Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Tecky spune:
Neata fetele!
Eu plec cu sotul la cumparaturi si scriu mai mult cand ma intorc.
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
Tecky spune:
Ingry,Marimar ms.
dma ma bucur ca eco la sold a iesit bine.
flo ce bine ca ti se regenereaza parul,mie imi cade foarte mult.
bufi votat.Ralu plange cateodata fara motiv.Super regimul disociat,l-am notat pt ca din ianuarie ma pun serios pe slabit.
PT VOTAT APASATI AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0![]()
moni_or spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
CAMY

BUFI, parca spuneai si mai demult ca Ioana a devenit mai miorlaita dupa vaccinul de 4 luni, la fel si Luca. Stiu ca se zice ca bebelusii nu plang fara motiv, dar mie de multe ori chiar fara motiv mi se pare, sau pe motiv de alintare. Ca plange cand il pun jos din brate, plange daca ma indepartez de el de pe pat, plange uneori dintr-odata in timp ce mananca, alteori daca nu-i convine ceva tot geme si geme si daca nu il iau in brate se pune pe plans. Si nu e orice plans, e un plans din ala isteric de se face vanat la fata. Uneori cand sunt la capatul puterilor il mai las un pic sa planga, da nu pot prea mult pt. ca ma sperie cat de tare poate plange. A, si daca pana nu demult ii placea la nebunie in masina, acum face niste istericale de nu-i adevarat. Da asta cred ca e din cauza ca e deja prea lung pt. scoica si sta incomfortabil. Cred ca de pe la 7 luni o sa-l pun in scaun de masina.
DIDI, imi pare rau pentru parintii tai... 
Eu nu prea am chef de scris, sunt tare obosita psihic, asa ca probabil numai m-as plange, oricum am facut-o si mai sus, da asta pt. ca intrebase Bufi.
Va pup si va doresc o zi buna!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
boticelina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Un buchet mare de floricele pentru ingerasul Darius si mamica lui minunata
!
Am trimis si eu pe mailul comun cateva carticele despre diversificare, una cu meniuri si vreo 300 de retete, sunt bune ca punct de plecare zic eu...
O sa trimit si carticica cu retetele de waffe si maine cea cu briose.
Gabi, dupa mintea mea, Anka se refera in reteta ei, la taierea capetelor piscoturilor astfel incat sa ramana cam 2/3 din piscot, iar capetele taiate le pui in mijloc ca nu se vad.
Bai, io ieri iar m-am suparat pe mama
. Ii lasasem branzica cu fructe pt masa de dimineata a fetei si-mi iesisera vreo 200 gr. I-am zis sa-i dea cat vrea ea sa manance si restul sa pape ea sau sa arunce. Da' ce credeti ca am cu cine ma intelege? Nu nene, i-a dat fetei la 9.30 vreo 2/3 din ce-i lasasem, a culcat-o si cand s-a trezit cupilu i-a dat si restul "...ca era asa de buuuuna"
. Binenteles ca ne-a dat tot programul de masa peste cap, ca n-a mai vrut lapte cu toate implorarile cerului, abia pe la 4 a supt un pic, am sarit legumele ca era ghiftuita, a papat tzitzi la ora 18.00 in loc de 24.00 si peste noapte a trebuit sa-i fac ceai, ce mai... ne-a dat buni peste mana big time 
Anka o sa-mi zica "ti-am zis io"... si stiu ca asa e dar credeam ca maica-mea e mai rezonabila ca alte mame.
Concluzia: avem in continuare probleme cu bautul laptelui. Nici macar prin infometare nu se intrevede rezolvarea, am lasat-o pana a inceput sa miorlaie de foame si tot 70 ml a baut. Am pus si o masura de cereale, am zis ca-i gustul de vina - nexam, am schimbat biberoanele - nexam, am schimbat tetinele de silicon cu latex - mica imbunatatire, ramane sa incep odiseea testatului formulelor...
Maica-mea ma tot inebuneste ca seamana cu mine si ca io n-am acceptat nicio formula, doar lapte de vaca, initial indoit cu apa, apoi din ala de 1,5%, dar e mult prea devreme pentru astfel de experimente 
Ah, si sa va mai spun: am descoperit IAURTUL PERFECT, THE yoghurt cum s-ar zice - iaurtul Olympia (grecesc), cel strained (scurs), 2% grasime, absolut genial, 100% natural, fara adaos de lapte praf, bun, dulce, cremos, MINUNAT. Daca vreun copil va refuza iaurtul asta, va refuza orice iaurt, parerea mea 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankuta_1982 spune:
Saluti fetelor!
Am si eu o nelamurire poate ma ajuta cineva!
Fata mea de cand mananca fructe pireu si cereale seara nu prea mai bea lapte, adica sa va cam explic programul ei:
dim cand se trezeste bea cam 70 ml de lapte apoi pe la 12 mananca pireul de fructe, apoi toata ziua daca mananca 120 ml de lapte pana seara pe la 20 cand mananca cerealele si poate mai bea vre-o 50 ml de lapte, apoi se trezeste pe la 04 dim si bea 120 ml de lapte. Asta-i laptele pe care il consuma ea nu e prea putin?
Ajutati-ma, de avut nu cred ca are ceva ca ar plange neincetat daca ar avea, totusi am citit pe net cica cand ii ies dintisorii fac asa, voi ce ziceti?
Nu va supi pe mine ca am scris cu rosu, am facut-o ca sa nu treceti fara sa observati mesajul meu!
ankuta
M&M spune:
Neata!!!
Camy,
,
Am aprins o lumanare pentru ingerasul Darius!!
Mada, nu te-am recunoscut in " noile" haine!!!
Sa iti fie de bine...
Am reusit sa votez pt Flo si Bufi, dar la Misha nu mai merge,,,nu stiu de ce,,,
Serbanica, si la noi e la fel...primeste aproape numai haine..
Deja am strans un sfert din sifonierul lui Mihaita numai cu hainute care nu ii mai sunt bune...
O parte o sa le pastram fiindca ne mai gandim sa facem inca un bebe sau doi.
Azi am o gramada de treaba de facut..
Va pup si o zi buna ...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Kimmy spune:
Neatza
Deci operatiunea schimbat tetine a fost un mare esec,dupa ce azi noaptea fomista se tot inneca ca la astea chicco se pare ca curge mai tare...A trebuit sa schimb tetina si a papat linistita cu aventul ei.
Nu mai stiu ce sa fac,ma simt asa de pierduta...ma gandesc ca merge bine diversificarea,ca manca binisor la cele 2 mese,dupa care nu mai vrea lapte aproape deloc,deci am ajuns sa pape doar maxim 400 ml/zi 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
boticelina spune:
Ankuta, Kimmy haideti sa intindem hora mare! Parca ati avea cupilul meu la usa... 
Latest news in materie de cupil mofturos la lapte: mi-a zis un coleg de munca sa nu-i mai incalzesc apa de bibe la microunde ci in ibric pe foc. I-am zis ca daca fac asta si-mi bea cupilul lapte ii ridic statuie...
Voi cum incalziti apa de bibe? (ca io recunosc ca o incalzesc la MU...)
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Moni or se pare ca bebeii nostri sunt cam la fel, adica si Ioana plange asa din orice, cand nu-i convine ceva mai intai maraie si apoi incepe concertul...daca e singura si nu ma vede, daca ma vede dar vrea la mine in brate, daca e in brate dar vrea plimbata prin casa...si tot asa...si am incercat si eu varianta s-o las sa planga sa vad pana unde merge...mare greseala, ca se invineteste de plans, urca tonul din ce in ce mai tare, se arcuieste si se incordeaza, se ineaca si tuseste si apoi o ia de la capat fara nici o sansa de a se opri. Asa ca n-am ce face...ideea e ca daca plange si eu o iau frumos in brate si o plimb si o invart si o arunc in sus e cea mai fericita si e cu gura pana la urechi chiar daca cu o secunda mai devreme urla din toate puterile. Ce sa inteleg de aici? Ca ea nu vrea sa stea decat in brate si ca nu are nici o durere, nici o alta suparare. Iar la faza cu masina si la noi era fermecata cand urca adormea imediat. Acum nu mai e asa. Ieri de ex am plecat pana la mama cu taxiul si am luat-o in brate, nu am mai luat scoica ca nu mai pot s-o car si eram singura. Tot drumul s-a zvarcolit ca pestele pe uscat, s-a marait, s-a agitat ca bietul taximetrist era cam oripilat, am zis ca ala sigur n-o sa faca copii in viitorul apropiat
Adevarul e ca era si tare cald in masina si eu i-am zis sa opreasca caldura dar tot nu era suficient iar Ioana imbracata in costumul ei de cosmonaut era mititica transpirata toata cand am ajuns la mama, asa ca m-am gandit ca din cauza asta nu statea locului ca-i era prea cald.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii