu ce inseamna sa lupti sa ai un copil (ani buni)merita si un astfel de compromis. Noi am avut papagali...si am fost sfatuita ca ar fi mai bine sa-i dam (medicul de familie)pana obtinem..un bebita mic.
Doamne ajuta! Procedeaza cum crezi tu ca e mai bine...sfatuindu-te cu medicul tau.
26+
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

normal ca daca exista un risc atunci analizezi situatia si vezi ce decizie iei. dar daca nu exista nici un risc??? caini sunt purtatori de toxopl. pe bune! lasa catzelul in pace

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Din cate stiu eu, vad ca toate analizele ti-au iesit bune...deci spor la treaba

27Ariana

poze
[/quote]

He he he.....cu "la liber" mai asteptam putin , sa treaca postul Craciunului.
Multumesc fetele pentru raspunsuri !!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

simina felicitari pt rezultate,sunt ok deci spor la bebiti

aris merci pt raspuns, ideea este ca masuratoarea acestui indice arata 18saptamani pe cand celelalte aratau exact cat era dupa UM adica 22 sapt si cateva zile.Mi se pare dif foarte mare . Vad totusi ca este vb de diferente de mm care este posibil sa se greseasca ...??!!

Iar IR urile par foarte mici..aici am vazut dicutandu-se despre cazurile cand sunt mari dar daca sunt mici ce inseamna?

Am vazut mai atent acesti indici abia acasa ca as fi intrebat dr .

Na ca acum mi-am facut de lucru

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

"Din cauza la pisica"...asa a spus medicul
Ce sa spuna si medicul? Asta e ca elevii cu tema:"unde ti-e tema?" "a mancat-o pisica!!

22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Ilinca nu ai somn ?

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa zic drept nu: am fost la masa de Craciun, la scoala. Am mancat ca o nebuna, era si papa bun bun si prea multe sortimente si va dati seama, imposibil sa nu gust de toate! Peste toate astea am pus si 3 portocale mari si prajituri muuulte capac...peste aperitive de 15 feluri, sarmalute de post, de ne-post, friptura, salate etc. Sunt nebuna de legat fedelesh. Acum zac pe scaunul de la calc ca o balena esuata, Sofia cred ca e apasata-n cap de haleala si speriata foc...n-are rost sa merg la nani, cred ca o sa ma zvarcolesc toata noaptea!! Lacoma si pofticioasa sunt, tufete, io-s exemplu ASA NU!!!

22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Ilinca parca ma vad pe mine in fata unei mese imbelsugate . Asa sunt si eu o mare pofticioasa si gurmanda, numai la mancare ma gandesc. Da imi e lene tare sa imi fac .
Cred ca a fost frumoasa petrecerea, acum gata ati intrat in concediu ,nu?

Hai ca eu ma bag la somnic , fugi si tu ca o vrea si bebe sa doarma .

Pupici

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

normal ca daca exista un risc atunci analizezi situatia si vezi ce decizie iei. dar daca nu exista nici un risc??? caini sunt purtatori de toxopl. pe bune! lasa catzelul in pace

Aris, cred ca ai vrut sa spui ca NU sunt purtatori! In fine, problema e un pic mai nuantata, cert e ca omul nu se poate imbolnavi de toxoplamoza decat de la pisik (din fecale, insemnand inclusiv vegetale contaminate si nespalate corespunzator) sau mancand carne neprelucrata termic de la animale care sunt gazde intermediare. Aici poate fi si cainele, dar cum nu cred ca vrea nimeni sa-si manance catzeii, nu ii dati, kiar nu au nici o vina si ar fi mare pacat.. Daca se gaseste un binevoitor sa va sfatuiasca in sensul asta, va stau la dispozitie cu o biblioteca destul de bogata pe acest subiect, ca sa va convingeti singurele.

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput