Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Neata fetele !!!!
M-am trezit cu o durere de gat de nici nu pot inghiti bine 
oare ce pot lua ?? miere am mancat, ceai nu beau deloc !
Si ca sa fie tacamul complet, m-am trezit si cu o jumatate de plomba de la omasea in gura, oare mai pot merge la dentist sa-mi puna plomba cu anestezie desigur ????????? sunt deja in trim III 
28+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Alina, cu cat IR-urile sunt mai mici cu atat mai bine. ![]() Mami de fetita si de baietel 26+ |
Atunci m-am linistit

22+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!! M-am trezit cu o durere de gat de nici nu pot inghiti bine ![]() oare ce pot lua ?? miere am mancat, ceai nu beau deloc !Si ca sa fie tacamul complet, m-am trezit si cu o jumatate de plomba de la omasea in gura, oare mai pot merge la dentist sa-mi puna plomba cu anestezie desigur ????????? sunt deja in trim III ![]() 28+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Inceraca sa-ti faci limonada cat mai concentrata si cu miere.Stiu ca vitamina C ajuta.Sanatate multa!

22+ cu
MariaVine barza!
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Aris, cred ca ai vrut sa spui ca NU sunt purtatori! In fine, problema e un pic mai nuantata, cert e ca omul nu se poate imbolnavi de toxoplamoza decat de la pisik (din fecale, insemnand inclusiv vegetale contaminate si nespalate corespunzator) sau mancand carne neprelucrata termic de la animale care sunt gazde intermediare. Aici poate fi si cainele, dar cum nu cred ca vrea nimeni sa-si manance catzeii, nu ii dati, kiar nu au nici o vina si ar fi mare pacat.. Daca se gaseste un binevoitor sa va sfatuiasca in sensul asta, va stau la dispozitie cu o biblioteca destul de bogata pe acest subiect, ca sa va convingeti singurele. ![]() Denisa-Madalina 22+ cu Adela |
Cred ca mi-ar trebui mie acele carti pt nasa mea , ca-i pusa rau pe catelul meu , si mai ma duc si la acelasi doctor cu ea.Pe ea a pus-o sa dea pestii din acvariu cand era gravida , iar acum abia asteapta sa ma puna doc sa dau catelul.....Da nu-l dau orice mi-ar spune ca-i puiul meu....l-ati vazut in poze ce pufulete este!!??!!!....Mai repede schimb medicul!!!
Poze

26+