Succes si tie madelaine :)
Si noi pe aici nu ne prea omoram cu scrisu fiindca nu ne prea omoram cu dieta:) de fapt fiecare tine o dieta personala Adica incercam sa mancam cu masura, nu gras, nu dulciuri dar nici vorba sa mancam doar proteine ....
Oricum imi face placere sa intru si sa scriu din cand in cand cum stau cu kg, ce ideei noi in materie de diete mai am si sa vad ce mai faceti voi - partenere de suferinta in lupta cu kg
Astept soarele si primavara !!!!!!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
As dori sa incep ,adica sa reincep dieta atkins de luni 12.04.2010.Oare mai sunt doritoare ca sa nu fiu singura si sa mai schimbam cate o parere?
Eu am mai tinut dieta atkins anul trecut si am reusit sa slabesc de la 94 kg la 77.Am avut problme doar cu constipatia in prima sapt ,dar apoi totul a fost ok.Acum am 78 kg .Pe parcursul anului trecut ,dupa ce am terminat dieta ,am mai pus cateva kg pt ca am inceput sa bag la dulciuri ,prajituri ,etc [xdulci.In ian 2010 aveam cam 82-84 kg ,dar am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele.Acum sunt foarte hotarata sa ajung la 70 sau chiar 65(daca se poate),iar apoi sa fiu cuminte ,adica sa nu ma bombardez iar cu dulciuri.Mi-ar placea sa am macar o partenera de ,,suferinta",sa mai discutam ,sa mai schimbam pareri!!!!Astept doritoare!!!