La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... am avut si noi serbare ieri la gradi. A fost bine Tony s-a speriat de Mos, dar cadoul l-a luat. Sara nu a vrut sa spuna poezia fara mine ... si avem si cateva poze.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Maya Maria
La multi ani!Alessia Liane
La multi ani!Andrei
multa sanatate si bucurii.
Madaluta - eu i-am dat Saritei Lantigen B (inainte de a incepe gradi) si pot sa spun ca din sept si pana acum nu am avut nici o problema ... sper sa fie tot asa si de acu inainte.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fulguleti dragi, andrei si maya
alessuca, sa cresti mare, sanatoasa, dulce, scumpa, iubita. flore, felicitari

uf, nu mai poti sa intri la fulguleti fara sa dai cu nasul de o prajitura, un piscot, o sampanie. asa da!

monica voiam sa-ti zic ceva apropo de dormitul cu ei in pat. ma uitam la d acum vreo doua seri, dupa ce a supt s-a tarat semiadormit cu nasul in nasul lui alex. si s-a cuibarit acolo, in bratele lui si asa linistit s-a culcat..si asa frumos dormea.... si ma gandeam la aerul ala viciat [omulet care si da ochii peste cap] si la cata liniste si siguranta si..de toate..ii ofera lui faptul ca doarme nas in nas cu taica-su (apoi tusti pe perna mea, mai spre dimineata ) si cum daca as pune astea doua in balanta nu as avea nici un dubiu asupra beneficiilor.

dandusa da...asa facea si d cu cioco. inainte mai luam niste biscuiti din aia mici mici, pepito ministars, cu o steluta de cioco in mijloc. si i-am povestit ca cioco, daca e putina, nu face nimic rau, si el, dragul de el , manca primul biscuite cu tot cu cioco, iar la restul ma punea sa o scot si manca doar biscuitele. dar de cand cu nebunia de la slatina...nici el nu mai stie..nu mai are timp sa gandeasca, sa fie atent la ce mananca, la ce ii cere corpul...mama bineinteles ca il indoapa cand nu sunt eu pe faza si cand ajungem la bucuresti are nevoie de o saptamana sa isi asculte iar corpul, sa isi aleaga ce, cat si cand mananca...sper ca si cu ciocolata e la fel, e un dezechilibru momentan.

va multumesc tutor pt raspunsuri

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata
sunt la munca azi, le-am dus la daycare - nu au mai facut febra
yagmur te primesc la mine
saryta sunteti frumosi cu totii

la multi ani Maya!
la multi ani Andrei!
la multi ani Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

yagmur daca vrei iti pot imprumuta eu un carucior cat stati in bucuresti (ai la alegere, intre quinny zapp si chicco trio ) numai sa imi zici cum si unde sa il las, noi luni vom pleca iar la slatina

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

am uitat sa va zis de colinde - eu dau din gura cu 'domn domn' ele cu 'gingle bells'

Mergi la inceput

minunatelor mi-am dat seama acum ca a trecut jumatate din timpul nostru la clubul scutecelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Multumim din suflet!!!! sunteti tare dragutze si va rog sa ma iertati ca nu reusesc sa scriu prea des, dar va citesc:)
La multi ani tuturor fulguletilor, sa traiti, sa va faceti mari si sa fiti sanatosi!

Va pupam mult.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Va multumim ca v-ati gandit la noi si urez si eu multa sanatate bolnaviorilor!
Din pacate Cristi are otita... a doua in mai putin de o luna
Azi noapte iar l-a durut... ziua e mai bine, ca isi distrage atentia, noptile sunt mai rele. Iar eu... ma transform intr-un fel de zombi, imi vine sa plang de somn...

La multi ani Alessia!

La multi ani Maya!

La multi ani Andrei!

Sa cresteti mari si sa aveti doar bucurii! Felicitari flore, ingerasa, monique!

madaluta, m-am ingrozit cand am citit de cazatura Ce momente groaznice, ce sperietura! Doamne ajuta ca n-a patit nimic Darius, dar nici tu!

Cu ciocolata si bomboanele... la noi e grele, ca de cate ori o vede pe Roxana, vrea si el... asa ca daca e inevitabil, ii dau, si am invatat sa nu ma mai stresez. Totusi nu mananca zilnic, dar chiar si asa, Roxana avea mult mai multe restrictii, acum, la nr.2, m-am relaxat. El oricum mananca foarte bine, asa ca stiu ca isi ia cele necesare din hrana, deci dulciurile nu il priveaza de ceea ce are nevoie.
La TV are niste showuri preferate si ne uitam amandoi de multe ori... acum nu imi vine in minte decat Thomas, la care sta neclintit, e absorbit ca un fin cunoscator Si in fiecare dimineata coboram la TV sa vada tu-tu, dar daca nu e Thomas nu il intereseaza. Uneori las totusi TV deschis, alteori ascultam muzica, alteori nimic. Aha, mi-am amintit, il distreaza la nebunie Teletubbies, rade de unul singur!

Gata, ca mi-am consumat ratia de energie pe ziua de azi, ma duc sa ma prabusesc pe undeva...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Multumim de urari!
si va invit la

tortul vine mai tarziu, cand ajunge soacra. azi mi-am luat concediu sa stau acasa cu andrei, iar soacrei (ca i-am dat liber) i-am dat tema sa faca tort si sa vina dupa amiaza cu el.

23+
si Andrei (16.12.2006)

lui andrei si felicitari pt bebelina!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput