La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!!!

ACS,haine cu Tomi-asa-i zice David - cateva am luat din Cluj de la o expozitie de copii si recent a fost fratele meu la Bucuresti si de acolo le-a luat copiilor caciulite,pulovere si flanele cu Tomi. Am sa-l intreb de unde le-a luat si iti scriu!

Dandusa - cu trenuletul e o poveste haioasa - ne-am dus cu bunicul la mall si am intrat la Miniblu - acolo erau expuse trenuletele lui Thomas - inaltime aproximativ 0.6 m si lungime 0.8 m - numai bun de impins prin casa si pe afara - si cand le-au vazut nu le-au mai lasat din manute...Asa ca am ajuns la casa si bunicul le-a platit pe amandoua (400 ron)
Cand am iesit din Miniblu sa-i vezi pe amandoi cu trenuletele prin mall - nu-i mai ajungeam - lumea se uita la noi, la ei ... a fost tare faza.

Oana,sanatate multa la Denisucu - vb. pe mobil

Pupici,

Simo si David 2 ani (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

A...hai sa va povestesc...David al sorei mele face vineri un an, asa ca sambata avem party cu adulti si pitici. Or sa fie 8 pitici intre 6 luni si 2,2 ani. Mie mi-e cam groaza, ca fiecare vrea ce vrea celalalt, ba se alearga , ba se impimg, o sa fie o poveste intreaga. Sa-mi tineti pumnii!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Teutzsi noi cantam "oac, oac, mac ,mac" si alte onomatopee - iar restul mami.
Cat despre tv...merge toata ziua pe post de radio, nu ne plac desenele, ne uitam cate 1-2 minute la cate un copil sau animal si ne plictisim.
alta-i povestea cu calculatorul. Eu nu ma pot apropia de el acasa, ca se uita doar ea si anume la diverse cantecele ciudat de pe youtube, pe care le si fredoneaza sau la reclamele de la orange prepay, ea isi alege ce vrea sa vada. nu prea e chip sa o iau de acolo, asa ca prefer sa nu-i dau drumul. Il folosesc in zilelele in care nu vrea sa manance nimic pe post de momeala.
A...si nu putem scapa de cuvantul "papulica"
Voi ce cadouri le luati picilor de Craciun?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Alessia
Maya
Andrei
Multa sanatate si fericire!
Felicitari mamicilor!

Dandusa, trenulete Thomas sunt foarte multe in magazine. Am vazut chiar si din plus. Noi avem unul cu sine, pod, gara, autobuz si mai ce oare? Ocupa toata masa din camera strabunicii, cam 1m lungime si vreo jumatate latime (dar astea sunt estimari de la serviciu). Stiu ca exista si diverse accesorii pe care le poti cumpara separat.
Noi l-am luat anul trecut drept cadou de la Mosu', din Cora, si a fost pana intr-un milion de lei (vechi). Am avut o problema cu autobuzul, era un fir dezlipit si a trebuit sa-l aranjeze Stef (dar asta a fost placerea lui :) ).
Fetele i-au scris Mosului ca vor locomotivele Emily si Lady :).
Nu vad pe net varianta pe care o avem noi. Cred ca-i depasita :)

Kikineata, noi incercam sa iesim afara in weekend (curte, parc...). Din pacate, in ultimele saptamani nu prea s-a putut din cauza de repetii pentru serbare, plus serbarea in sine. La locurile de joaca ajungem cand e vreo aniversare. Aaaa... tot in weekend (nu mereu) ii vizitam pe bunici.

Danutz, bravo pentru analize! L-a luat Rares la inaltime pe Victorila :). baiat frumos si istet

Mamaana, multa sanatate fetelor!

Anca, tin pumnii pentru o petrecere superba! Poate o sa fie obositor, dar, cu siguranta va fi frumos!

Of Madaluta prin ce ati mai trecut si voi! Bine ca Darius e in regula, iar tu nu ti-ai rupt nimic.

Ruxandra, daca G n-are voie deloc cacao, iti dau reteta de bomboane Rafaello si folosesti si laptele praf. Am facut de vreo 2 ori si le-au placut copiilor.
Ingrediente: 400 g unt, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf (daca laptele praf e deja dulce, se reduce cantitatea de zahar), 200 g alune / migdale (noua ne place si cu stafide).
Mod de preparare: Se amesteca untul, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.

Apropo de cantece sau poezii: Victor nu stie nici una / unul, dar incearca sa repete dupa cate una din fete. Intr-o zi tot zicea "Dom, dom" si nu intelegeam ce vrea. Canta un colind :).
De vorbit, vorbeste toata ziua (cand n-are biberonul in gura), mai mult sau mai putin pe intelesul tuturor. Fetele pricep primele ce vrea sa spuna. Dar, din cauza surorilor, vorbeste ca si cum ar fi fetita: il aud tot timpul spunand "tati uata" (tati e urata :) ), "Tito pima" (Victor e prima :) ) si altele de genul asta. Bine, nu ma astept sa faca acordul corect gramatical, dar o sa fie o problema in plus. Insa e baiat destept si va trece si peste asta :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Eu de maine nu mai sunt la serviciu, iar de acasa v-am spus care e problema, asa ca :Marc, Andreea si Stefan
Denis si Luchita. sa fiti sanatosi cuminti, destepti , bogati si frumosi!
Felicitari mamicilor si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

poze noi facute de ziua zarei la un loc de joaca pentru copii de aici

pegg n cvjjjjjjcjcxddc..................................

mai sus mesaj de la zara; ne-am luptat pe tastatura
pentru toti

Mergi la inceput

Sbogdana am vazut pozicile . Sa-ti traiasca fata mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI RARES!
LA MULTI ANI DARIUS!
LA MULTI ANI ALESSIA!
LA MULTI ANI MAYA!
LA MULTI ANI ANDREI!

Oana,G,Cristinel,Denis,Dani,Isabelle,Stephanie multa sanatate ca dorim!!!
MADALUTA,frumoase pozele,copii sunt minunati!
DANDUSA,frumosi mai sunteti toti!
TEUTZ,am ratat pozele vostre,nu le gasesc ,da mi te rog un link sa le vedem si noi!
DESIRE,f frumos se face Octavian!
IULIA_STEFI,felicitari pt ca ati scapat de suzeta si bibe!
ROXANICA
DANUTZ,ma bucur ca ti-au iesit analizele bine!
BOGDANA,scumpa tare zara,a crescut!

TV ,la noi in living merge toata ziua pe muzica,sau la cerere desene minimax.
Ciocolata kinder din cand in cand sa milk schnitte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

MAYA, ANDREI SI ALLESUCA , va dorim La multi ani ! sa cresteti mari si sanatosi sa fiti fericiti!!!

pupici
D & P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Darius
Rares
Andrei
motanul Eric
Elisa
Maya
Andrei
Alessia

Tema cu Tv-ul: ziua cat sta cu bona se uita cate putin la desene pe Minimax, apoi il inchide singur. Seara cand venim noi, tv-ul sta deschis continuu, nu il inchide cand e cu noi, dar nici nu se uita decat la franturi de reclame… A facut o pasiune pentru locomotiva Thomas, si Mickey Mouse dar puse pe calculator…a si o melodie turceasca, pe care la fel i-o servim de pe youtube.
Tema cu cioco: nu e prea pasionat, daca desfacem noi ii servim si lui, daca nu e, nu e, nu cere. La fel, daca a papat o bucatica si ii spun gata, nu mai cere… in schimb ii plac la nebunie fulgii de porumb asa goi, migdalele si nucile, este inebunit dupa astea doua, ar manca intruna…
Asaaa, si, de duminca seara am intrat si noi in clubul muciosilor, deocamdata nu e rau, sper sa ramana asa si sa treaca repede pana plecam in vacanta.

Mergi la inceput