La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
maya
alessia
sa cresteti mari, sanatate multa va dorim, sa fiti iubite si fericite! 

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia Va multumim ca v-ati gandit la noi si urez si eu multa sanatate bolnaviorilor!Din pacate Cristi are otita... a doua in mai putin de o luna ![]() Azi noapte iar l-a durut... ziua e mai bine, ca isi distrage atentia, noptile sunt mai rele. Iar eu... ma transform intr-un fel de zombi, imi vine sa plang de somn... Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
sanatate multa, refacere rapida!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
anateo2004 spune:
Elisa
Eric
Maya
Alessia
Andrei
of Doina!sper sa treaca repede....
as vrea sa pot raspune la teme,dar nu sunt lasata
azi Teo a vrut sa stea acasa
s-a plictisit saraca sa tot faca repetitii.abia astept serbarea,maine ma duc sa-i caut pantofi.rochie o avem deja
am fost la control cu urechea,nu-i bine.are otita seroasa la ambele urechi,devina ar fi cica polipii.acsparca tu ziceai ca avut una din fete?cum s-a rezolvat?
da diana servim oricand,oriunde chiar si acum
ca altfel nu ma lasa.
pupici, poate maine am mai mult timp
sanatate bolnaviorilor!
mamaana spune:
din cauza polipilor am ajuns la budimex la operatie cu tudor; l-au anesteziat total, dar l-am avut inapoi intr-o jumatate de ora de cand mi l-au luat; dupa operatie nu a mai avut probleme de loc cu otite
asiza spune:
Eric!
Elisa!
Maya!
Andrei!
Alessia Liane!
Marc!
Andreea!
Stefan!
Mamicilor, a_deju, daphna, monique, ingeras, flore, dianarus, dorsilia, miki, sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!! Pup cu drag 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Teutz spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori! 
Donia, of, imi pare tare rau ca e otita! Insanatosire grabnica lui Cristi si tie multa putere!

Adina, uite aici sunt pozele noastre. 
Yagmur, frumosilor, va steptam si noi cu drag in vizita, sa ne alergati prin toata casa!
Saryta, ai trei iedute superbe! Cat sunt de dulci toti copiii la serbare imbracati in rosu si alb!
Mamaana, chiar mai, a trecut deja jumatate din perioada pe care o petrecem la clubul scutecelor! Pfui, ce trece vremea! eu dau din gura cu 'domn domn' ele cu 'gingle bells'
Bogdana, pup-o tare pe frumoasa de Zara din partea mea! Imi place de mor cum ii sta cu freza asta!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Marc
Dianarus, felicitari, sa-ti traiasca muschetarul cel mic, sa fie sanatos si norocos, ca frumos foc e!

Andreea
Stefan
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, Marc!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Stefan!
Sa fiti sanatosi si sa vi se indeplineasca dorintele. Mamici minunate sa va bucurati de ei.
sbogdana, sa-ti traiasca frumusete de domnisoara....
adinazot, multumim.
madaluta, eu i-am dat Stefaniei Lantigen B 3 luni, dupa varicela, pe care a facut-o la 9 luni. In perioada aia, nu a facut nici o raceala, apoi am facut pauza si i-am dat Septilin, asa ca nu stiu sa-ti spun care din ele e "vinovat" pentru ca si-a revenit sistemul ei de imunitate.
Dia, sanatate Oanei si sa fie bine la serbare.
Yagmur, ce energie are Luchita...bravo lui.
Saryta, ce fain.....
Donia, multa sanatate lui Cristi. Bietul de el.
Monica, felicitari pentru bebelina.... 
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danita spune:
MARC, ANDREEA si STEFAN
, va dorim LA MULTI ANI !!!! sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult bine !!!!!!
pup apasat
D cu P