Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

JOANNA27

Sa ai parte numai de bucurii si impliniri , liniste sufleteasca si caldura in casa acum in prag de sarbatori si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa iasa un baietel grasun si sanatos.

Te draga mea!....Te si sun , da mai tarziu...ca sa fii treaza

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

JOANNA27 , LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!

Mihaelacq, trebuie neaparat sa-mi fac niste poze in perioada aceasta a ''cozonacului la dospit'' ! sper ca in week-end sa prind fotograful liber

28+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!
Azi intru oficial in trimestru al treilea...nu-mi vine sa cred ca mai putin!

Georgiana: bebelina mea la 22 de sapt. si 6 zile avea 520 grame...si doctorul mi-a spus ca greutatea corespunde vartsei.Deci cu siguranta nici bebelina ta nu este mica.Asa ca nu iti face probleme, e doar un stres in plus.Mi-e un alt medic la 19 sapt.tot asa imi spusese cae micuta si pana la urm .ecografie am fost destul de stresata si mai ales convinsa ca daca era mica era din cauza mea ca poate nu mancam destul.Cred ca fiecare bebe are ritmul lui ...si nu cred ca e important decat faptul ca sunt sanatosi se se dezvolta normal!

georgiana

27+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu va mai tot stresati ca bebeii sunt mici. ei cresc f. mult in ultimele 2 luni. si daca va stresati, chiar le puteti incetini ritmul de crestere.
mie la 22 sapt mi-a spus ca bb are 500 g, ceea ce este ok, atata timp cat fluxurile de pe arterele uterine sunt bune si placenta e conforma cu varsta sarcinii.

23+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mihaelacg - pe site-ul recomandat de monik au si dresuri speciale de gravida, eu mai am unul de la ei(luat din alta parte) si e tare bun. se mai gasesc si al prenatal speciale si sa stii ca sunt chiar bune, au talia f inalta si banda de sus groasa cu un elastic slab, plus ca au o intaritura speciala pe sub burta si te simtzi f bine in ei. oricum sa ii cumperi cu un numar doua mai mari.

monik - merci mult pt site. o sa imi comand si eu. ma gandesc ca daca eu purtam 3 inainte acum cred ca o sa comand 5 daca zici ca e mai bine cu doua numere mai mare. am vazut ca au si maro si kaki...super...si au si reducere considerabila

joanna - LA MULTI ANI!

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

joanna LA MULTI ANI!!!!!!!! multa sanatate, fericire, tot ce iti doresti si o sarcina mai usoara in continuare.

sasha si noi joia schimbam semnatura

27Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

JOANNA LA MULTI ANI!!!!

fetelor, ma bucur ca va place patutul nostru

Maria 29+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Joanna, LA MULTI ANI! Sa aduci pe lume un bebe sanatos si vesel, sa te ajute sa uiti cate probleme ai avut pana acum!

Fetelor, in legatura cu patutul: si eu vroiam sa iau tot "cu gratii", am vazut unele frumoase si nu foarte scumpe la Ikea, dar mama si inca niste prietene m-au avertizat ca nu e cel mai practic model, ca au fost destui pui care si-au rupt manutele in gratii. Eu ma gandeam sa ii pun aparatoare, dar tot are pe unde baga manutele. Voi cum ati rezolvat dilema asta?

La mine in bloc a murit o tanti acum 2 zile si oamenii si-au gasit sa privegheze pe hol... Au scos o masa pe care pusesera ceva de mancare si stateau la taclale in dreptul apartamentului meu. Nu ajungea ca au scos crucea si lumanarile pe hol... Uf, ce-mi place mie viata la bloc!

Va si s-aveti o zi usoara!

Monik 28+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Gata fetele am pus o poza din ziua externarii. Sa vedeti ce minuni face centura folosita la 24 ore dupa nastere

http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc

waw chiar nu se vede deloc burta ,din pacate la nastere cu cezariana am inteles ca nu se poate purta asa ceva

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Monnvas eu la andrei am avut patut cu gratii doar intr-o parte, in rest erau placi intregi. am fost multumita de el.
a trebuit la inceput sa-i pun aparatori, ca sa nu se loveasca de placi.
avantajul patutului cu gratii e in momentul in care incearca sa se ridice in picioare. zmeul atat a tras de gratiile alea, pana a reusit sa se ridice in picioare.
acel patut l-am dat inapoi, ca cea de la care il aveam e si ea gravida.
acum doarme in patut pliant. in asta a reusit sa se ridice in picioare mult mai greu, ca nu avea de ce sa se prinda.

la bb2 inca nu stiu ce patut voi folosi (cel pliant pe care il avem e doar cu un nivel, si poate fi folosit de la 6 luni). am dat sfoara in tara, si astept oferte de patuturi de la prieteni.

24+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput