Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si noi am luat azi scutece Babylove - ma rog, nu le-am luat noi, ci un coleg de-al lui barbatu-miu care sta in zona. Abia astept sa le testez. Dar nu era un pachet de 100 de bucati, ci doua pachete de 50 sau asa ceva. Oricum, una peste alta e clar mai convenabil ca pret fata de Pampers si Happy. Si daca sunt si bune calitativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Pupici multi pt voturiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html

mai sunt cateva zile si se termina concursul

fetelor bebeii vostri plang, asa fara niciun motiv?
ioana pana acum 2 sapt nu avea treburi de genul asta, dar acum cand se pune abia se opreste...ne jucam noi frumos sau cand nu-i convine ceva si se pune pe urlat, ca plans nu pot spune, ca nu are nicio lacrima...si nu-mi prea vine sa o las sa planga
ii lasati sa planga pe bebei? cum procedati?

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mai, io as prefera undeva prin Baneasa ca nu prea cunoastem Bucurestiu si cu traficu asta... Data trecuta am facut vreo 2 ore pana in Aviatorilor ca ne-am invartit ca "stiti voi ce" intr-o galeata. Ca sa nu mai zic ca voiam sa ajungem la Ikea si in loc sa facem dreapta dupa pod am mers pana la aeroport ca ne gandeam ca pe acolo tre sa facem stanga, si ne-a trebuit vreo ora sa gasim loc sa intoarcem si sa ajungem unde trebe

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai Bujo, ce zici, la aeroport?
Hai ca imi storc mintea de un posibil loc...
Partea cea mai nasoala e ca duminica e turbare maxima cu bucurestenii la cumparaturi, si o sa fie calcare pe picioare la Carrefour/Ikea/Mall Baneasa... Numai noi cu copiii nu lipseam de acolo....
Ori la Metro in parcare ori la Bricostore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Tecky si Flo, v-am votat !
Cine mai avea nevoie de voturi ?

Mada, super dragut bradutul vostru si decoratiile de Craciun, masa aranjata minunat!

Eu vreau anul asta sa impodobesc pomul cu mov si auriu, am asa o pata sa vad daca-mi reuseste...
Cadourile le-am luat pe toate aproape de pe amazon: carti si carticele pt toti copiii, leggo si avion/elicopter cu telecomanda pt Matei, papusa in marime naturala de bebe, o trusa de printese si o papusa-printesa pt Romana care e printesa familiei iar pt bebe un trenulet din lemn si scaunel de masa de atasat pe scaun normal. Pt sot un parfum si manusi de piele, pt mine vreau cosmeticale, cercei si o poseta mica de zi cu zi sa nu imi mai pun lucrurile in ruxacul cu lucruri pt bebe
Cam atit...

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

am citit in lung si in lat..

multumim pentru felicitarile pentru bebe mic mic al sora/mii

loc de intilnire gradina zoologica ca e la baneasa, acu nu stiu daca e deschisa..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Salutare mamici! iar am disparut ca magarul in ceata de vre-o luna si mai bine ... dar suntem tare ocupati cu rutina zilnica. Theo creste mare si voinic, cred ca a trecut de 8Kg acum asa ca ne cam rupe de spate cand suntem curajosi si il purtam in baby carrier. Eczema ne cam supara, asa ca am mers la doctor si ne-a dat crema cu hydrocortizon. Dupa doua zile deja e mai bine.
Eu am inceput serviciul de o luna, dar cu program mai scurt si multe libere. Din ianuarie o sa muncesc mai mult, dar tot am 2 ore din 8 pt alaptat, pe care o sa le folosesc partial pt muls si partial pt plecat mai devreme. Asta e pana Theo face 9 luni. Alaptatul merge bine, de doua saptamani nu i-am mai dat nici o completare. Ma mulg o data la servici in arhiva si transport laptele intr-o geanta termoizolanta - toti colegii mi-au admirat geanta de culare bleu-verzui deschis ... si m-au intrebat ce fac cu ea.
Is suparata ca nu slabesc nici un pic ... si bucuroasa ca nu ma ingrash. Am ramas cu 5 Kg extra. Mai ajung si la fitness de vre-o doua ori pe saptamana dar e mai mult pt moral ... e drept ca si mananc multe sandwichuri dupa obiceiul olandez. Ultima descoperire e sandwich cu unt si fulgi de ciocolata ... si ma mai mir ca nu slabesc. Fug sa sterilizez pompa ca maine tre sa ajung la timp la servici.
pup toti bebeii si mamicile lor

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Flo multu de lamurire cu legumele.

de unde luati scutece babylove, ca n-am fost pe faza

noi nu prea ne omoram cu papa, nici nu o fortez pana la 6 luni, ii dau sa guste fiecare leguma si dupa 6 luni o sa incerc sa-i inlocuiesc o masa (pranzul) si-abia apoi o sa trecem si la fructe.
as mai fi asteptat dar incepuse sa pape foarte des si inca mai papa des si parca am observat ca si lapticul se cam duce (nu stiu daca are vreo legatura dar m-am procopsit si eu cu CM de sambata, dupa 1an si 3luni)

noi sarbatorile acasa le vom petrece, o sa vina parinti, frati, surori pe la noi.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

vreau sa fac tortul fara foc de la retete dar Anka nu pricep fraza asta Se pune un strat de piscoturi taiate cam la 2/3 de jur imprejur si in mijloc se pun capetele. adica taiate in 2 sau 3 parti?

tortul vreau sa-l fac pe 2 ian, cand face Irina 6 luni de Craciun o sa fac cremsnit (nu stiu daca asa se scrie again) si de revelion ma mai gandesc daca fac ceva.

ca tot vorbeati de bbii seriosi, nu stiu ce a avut azi Irina dar a fost tare serioasa, parca era suparata, de obicei zambea numai cand ne vefea pe unul din noi, azi cu greu i-am smuls un zambet.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bufi

Pupici multi pt voturiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html

mai sunt cateva zile si se termina concursul

fetelor bebeii vostri plang, asa fara niciun motiv?
ioana pana acum 2 sapt nu avea treburi de genul asta, dar acum cand se pune abia se opreste...ne jucam noi frumos sau cand nu-i convine ceva si se pune pe urlat, ca plans nu pot spune, ca nu are nicio lacrima...si nu-mi prea vine sa o las sa planga
ii lasati sa planga pe bebei? cum procedati?

bufi

a mea plange cand ii e somn, cand ii e foame, cand se plictieste, cand se trezeste din somn ziua, nu prea o las sa planga, ma gandesc ca o sa treca si perioada asta, chiar daca stau tota ziua dupa ea.

nici nu pot sa o las prea mult singura ca se intoarce pe toate partile, nu sta locului o clipa, isi ridica capul ca si cum ar vrea sa se ridice, se intoarce pe burta in carut.
si Irina spune me me, mai ales cand e suparata, dar cred ca e inconstient.

Mada foarte frumos ai aranjat casa, mi-a placut mult.

Anna de unde ati luat bradutul, l-ati comandat pe vreun site sau local.
oare la bricostore se gasesc braduti naturali in ghiveci, noi vrem sa luam asa si dupa Craciun sa il plantam.

Gabi de printesa

proverb indian

Mergi la inceput