Pepenasi de iulie august 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Mada nu pot sa vad pozele cu casa si bradutul ca imi cere sa scriu parola Si eram asa de curioasa ca vazusem decoratiunile cand le-ai postat tu mai demult...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

poti sa te lghezi pe contul cu pepenasii si o sa te lase sa le vezi, la mine a mers

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mda ... daca tot vorbesc singura, va zic si eu noapte buna

ps: pe Narci n-am mai vazut-o

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata fetelor hai ca daupt cele care beau si un pahar de lapte pt care nu beau cafea.
Eu m-am gindit o sa le pun taxa de desteptator la vecini mei ca Serban de la ora 5 se pune pe un tipat asa ca nu cred ca scapa unul netrezit.
Tecky mai pune odata linkul cu vot sa mai incerc
Mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Serbanica multam de cafea!

Inca sunt dar cafeaua ma va ajuta....

Merg sa o zi buuuuuuna sa aveti!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu si Cris suntem bine...mai naspa e la servici...dar o sa treaca si asta...asa sper eu...
Firma lui incepe sa mearga parca mai binisor!Sper sa vb intr-un ceas bun!
....azi sunt 4 luni de cand a murit Dariusica, vreau sa merg sa cumpar cateva patiserii...sa le dau la colegii mei...ca sunt tare necajiti...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

N-am avut mult de recuperat dar scriu cu bebe pe brate ca vrea papa

Gabi cu placere, am impuscat 2 iepuri, si Marina intreba cate ceva de supa .

Bufi

Numar de puncte
2682
Iti multumesc pentru vot!
Voteaza-ma si maine!

Marimar esti in trend cu movul! Ce bine ca ai achizitionat deja cadourile!
Eu mai am, dar nu mai e timp, trebuie sa fac si curatenie, mancare, sotul e cam ocupat si mie urat de aglomeratieeeee...

mobriq ma bucur ca sunteti bine! Deja la servici....cum reactioneaza bebe cand ajungi acasa?

bujo la Baneasa???....sotul lucreaza acolo si cand e trafic intens ajunge acasa si dupa o ora si jumatate... Om gasi noi o solutie...

Anka sau cine are scutecele babylove daca se poate faceti o poza sa vedem si noi cum sunt

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Camy te imbratisez cu drag!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Hai ca vorbesc singura eu acum

Tecky 643 ai acum dar zice ca am votat deja mai incerc, ca si la mine tre sa treaca 24 de ore dupa ultimul vot si am apucat sa votez seara tarziu.....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

serbanica mercy de

camy o imbratisare si un ptr tine

pt Ingerasul Darius o o lumanare si o

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Buna dimineata la toate fetele
sa avem o zi usoara si bebeii sa fie cuminti

eu la coffee, de ieri la dieta
pt cine vrea sa mai vada o alta dieta

REGIMUL DISOCIAT - 3 ZILE VEGETALE, 3 ZILE PROTEINE ANIMALE
Singura regula, care trebuie respectata cu sfintenie: ESTE INTERZIS SA COMBINAM PRODUSELE VEGETALE CU CELE ANIMALE.
3 ZILE, SE CONSUMA EXCLUSIV PRODUSE VEGETALE
fructe, legume si zarzavaturi, preparate si combinate dupa propriul gust, in orice cantitate, la orice ora.
FRUCTELE pot fi consumate in salata, in compot sau la cuptor.
LEGUMELE pot fi consumate proaspete, in salata, fierte, la gratar sau la cuptor. Le putem gati asa cum ne plac, orice mincare care contine exclusiv legume este permisa (orez sirbesc, ghiveci, varza, mincare de cartofi, ciorba de legume, etc).
URMATOARELE 3 ZILE, SE CONSUMA EXCLUSIV PROTEINE ANIMALE
brinzeturi, carne si oua, preparate si combinate, de asemenea, dupa propriul gust, in orice cantitate si la orice ora.
PROTEINELE ANIMALE (carnea de pui, peste, curcan, vita, ouale, brinza, laptele, cascavalul, etc) pot fi preparate la gratar, la cuptor sau fierte. Se pot combina intre ele, in timpul aceleiasi mese, dupa propriul gust (mixt grill, brinza la gratar cu pui).
SAREA SI ULEIUL SINT PERMISE, IN CANTITATI DECENTE.
CAFEAUA ESTE PERMISA ZI DE ZI, CU INDULCITOR SI CU LAPTE IN ZILELE CU PROTEINE ANIMALE.
SINT INTERZISE BAUTURILE CARBO-GAZOASE SI ALCOOLICE, PIINEA, PASTELE FAINOASE, DULCIURILE, ZAHARUL.

SE CONTINUA 3 ZILE CU 3 ZILE, PANA LA GREUTATEA DORITA.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azi merg cu ioana la medlife pt eco la sold, la abdomen si hemograma...sper sa fie totul ok, este control de rutina...mergem la dr stamate, ca de fiecare data am fost la el

la multi ani pt bebei, daca sunt astazi, ca ieri am uitat

bufi

Mergi la inceput