La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 11
acs spune:

Marc

Andreea

Stefan

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Felicitari mamicilor!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
m_monique spune:

marc

sa cresti mare, sanatos voinic, si sa-ti asculti parintii.
poate anul viitor il vei cunoaste si pe zmeu
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
Andreea

stefan

sa cresteti mari, sanatosi, voinici, si sa va ascultati parintii!
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
eu sunt pana vineri la un curs, unde din fericire, am acces la net si forum. asa ca sunt cu ochii pe voi.
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
aka spune:
Eric si Elisa
Andrei, Alessia, Maya
Andreea si Cristian
sa fiti sanatosi si fericiti.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
aka spune:
La Multi Ani Marc
sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii. Diana sa va traiasca muschetarul.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
lizzy spune:
dragele mele, azi sarbatorim si noi!
puiul meu mic si sensibil implineste azi, la 13.10 (
), 2 anisori! sunt fericita ca am ajuns cu bine pana aici, ca mi-a dat Dumnezeu o sarcina asa importanta pe lume, sa-i cresc cum pot eu mai bine si cu mai multa dragoste...
va multumesc ca ne-ati fost alaturi si la bine, dar mai ales la rau!
va multumesc pt incurajarile voastre, pt sfaturile voastre si mai ales pt prietenia voastra! va sunt cu adevarat recunoscatoare! 

cu mult mult drag,
noi ![]()
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
acs spune:
Bogdana, am vazut pozele cu frumoasa Zara!
Mamaana, citind mesajul tau cu operatia lui Tudor, m-am speriat; am crezut ca ati fost azi noapte la Budimex si am citit de trei ori ca sa ma dumiresc. Cred ca-s cam obosita astazi :).
"eu dau din gura cu 'domn domn' ele cu 'gingle bells'" :)
Anateo, Maria a fost operata de polipi, la 3 ani si jumatate (edit: mai exact 4 ani fara 2 luni), din cauza otitelor repetate. Si in cazul ei a fost vorba de otite seroase (nedureroase). La un moment dat, din cauza unei otite care a durat peste 2 luni (tratament necorespunzator zic eu), se punea problema unei operatii la urechi (punerea unor tubulete). N-a mai fost nevoie, caci am ajuns la un doctor bun. Dupa operatia de polipi, o singura data a mai avut probleme cu urechile si atunci s-a rezolvat fara antibiotic.
Multa sanatate!
Ne pui poze cu Teo in rochita? Succes la serbare!
Monique, felicitari pentru fetita!
Donia, multa sanatate lui Cris! Sper ca a fost mai bine noaptea asta!
Saryta,
fetele frumoase! Mi-au placut si pozele si filmuletele. A fost o scumpa Sara cu poezia! Asa a fost si la prima serbare a Ioanei :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
saryta spune:
La multi ani, Marc!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Stefan!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Laura13 spune:
salutari mamici.
pe super fuga ... 
marc
sa iti dea DD multa sanatate, bucurii si o viata luminoasa. dianarus felicitari pentru cele doua minuni!!!!
dandusa apropo de cioco ... noi nu am mancat niciodata cioco de fata cu dani. adik mancam seara cand ne bagam in pat, iar el deja doarme. la ziua lui stefi a avut tort cu cioco, a primit (ca doar mancau toti) n-a vrut sa guste. nu pot sa zic ca mi-a parut rau. la ziua lui matei a mancat (tot cu cioco) ... cred ca 2 lingurite. dar aude la televizor, la reclame cuvantul ciocolata. si atunci cere. nu ii este pofta ... asa face el cand aude cate ceva ... vrea si el. si daca spunandu-i ca e cu cafea se linisteste si nu mai cere (niciodata nu am avut probleme cu asta) atunci nu vad de ce sa ii dau. nu as manca nimik de fata cu el si lui sa nu ii dau. uite, de ex ... mi-era f frica sa ii dau alune ca sa nu faca alergie. si sapt trecuta mi-am cumparat ca imi era pofta. si a cerut si el. eu i-am spus ca nu sunt bune, ca sunt pt oameni mari, dar a vrut. si i-am dat. bine ... norocul meu ca a dat peste una ranceda (cred) pentru ca a cerut apa "lepede mami apaaaaaaaa" si dupa aceea a spus ca nu sunt bune. asa ca ii dau, dar daca pot sa evit niste chestii ... chiar ma bucur. intelegi tu ... m-am lungit cam mult ![]()
dianocica vad ca scrii de dormitul in pat cu voi. sa va zic cum face dani mai nou: vine noaptea la noi in pat si spune: "te log mami, un pic un pic cu mami si tati in pat". nu pot sub nici o forma sa ii rezist. daca adorm ... dormim toti trei o perioada. daca nu adorm il mut la el in pat si el se trezeste si spune: "acum un pic un pic la dani in camera"
eu, personal, nu pot sa ma odihnesac cu el in pat. nu pot. dar daca are vreo problema (il doare ceva, e racit, ii e frig) atunci dorm cu el. dar mai mult de 2-3 nopti la rand nu rezist ... ca-s zombi.
donia multa sanatate lui cristinel ... sa treaca repede!!!
fug la treaba ... va pup pe toate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006