La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

A folosit careva Lantigen B??
Noua ne-a prescris pediatra pt k darius a facut rosu in gat 3 luni consecutive si nu i-a trecut decat cu antibiotic. Daca ati folosit ati vazut si ceva rezultate???
Cu tot ce am citit despre vaccinuri, am ajuns sa fiu cam sceptica si de aceea va intreb. o fi el alt fel de vaccin, dat tot vaccin e...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Fac cu nervii.... am vorbit cu mama, care mi-a zis din start ca Luca nu are voie sa alerge in casa, pentru ca e vecina de jos bolnava (a paralizat). Mi-e tare draga vecina, dar Luca nu sta sa se joace fara sa alerge.... . Deci, ma anunt de acum disponibila sa plec cu copilul de acasa in vizite.... . Cine ne primeste????
In alta ordine de ideii:
Maya, Alessia, Andrei - sa va traiasca fulguletii si sa va bucurati de ei la maxim...
Si acum, poate va era dor de rugbistul turbo...
Luca si diversi Mosi Craciun

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Alessia
Maya
Andrei

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa fiti o incantare pt parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

noi ne pregatim de serbare... n-am dus-o nici azi la gradi ca e cam moooalee :(, a tusit noaptea... tot fara febra si muci... dar am vb cu educatoarea si a zis ca dc se simte bine, sa mergem cu ea la ora 16 direct la serbare... era pacat sa pierdem serbarea... vedem ce-o iesi, ca in ultimele 2 zile n-a mai fost la repetitii, sper sa fie in forma cat de cat ca sa se poata bucura de serbare si de moshul de la gradi
va pove cand ne intoarcem cum a decurs totul.. sper ca bine :)
pupam fulguletii bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, sa aveti parte de o serbare frumoasa, iar Oana sa se simta minunat!

Fetele mele merg cu gradinita, la mall (cel din Baneasa daca am inteles bine), sa cante colinde :). Din pacate nu am cum sa ajung sa le vad, dar sunt convinsa ca va fi frumos.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ACS ce fain,sigur va fii frumos pt fete la colindat!
DIA,serbare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Alessia!
La multi ani Maya!
La multi ani Andrei!
Mamicilor, Flore, Ingerasa, M_monique sa va traiasca fulguletii, sa creasca sanatosi si isteti.
Monique, ce mai face samburelul?
Manu, stii bine ca noi va primim...
madaluta, offf, bine ca Darius nu a patin nik!
Donia, sanatate lui Cristinel!

V-ati prins ca sunt pe fuga, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Yagmur Eu si Oana va primim cu drag, mai ales ca Luca e frumusel foc, dar nici Oana mea nu e mai prejos la zburdalnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Multumim de urari!
si va invit la

tortul vine mai tarziu, cand ajunge soacra. azi mi-am luat concediu sa stau acasa cu andrei, iar soacrei (ca i-am dat liber) i-am dat tema sa faca tort si sa vina dupa amiaza cu el.

23+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz se pare ca bb2 e fetita.

cineva intreba de lapte. andrei din septembrie bea numai lapte de vaca. de formula nu mai vrea sa auda. ii dam lapte din comert sau lapte de vaca cumparat de la tarani, si fiert bine.

tema poezii. incep sa-i placa poeziile. mai nou la culcare trebuie sa-i spun poezii. stie ultimele cuvinte din fiecare vers din "catelus cu parul cret", iar cand vrea sa-i spun poezia incepe "catei fua cotet", ca pe r inca nu-l spune.

23+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput