Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Revin si eu. Pauza de rufe. Mereu ma chinui sa ajung sa vad si eu fundul cosului de rufe si niciodata nu am noroc. Cum se aduna atatea rufe nu stiu da is tare multe. Mie mi-ar trebui o masina de rufe de vreo 15 -20 de kg sa bag toate rufele odata la un program din ala special unde nu ies culorile bun pt orice tip de material, ehhh visee...
Bujo lasa ca si tu cu gogosile alea si cu baietul asta a tau superb ma dati pe spate. A btw am comentat si eu la o poza a ta si google traduce in engleza orice comentariu, da saracul traduce cum poate si ies niste propozitii crima.
Marina insanatosire grabnica si la cei mici si la cei mari, pupici sa treaca repede sa nu va prinda mosul racite.
Ella bine ati revenit poze pui la albumul de pe picasa, ti-am trimis si parola noua.
Flo ms ms.
Serbanica pai pt 4 luni poti lua ceva in genul www.revilotoys.co.uk/acatalog/info_777.html" target="_blank">asta, poti sa o folosesti si mai incolo pt dintisori ca are gel in interior. Ceva zornaitor da nu f galagios cu texturi si culori diferite si care sa poata fi tinut usor in manutza ca inca nu poate tine lucruri grele si le apuca le scapa etc. Sau poti lua un gym din ala care se transform apoi mai tarziu cand bebe sta in funduletz, sunt o multimea de modele.
Dana felicitari sa va fie de bine primul piure.
Atb ms mult, nu ma supar numai ca mie imi place sa fie mai colorat nu asa simplu si tot nu gasesc fontul si marimea super acuma imi place un tip de font da scris normal e putin cam mic daca bag marime mai mare e prea mare deci nici asa nici asa.
Gata fug mai revin...

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...apare si dariusica in clipul de Craciun?

eu inca nu m-am uitat...ma cam doare sufletul...azi Dariusica ar fi facut 5 luni...micutul meu scump..imi e frica sa ma uit..o sa ma uit la un moment dat...dar sa ma pregatesc putin...nu asa oricum...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Camy da iubita va fi si Darius in slide show dar astept sa se adune toate pozele ca sa vad cum le asez cat mai frumos. Nu am uitat de el sa stii si niciodata nu vom uita.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Serbanica, mie imi place www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=rainforest&pid=42973" target="_blank">asta iar fie-mii i-am luat www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=40986" target="_blank">ASTA. Are si la Carrefour cu 67 de lei, dar cum nu cred ca aveti Carrefour, poti arunca o privire pe site-urile speciale care fac livrari la domiciliu. Stiu ca aveti Artima, nu? Ei au jucarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI

si o special pentru bebe darius si mamica lui

azi am reusit si am facut curatenie in casa mai tre sa aspire frate-miu si sa stearga geamurile si suntem pregatiti

maine ma duc cu baby la vaccinul de 6 luni. din ciclul "nu fortati copilul sa spuna ma-ma ca el va spune oricum prima data ta-ta" azi dimineata alexandra a zis "ta-ta" a oftat si dupa a spus "hai" evident ca atunci cand i-am povestit lu' tati s-a inmuiat tot

o seara faina tuturor

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi super ca Alexandra a inceput sa silabiceasca,abia astept sa-mi aud si eu fetita zicandu-mi mama.
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am venit si noi de la vaccin avem 7kg imbracata cu body si totul pare bine, mi-a dat sa-i dau calciu cica de asta ii transpira palmele si talpile si cam atat!!!
Doctorita asta a mea mi-a spus sa-mi iau gandul de la borcanase cu papa ca nu-s bune.
Camy
Ma duc sa fac mancare

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am vazut pozici cu Amalia Gabriela de Irinuca,care seamana foarte mult cu tati.E scumpica rau!
Azi bebe a papat exemplar,asteps sa se trezeasca sa testam tetinele Chicco,care se potrivesc de minune cu aventul,singura problema e ca la agitat trebuie sa pun capac din ala care se pune la congelat,ca e mai scurta asta,si iese mult laptic pe gaurele .Eu personal m-am indragostit de ele la prima vedere,sunt mai micute,mai finute si mai moi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka multumim de retete, bagat la folder!

Mada iubita, felicitari pt noua titulatura si pt noua culoare! Foarte frumoase!

Eu am colindat prin magazine azi, m-am intalnit cu mosu', evident ca trebuia sa iau cadouri pt toti ,membrii familiei dar eu am luat doar pt Ioana ba niste tetine, ba o suzeta, ba niste cereale Burtica sanatoasa, ba 2 carticele...si tot asa. Am luat o carticica din musama care poate fi luata si la baita, si am mai luat una cu Peter Pan care are si un puzzle din cuburi. Bine, e clar ca pana face ea puzzle mai e muuuult, dar poate se joaca cu cuburile...Si le-am ascuns eu in sifonier de parca ea le-ar putea gasi din intamplare Cred ca am luat-o razna...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada nu pot sa vad pozele cu casa si bradutul ca imi cere sa scriu parola Si eram asa de curioasa ca vazusem decoratiunile cand le-ai postat tu mai demult...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput