Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu nu cred faza cu ishi rup mainile in patul cu gratii....chiar daca sunt ei mici si fraieri tot exista instict de conservare, nu o sa traga ca nebunu pana isi fractureza osul. si nu trebuie sa ne facem prea multe griji, eu una am crescut intr-un pat de metal si nu am reushit sa-mi sparg capul sau gura.

alina27 - bafta multa maine la eco. te ashteptam cu veshti bune

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele azi am avut serbare in gradinita la grupa mijlocie. Am pus cateva poze cu ingerasii!!!. Maine am si eu cu grupa mea......emotii mari!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

simina, f draguti ingerasii Cred ca v-ati distrat de minune cu copii. Bafta maine la serbare. Cu analizele cum stai ? Aveti liber la bebe ?

27Ariana

poze

Mergi la inceput

Fetele sunt sup ca nu stiu ce inseamna rez analizelor si pana maine seara cand le vede medicul inebunesc.
ADEE poate ma ajuti tu.Am asa:

- CMV IgM - negativ(0,281)
-TOXOPLASMA IgM- NEGATIV (0.211)
-TOXOPLASAMA IgG- Negativ (0,4)
-Antivirus Rubeolos IgG- Pozitiv(206,7)...aici mi-e frica
-CMV IgG - Pozitiv (118,7) si aici
-Listeria - Negativ

VA ROG MULT SA-MI SPUNETI CEVA DACA STITI!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

simina - sunt bine!!! bravo! felicitari spor la treaba

26+
Poze

Mergi la inceput

ai imunitate la rubeola si la citomegalovirus. deci e de bine. in schimb nu ai imunitate la toxoplasma(nici eu)cica trebuie sa avem grija cu pisicile
te ashteptam cu doua linutze repede repede

26+
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ai imunitate la rubeola si la citomegalovirus. deci e de bine. in schimb nu ai imunitate la toxoplasma(nici eu)cica trebuie sa avem grija cu pisicile
te ashteptam cu doua linutze repede repede

26+
Poze

Eu am catel!!! are vreo legatura cu toxo?? Ore o sa ma puna doc sa-mi dau catelul??? ca el nu prea iubeste animalele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele sunt sup ca nu stiu ce inseamna rez analizelor si pana maine seara cand le vede medicul inebunesc.
ADEE poate ma ajuti tu.Am asa:

- CMV IgM - negativ(0,281)
-TOXOPLASMA IgM- NEGATIV (0.211)
-TOXOPLASAMA IgG- Negativ (0,4)
-Antivirus Rubeolos IgG- Pozitiv(206,7)...aici mi-e frica
-CMV IgG - Pozitiv (118,7) si aici
-Listeria - Negativ

VA ROG MULT SA-MI SPUNETI CEVA DACA STITI!!!!!!!!!

Poze

Eu nu mi-ai facut dintre analizele acestea numai toxoplasmoza si mi-a iesit negativ la amandoua. A zis dr ca nu este nici o problema, mai ales ca avem si pisica in casa. Eu stiu ca IGG-ul pozitiv arata ca ai fost infectat la un moment dat in trecut si se gasesc anticorpi in sange,si IGM-ul arata daca exista infectie acuta, deci infestare recenta(a iesit negativ , deci nu exista nici o infectie). Din cate stiu eu, vad ca toate analizele ti-au iesit bune...deci spor la treaba

27Ariana

poze

Mergi la inceput

nici o legatura dragutza, si eu am trei catzei. doctorul mi-a zis doar sa stau un pic mai departe de pisici. oricum nu se ia asa ushor nici macar de la pisici. doar prin fecale, deci si cu o pisica in casa te poti descurca fara riscuri daca ii curatza altecineva litiera.
oricum de catzelul tau bucura-te la maxim. nu reprezinta absolut nici o amenintzare pt tine sau bb ce o sa vina.

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

SiminaK, ai grija cu catelul,poate o vreme ar trebui sa-l duci la mama ta sau undeva unde sa se simta bine si iubit. Cunosc doua cazuri...care au pierdut sarcini din cauza la pisica (cel putin asa a spus medicul).
Verisoara mea a avut iepuras, sotia prietenului sotului meu, avea motan...pe perioada sarcinii iau dus la parinti.
Acum asta e o masura de precautie in plus, la fel cum ar trebui sa ne spalam foarte bine pe maini dupa ce umblam cu carnea cruda la bucatarie. Vorbesc de cele care la rezultatul toxoplasmei..au iesit nu tocmai perfecte.

fbruma

Mergi la inceput