studiu nou dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Alexa.1983 spune:
vreaaaaaaau si eu depresii d'asteaaaaaa.....du'i mama la croitor cand te opresti din slabit.....eu asa am facut cu blugii si toate cele...cand a fost cazul
........eu anunt 68 kg.......
desi am mancat ieri numai frunze de salata ( in limita a 20 carbo) si o cutie de ton....
si nici un gram jos...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Antigen spune:
Pai o sa fac asta, dar deocamdata nu am cu ce ma imbraca. Stau in 2 perechi de pantaloni (pe care inainte ii trageam pana un pic mai sus de genunchi)...
Dar e foarte bine 68! Vad ca aveai 70 acum 3 zile.
Deus spune:
Deus - 61 kg
Antigen – 54 kg
Alexa1983 - 68 kg
Claudia - 52.5 kg
Eunice78 -
RORY76 -
madelaine77 -
Pun pariu cu mine insumi ca pana la 1 martie trec de pragul 60 kg !
La 1 martie voi raporta 59 de kg !
Si eu vreau o depresie si toate hainele largi! Doar ca eu am o tona de haine mici sau mai mici decat sunt eu expre ca sa ma faca sa slabesc. Am pantaloni care imi intra pana la fund si nici vorba sa-i inchid! :) masochista....
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolett2445/nikolett2445.jpg)
nikolett2445 spune:
salut fetelor!
vreau sa slabesc si eu cu voi ,cu ce sa incep,maine ma aprovizionez,deci scrieti-mi o lista.
am 1,60 , 70 kg,am avut o data 50 ,iar acum oscilez intre 65 si ajung iar la 70 .
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Deus spune:
Deus - 61 kg
Antigen – 54 kg
Alexa1983 - 68 kg
Claudia - 52.5 kg
Eunice78 -
RORY76 - 55 kg
madelaine77 -
Rory76 - bravo tie! cred ca de fapt toate slabim pur si simplu fiind atente la ce mancam, nu fiind sclavele unui regim foarte strict:)
Eu de exemplu azi am papat doar morcovi, mere, gref si o salata mare cu de toate - dar fara carbo albi ( fainoase) cartofi sau dulciuri !
Apa multa si doua oua ca-s fun declarat al lor.
nikolett2445 - hai la slabit:) regimul este simplu si usor de urmat.uite aici planul pt perioada de inductie
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1682
idiferent daca mai tragem cu ochiul si la alte diete sau o schimbam pe parcurs chiar si pe asta, important este sa fim sustinute in cat mai multe locuri! daca slabim si suntem sanatoase ne-am atins scopul !
Succes la slabit!
poze familia mea
rory76 spune:
Mai, fetelor, va zic sincer, eu am luat o carte super: "Frantuzoaicele nu se ingrasa", si de acolo am invatat cum sa mananc ca sa nu ma mai ingrash niciodata, si am de gand sa aplic tot ce scrie acolo!!! Luati-o si nu veti regreta!
"sky is the limit!"
Deus spune:
Buna seara...sunteti bine doamnelor?
Criza asta in care parca nici vantul nu sufla cred ca-si pune accentul si pe curele de slabire...Astept asa de tare primavara cand o sa revina viata in fiecare din noi!
Va doresc un inceput de saptamana si o saptamana frumoasa fara stres si nervi.
poze familia mea
Alexa.1983 spune:
Ola fetele....eu sapt trecuta vineri reusisem un 67...dar dupa un weekend "vesel"...am reajuns la 68...deci...in ritmul asta de 2 kg pe sapt...o sa ajung la 59...pe la anul...anul 2011..poate....ma gandesc serios sa-mi cos gura de vineri pana duminica...cu sarma ghimpata
Azi am in meniu fasole verde fiarta cu usturoi si sunca...
madelaine77 spune:
Buna,
Fetelor, nu reusesc sa tin Atkins strict pentru ca tot am abateri in week-end, asa ca mai bine nu ma mai mentineti in listuta. Raman la 'Noul stil de viata' pt ca acolo m-am obisnuit cu fetele si sper ca alturi de ele sa scap de kg in plus.
Va pup si va urez spor la slabit.