Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Fetita mea a avut prima serbare si a fost asa de frumooos ! A avut rolul Printesei fermecate ; iat-o aici si aici.Andreea, 23+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005) |
foarte frumoasa printesa ta ,sa va traiasca si sa va bucurati de ea

22+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui aris26 mihaelacg - pe site-ul recomandat de monik au si dresuri speciale de gravida, eu mai am unul de la ei(luat din alta parte) si e tare bun. se mai gasesc si al prenatal speciale si sa stii ca sunt chiar bune, au talia f inalta si banda de sus groasa cu un elastic slab, plus ca au o intaritura speciala pe sub burta si te simtzi f bine in ei. oricum sa ii cumperi cu un numar doua mai mari. monik - merci mult pt site . o sa imi comand si eu. ma gandesc ca daca eu purtam 3 inainte acum cred ca o sa comand 5joanna - LA MULTI ANI! 26+![]() Poze |
voi despre ce colanti vorbiti,eu am gasit pe site dresurile de gravide dar colanti pt noi care sunt?
22+ cu
MariaVine barza!
Pisik06 spune:
Pup fetele!
Ieri am fost la eco, bebe are 1091 gr si a stat mereu cu manutele la fata, iar piciorusele aduse la manute, aproape lipite de ele, ca o contorsionista
Totul e bine, mai putin burtica mea, care e putin tare si contractata (ieri am avut o zi plina de contractii)
Azi am fost la control si e ok, mi-a dat analizele de sange si sa repet anticorpii si a zis ca daca totul decurge bine ne vedem dupa 12 ianuarie
Pupici pe burtici
26+
Ana Bianca
alina.n spune:
Joanna La multi ani!!!
Maria superba camera bebelinei tale, imi place mult cum ai aranjat patuttul,paturici,lenjerie 
Plici creste numai burtica
, arati foarte bine cred ca vei reveni foarte repede la marimile initiale dupa nastere
Pisik ma bucur ca bebe este ok, asa sta si fetita noastra numai cu manutele la fata (se ascunde
)
Am fost si noi ieri la eco morfologica de 22 sapt, bb este bine are 490gr si se dezvlta normal. Mi-a zis ca nu a putut sa-i vada inima caci statea cu spatele mai mult. Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca are cu 5zile mai putin decat varsta calculata de la UM 
Placenta fundic posterioara ,ir dr 0.46 ; ir sg 0.28 iar cea ombilicala a fost 0.59
O sa ma uit in urma stiu ca s-a mai discutat sa vad daca gasesc cum se incadreaza IR-urile.
Canal cervical ce este colul? are 3.7cm
22+ cu
Maria
Vine barza!
joanna27 spune:
citat din mesajul lui simina_kin JOANNA27 ![]() Sa ai parte numai de bucurii si impliniri , liniste sufleteasca si caldura in casa acum in prag de sarbatori si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa iasa un baietel grasun si sanatos. Te draga mea!....Te si sun , da mai tarziu...ca sa fii treazaMERSI MULT DE URARI. SPER SA VA AJUTE DOMNUL SI SA VEDETI IN CURAND 2 LINIUTE PE TEST.SI DE DATA ASTA SA FIE TOTUL BINE. ![]() DE TREAZA SUNT DE MULT TREAZA CA BEBE AL MEU MA SARBATORESTE DE AZI NOAPTE CU NISTE DURERI SI CONTRACTII USOARE. DA ACUMA S-A MAI POTOLIT.POATE ASA E FELUL LUI DE A IMI SPUNE LA MULTI ANI. PUPICI MULTI. ![]() MERSI MULT DE URARI. SPER SA VA AJUTE DOMNUL SI SA VEDETI IN CURAND 2 LINIUTE PE TEST. SI DE DATA ASTA SA FIE TOTUL BINE.DE TREAZA SUNT DE MULT TREAZA CA BEBE AL MEU A SARBATORESTE DE AZI NOAPTE CU NISTE DURERI SI CONTRACTII USOARE. DA ACUMA S-A MAI POTOLIT.POATE ASA E FELUL LUI DE A IMI SPUNE LA MULTI ANI. PUPICI MULTI. ![]() Poze |
22+ 
joanna27 spune:
Buna burtici!!
Scuzati pentru mesajul anterior dar cum nu am mai scris de mult pe forum se pare ca nu mai stiu sa folosesc...
MULTUMESC FRUMOS PENTRU URARI. SA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE LA TOATA LUMEA.Va invit la un tortulet (nu va zic de care dar e delicios) si la cate un paharel de suc ca altceva nu avem voie.
sau bere fara alcoll....
Nu am mai dat nici un semn ca dea abia de cateva zile ne-am intros din spital si am mai recuperat din oboseala. Nu mai sunt la curent cu ce ati scris pe aici, dar recupera si revenim cu detalii.
Va multumesc inac o data , va pup si va imbratisesz.
MA duc sa ma imbat....
![]()
26 + 
florinela79 spune:
Monnvas, fiecare patut cu avantaje si dezavantaje. Eu cand eram bebelus am avut patut cu gratii....intradevar am reusit sa-mi bag capul printre doua bare
, fix vat mama a mers pana in bucatarie
. O alta chestie reuseam sa sar din el...dar direct in cap
. Asa ca tata inventiv a legat pe longitudinal elastic, eram ca intr-o cusca
.
Intradevar acum paturturile din lemn sunt altfel...am inteles ca trebuie ales cu o dist. de 10- max 12 cm intre bare. Plus ca il ajuta pe bebe sa se ridice......cele din panza nu prea au de ce sa se apuce.
fbruma
florinela79 spune:
La mine in bloc a murit o tanti acum 2 zile si oamenii si-au gasit sa privegheze pe hol... Au scos o masa pe care pusesera ceva de mancare si stateau la taclale in dreptul apartamentului meu. Nu ajungea ca au scos crucea si lumanarile pe hol... Uf, ce-mi place mie viata la bloc!
Va
si s-aveti o zi usoara!
Monik
28+ 
CASA LU' BEBE
[/quote]
Lipsa de civilizatie si bun simt...presupun ca stau si cu usa deschisa...Nu-mi plac chestiile astea...asa e la noi, zici ca-i omul indurerat...dar nici asa in usa vecinului.
fbruma
inapreda spune:
Nepotelul meu, Mark, a reusit sa se ridice in picioruse in patutul pliant inainte sa implineasca 7 luni. Deci, nu exista o regula. Asa cum s-a mai spus, fiecare copilas are ritmul lui.
Personal, optez pentru patut din lemn si pentru ca mi se pare mult mai solid si, prin urmare, mai sigur dar si din ratiuni estetice. Am eu fixurile mele 
Gina
24+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
MADYN spune:
Si baietelul meu s-a ridicat in picioruse pe la 7-8 luni din patutul pliant. Dar de ce trebuie sa se ridice in picioruse cit mai devreme??? Oricum ei se vor ridica atunci cind vor fi pregatiti psihic si fizic, indiferent de felul de patut. Eu am avut patut pliant asta pt. ca si sintem mai plimbareti stam cind acasa, cind la bunici, cind la munte, cind la mare in plus de asta baietelul meu nu a mai vrut sa doarma la el in patut dupa 1 an, ci cu noi, asa ca m-am felicitat ca nu am investit intr-un patut scump, care apoi sa-l tin pe post de mobila. Cam asta e experienta mea.
Mady
22+
si Mihai - (1-aug-2006)

! A avut rolul Printesei fermecate