Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
bebe_shtrumf spune:
Salut!
Hai k vad ca de suzete am scapat, tot la patuturi am ajuns, subiect ce ma pasioneaza.
Tin sa va anunt ca exista si din acela din panza cu 2 nivele, nu numai cu unul, plus masa de infasat, spatiu de depozitat jucarii, cu saltea inclusa si lenjerie la 450 ron. De ce ma incanta mai mult cel de panza ca pot sa -l iau oriunde, de ce sa ma stresez ca plek de acasa in concediu ceva, mai ales ca la vara o sa fiu tocmai buna de jughiunit bebelina mea, sa imi fac probleme ca nu va dormi in alt pat, sau sa fiu nevoita sa dorm cu ea si apoi la intoarcere sa nu mai vrea in patut.
bebelina mea va fi ghiocel sigur, in prima sapt din martie, de abia astept.
fetele care se feresc de cel din lemn, ca sa nu-si prinda manutele, lasa ca nu cred ca exista asa mare problema, nepoteii mei nu si-ai sucit niciun deget si amandoi au crescut in pat de lemn.
Asa se poate lovi cu capusorul de gratii si tot asa...nu va mai stresati, important e sa se simta bine acolo in culcusul lui..vede el pe parcurs ce si cum.
Iar despre fetele cu cezariene, sora mea a facut 2, si dupa o luna jumatate s-a incins cu acea curea, nu e tarziu nici atunci. Si mie mi-e frika de cezariana, ha si inca cum, dar asta e...totul sa fie bine pt bebelina.Mai depinde si de la mama natura...
ca si cu vergeturile..noi luam masuri, apoi vedem rezultatele.Nu se pupa toate, corpuri diferite, diete diferite, sarcini diferite.
E ca la usa spitalului auzi tot felul de nenorociri, te crucesti...nici nu realizezi cate exista pe Pamant.
tot inainte burtici!
Mai usor cu carnatii, da?
va pup
29 Maria Alesia
florinela79 spune:
Ai perfecta dreptate...cum am prins noi perioada asta de:carnati, piftii, sarmale, toba, cartabos, ciorba de os, salate cu maioneze si dulciuri care mai decare. Daca era vara mancam pepene si salata de rosii....sper sa ne putem abtine. Cat despre vergeturi...la mine isi fac aparitia fara jena...dar bebe sa fie bine si sanatos. Remediem dupa un an cu creme, masaj..vedem noi.
26+
fbruma
m_monique spune:
daca va plac carnatii, sarmalele si alte porcarii, profitati de ocazie, dar cu masura.
imi aduc aminte ca acum 2 ani ma uitam cu jind la sarmale, carnati si alte bunatati. dar nu aveam voie sa mananc. intr-o zi am mancat ciorba cu zeama de varza si andrei a urmat toata noaptea.
asa ca mancam supa, compot si friptura, si ziceam ca sunt sarmale, carnati si alte variatiuni pe tema.
24+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
intr-adevar, patutul pliant este util pt plimbareti.
noi am cumparat patutul pliant, cant zmeul avea 7 luni si trebuia sa plecam la parintii mei in Ardeal, ca nu vroiam sa-l luam cu noi in pat.
patutul pliant l-am folosit numai in deplasari, si cand ne-am mutat in casa noua, ca am dat patutul de lemn.
nu am mers cu patutul nostru in concediu in bulgaria si creta, pt ca acolo ne-au dat gratis de la hotel patut pliant.
24+ 
si Andrei (16.12.2006)
bebe_shtrumf spune:
da si ce mai perioada, mai ales ca deja am arsuri, adika 2 zile numai lapte cald indulcit cu miere, in rest cu nimik nu trecea.
Va inchipuiti de la condimente si muratuir, ca nu pot sa le las, orice cu muraturi 
, deja mi-e frika ce o fi in stomacul meu.
si noaptea ma trezesc dupa lapte.
hmmmmm, treb sa fim optimiste, ca de kg nu mai zic.
Bafta
29 
alina.n spune:
bebe_shtrumf e sunt bunatatile de craciun dar putin acolo tre' sa papam si noi
.Eu ma bucur de perioada asta ca e atat de frumos de craciun cu brad, colinde ,caldurica in casa ![]()
Sora ta cat a purtat cureaua si in cat timp si-a revenit cu burtica dupa cezariana?
22+ cu
Maria
Vine barza!
alina.n spune:
fetele am o intrebare voua la eco morfo de 22-23sapt v-a masurat indicele acesta : CEREB si daca da ce valoare a avut,eu am cautat pe site-ri dar nu am gasit cat tre sa fie la aceasta varsta am gasit insa alti indici pe care ii am si sunt ok in limitele normale.
22+ cu
Maria
Vine barza!
florinela79 spune:
ALINA, la mine pe rez la Eco de 22-23 scrie:cerebel doua emisfere si vernis, aspect normal, latimea cerebelului=24.6mm,marea cisterna=4.4mm.
Dar ce si cum....nu am habar.
26+
fbruma
alina.n spune:
la mine scrie asa :
Cerebel 1,86cm,CM=5mm,IR a cer.medie 0.88 si spune undeva ca ar corespunde la 18saptamani
, nu am gasit pe nicaieri unde sa vf cum e corect.
cred ca de aici si media per total de 22sapt in loc de 22 si 5zile :(
pt ca celelelte masuratori sunt la marimi peste 22 saptamani
22+ cu
Maria
Vine barza!
aris26 spune:
alina.n - uite la mine era asa: cereb(hill) 2.21cm; avg. 20w5d;range: 20w1d si 21w1day.
eu aveam atunci 21de sapt si doua zile dupa UM. toate masuratorile au ieshit cam pe acolo, adica am avut valori 20 si 3 zile pana la 22 si o zi. oricum la final se face o medie - GA(AUA)asta e varsta de gestatie in fuctie de masuratori. daca ai o diferentza fata de UM nu e o problema daca aceasta diferentza se mentzine pe toata perioada sarcini. tu stii sigur data ovulatiei? daca nu o stii si ai avut cm-uri neregulate atunci e perfect normal.
relax
26+
Poze