Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Didi81 spune:
Mada, am vazut pozele cu decoratiile. Ce frumooos ai aranzat! 
Sun, sanatate multa si te asteptam sa ne mai scrii despre voi si sa mai pui poze cu Thea 
Eu sunt cam suparata, ziceam ca o sa imi iau si eu un butoi sa intru in el... parintii mei au fost loviti din plin de criza financiara, sunt falimentari aproape si nu mai au nici un venit, doar credite
Speram sa ne vedem cu ei acum de sarbatori, dar se pare ca nu...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Camy, voi ce mai faceti
? Cum ii mai merge afacerea lui Cristi? Cum veti petrece sarbatorile?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Ingry spune:
Dia_filipas, si eu am sterilet. Pe mine doctorul m-a chemat pentru operatiune in perioada de ciclu si asa am si facut. Sincer, nu stiu motvul pentru care ei prefera sa puna steriletul la cm...oate pentru a nu prelungi perioada de sangerare prea mult, daca tot esti pe cm.
serbanica spune:
Buna seara!Multumesc pt ideii
si mai astept propuneri.'Voi la ce virsta ati inceput diversificarea ca in aproape toate manualele scrie de la 4 luni.Si sucul voi il dati cu ling sau cu sticla?
Cred ca va saturati de noi cu atitea intrebari.
AnkaLauranu mai avem Artima avem Careffour dar nu are jucaria pe care mi-ai aratat-o tu.
Azi am fost la nasi dar era doar nasa acasa ca nasul era la Bucuresti ca acum e senator,si am primit cadoul de Craciun dar de ce toata lumea ii cumpara haine?Am un dulap plin si unele pe care nu le-a imbracat niciodata
Sunsanatate si sa revi cit mai repede
Teckyeu nu te pot vota

Pe rstul fetelor votat!!
la toate fetele si pepenasi lor.
Ingry spune:
Sun, insanatosire grabnica! Ce mai face Thea?
Ileanna, cineva la un moment dat ti-a recomandat o perna speciala pentru bebe. Daca nu ma insel deja dadusesi comanda de ea. Poti sa imi spui si mie de la ce firma, sau site ai comandat?
Noi suntem bine, Alex si-a revenit si papa cu mare pofta si din bibe. Am inceput si noi cu piureuri de fructe. Deocamdata a primit para, la care s-a strambat nitel dar a mers. Cu piureurile de legume merge tare bine.
dma2007 spune:
merci de urari
pentru pepenasul-ingeras Darius o lumanare si un buchet de
am facut rx de sold la mandra, dr a zis ca e ok dar sa nu folosim premergator raportam 7 kg si 67 cm
maine ne vaccinam![]()
ati stabilit unde intalneala?
pt ca vb de sarbatori: noi petrecem acasa si primul Craciun si primul rev al domnisoarei
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
flo1980 spune:
Mie a inceput sa mi se regenereze parul

Serbanica multam frumos de vot! 
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
bujo spune:
Mada ce-am mai ras la comentariu tau tradu in inglish.
E ca programelu ala care traduce texte en gros. Una peste alta... multumim de compliment.
bujo mami de Filip
dma2007 spune:
votat pozele pepenasilor!
bujo ai putea sa propui tu unde sa ne vedem![]()
am fost azi la dm si am luat babylove scutece si servetele, si am gasit si aparate din acelea cu saruri de ca pentru scaderea umiditatii, sper sa functioneze; am mai gasit in real cantar cu 12 lei(
multumesc gini )
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png