studiu nou dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Da, azi am citit si eu de lapte, ca nu merge, eventual de soya, dar dupa ala nu ma dau in vant si e si scump. La crackeri ma uit pe eticheta sa vad cat iese 'net carb'-ul. Cand le-am cumparat m-am uitat, si asa tin minte ca era ok. In schimb la weet bix alea am sa renunt pentru moment ca au carbohidrati multi si fibre putine - asa scrie pe tabel, desi pe cutie scrie mare ca fibers etc... deh, marketingul si prostitul oamenilor.

Faza frumoasa e ca luni aveam 76 de kg si azi dimineata aveam 74.5, chiar si cu greselile astea (lapte, morcovi etc). Va trece ceva timp pana voi invata exact cum sa calculez, si sa ma si tin de cele 20g permise pe zi. Voi reusiti sa va tineti 100%? Si in ce faze sunteti?

Va pup, o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Salutari Gabi !
sa folosesti si tu tabelul asta ca este f bun:
http://calorii.oneden.com/
Sa scazi din cant de carbohidrati/glucide cantitatea de fibre si rezulta carbohidratii rai sa zicem.

Dupa parerea mea in prima zi ai mancat cam multi carbo! din carte am retinut ca un mod bun de a calcula cate legume mananci este asa: la fiecare masa sa mananci cate o canita de legume si gata.
Ciupercile au putini carbo...
Iti doresc succes.

Eu stagnez, fac sport mananc de regim dar m-am oprit. Astept sa treaca weekendul sa scap de ciclu ( sambata sau duminica ) sa scap de foamea asta cretina si dupa vreau timp de 2 saptamani sa fac ce am facut tot timpul cand mi-a fost greu sa slabesc.:
Mananc dimineata , la pranz si pe la ora 5 maxim ceva micut si gata pana a doua zi nimic. Astfel pana la micul dejun din ziua urmatoare se strang cam 14-15 ore de foame care topeste grasimile. Bineinteles ca mesele care le iau le iau dupa regimul Atkins.
Este greu in primele 3-4 zile dar se vad urgent rezultate si fiindca am micul dejun si pranzul nici nu-mi stric stomacul sau altceva.
Eu am facut din nou pui la cuptor cu ciuperci. O sa-mi iasa pe nas. Si ochiurile....
Va doresc o zi buna

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

maine avem masuratori noi!

masuri vechi
Deus 1.70 m 9.01.09 – 62 kg target – 57 kg
Antigen 1.55 m 9.01.09 – 58.1 kg target – 50 kg
Eunice78 1.65 m 9.01.09 – 64 kg target – 59 kg
Claudia 1.60 m 9.01.09 – 56 kg target – 52 kg

Cum sunteti? daca v-ati saturat de regim sa dati un semn sa stim sa adaptam sau sa il resurscitam cumva ! Sa nu abandonam cura de slabire chiar daca o mai imbunatatim pe ici pe colo.

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La raport: 62.5, cu chiu cu vai, dar nu chiar cu Atkins ci mai degraba cu un regim echilibrat.
Voi cum sunteti?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Deus 1.70 m 9.01.09 – 62 kg target – 57 kg
Antigen 1.55 m 9.01.09 – 58.1 kg target – 50 kg
Eunice78 1.65 m 9.01.09 – 64 kg target – 59 kg
Claudia 1.60 m 9.01.09 – 56 kg target – 52 kg

MASURI NOI
Deus 1.70 m 19 01 09 – 61 kg target – 57 kg
Antigen 1.55 m 19 01 09 – ....... kg target – 50 kg
Eunice78 1.65 m 19 01 09 – 62.5 kg target – 59 kg
Claudia 1.60 m 19 01 09 – ....... kg target – 52 kg

M-am blocat si sunt nervoasa! azi mananc doar supa de legume in care am pus f putin peste file ( pangasius ) - nu am pus nici un pic de grasime. Si maine la fel! M-am saturat de sindrom PM in care o saptamana pe langa faptul ca sunt exagerat de nervoasa mananc ca o sparta. La 50 de ani fix imi fac histerectomie totala sa scap de hormoni!
Voi cum sunteti?

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Buna dimineata, fetelor,

Eu n-am tinut chiar ca la carte dieta, am mai scapat una-alta, mai o aniversare, mai o petrecere, mai o felie de tort...

Oricum, am 53,5 kilograme...sunt foarte multumita. Cel mai important lucru pe care l-am invatat tinand dieta asta a fost sa nu mai mananc paine, zahar, paste, dulciuri si in mod special sa nu mai beau bauturi carbogazoase...adica chestii nocive de care ar trebui sa ne tinem departe indiferent de nr. de kilograme...

Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Eu 57,1 kg... 1 kg in minus cu chiu, cu vai. Am trecut si prin perioada aia a lunii si cred ca am facut si niste prostii. Am mancat niste pui Szechuan, care era dulce-iute. Am cautat apoi retete si da, contine zahar si amidon . Dar a fost atat de bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu momentan sunt la 73.4 kg. Nici eu nu m-am tinut 100% de dieta, dar nici nu as putea, asa ca nu ma fortez. Daca ma fortez, merge cam 2 saptamani treaba si dupa aia devin frustrata, nervoasa... asa ca avand in vedere ca doresc sa imi schimb stilul de mancare pe termen lung, si nu numai pe perioada acestui regim, imi mai permit anumite greseli.

Este foarte important sa luati pe perioada regimului vitamine si omega3.

Va pup

Mergi la inceput

No servus fetelor,
eu am decis ca de azi sa trec pe o forma de regim sa zicem disociat. Din tot ce am citit si patit pe pielea mea am ajuns la urmatoarea conclusie. M-am plafonat-regimul meu a ajuns la platou si nu mai scad deloc. Asa ca trebuie ori sa nu mai manac nimic ori sa schimb dieta.Dar nu mancand mult ci altfel.
Asa ca am sa mananc 2 zile legume cu fructe ( legume 80% si fructe 20%) dar nu cartofi sau banane. Dupa, doua zile de lactate, iaurt slab si branza de vaci slaba, dupa, 1 zi de pui fiert/vita fiarta.M-am scarbit de atata carne ( eu 7 ani nu am mancat carne ). Imi pare rau ca stric modelul dar daca nu scad nici un kg ma frustrez si enervez la culme.
Regulile de baza-fara paine, fainoase, alcool, zahar raman valabile.
Azi am mancat mazare fiarta si salata facuta de mine-morcov si telina rasa cu marar si 1 ling ulei de masline + sare.
Trebuie sa scap de kg ca ma oboseste cantarul asta.
Voi cum stati?
MASURI NOI
Deus 1.70 m 19.01 09 – 61 kg target – 57 kg
Antigen 1.55 m 19.01 09 – 57,1 kg target – 50 kg
Eunice78 1.65 m 19.01 09 – 62.5 kg target – 59 kg
Claudia 1.60 m 19.01 09 – ....... kg target – 52 kg
Gabi 1.65 m 19.01.09 - 73,4 kg target - 60 kg

Va tin pumnii pana la urmatoarea masuratoare.

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am incercat Atkins, n-a mers pentru ca ma constipasem intr-un hal...asa ca am zis sa incerc altceva. Si am slabit 1 kg deja! Si vad ca merge in jos! Ce am facut: am renuntat la orice idee de dieta! Adica am mancat ce am avut chef, cartofi prajiti la pranz, seara pizza, dimineata ce vroiam. Chestia e ca nu am mancat in afara meselor nimic, decat apa chioara iar la mese nu stiu de ce, dar nu puteam sa mananc mult, mancam o jumatate din cantitatea pe care as fi mancat-o inainte! Acuma, depinde, cateodata seara mancam un mar cu un iaurt, alta data pizza, alta data o bucata de cascaval...depinde! Nu stiu de ce a functionat, dar asta a fost!!!
Si am uitat ceva important: in fiecare moment ma gandesc ca deja am greutatea pe care o vreau, ca arat super bine si ca sunt slaba! Conteaza foarte mult!!!Cred ca asta m-a facut sa nu mananc mult la mese: daca gandesti ca esti grasa, mananci ca o femeie grasa, ori una slaba mananca ca una slaba,nu?
Daca mai e valabil topicul, treceti-ma si pe mine in tabelashul vostru cu masuratori, va rog! 1,60m - 56,5 kg target 50 kg

"sky is the limit!"

Mergi la inceput