Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
diarux spune:
ANCOOOOOOOOOOOOce ai fata cu comentarile tale, "e bune" asa, ce sa le mai fac io?Mor de ciuda ca eu nu pot sa pun poze. Unde naiba mi-o fi butonu ala????

CAPRI am incercat si io bibe aseara dupa ce a urlat teroristu toata ziua...si am crezut ca nu mai am lapte sau nu e bun. da nuuuuuu! isi facea greata si nu l-a vrtu deloc, asa ca...si io sunt for ever tintuita la domiciliul stabil.
nu mai stiu ce am vrut sa spun....Cred ca ceva prostii...ca daca era serios...imi aminteam...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
estrella80 spune:
Buna dimineata!
CAPRI stai linistita ca si Maya la inceput tot asa putin a mancta cereale, doar ca eu i le-am dat in biberon si nu cu lingurita. Si sa stii ca nici Maya nu mai vrea sa maace lapte dupa piure de exemplu. Ce completare cum spuneau fetele??Piure si apoi pauza de vreo doua ore ca sa putem incerca laptele.
MADA foarte frumos ai decorat de sarbatori casuta. Si eu intentionez sa fac asta dar de maine incolo. 
Fi-mea de cateva zile nu mai vrea iar sa bea lapte decat dupa foarte multe rugaminti si certuri cu mine bininteles. Nu mai stiu ce sa -i fac. Noroc cu cerealele ca, dac nu erau astea nu stiu ce greutate ar fi avut. Capri a mea a intrecut-o pe Ilincuta la greutaete, are 6,100. Incearca sa icepi diversificarea ca poate e vreun semn asta.
Maya mananca cu drag piureurile de fructe si de ieri am inceput la cele de legume. Nu sunt atat de bune dar papa si din alea. Am renuntat la a-i mai da suc infavoarea piureului. Mi se pare mai hranitor si mai satios. De fapt nu mi se pare.... sigur e!!!![]()
![]()
Asa ca am trecut peste faza sucurilor direct la piure. Intrebare: cam cat piure, cantitativ, ar trebui sa manance la o masa?
Tecky votat!!!
Revenim!!
Kimmy spune:
Sa va spun din experienta mea pana acuma cu diversificarea.
Sucurila clar sukz(in primul rand ca mie mi se parea super nesatioase si fara de mare folos,in al doilea rand,pentru ca nu i-au placut printesei)
Am trecut la piureuri si am fost multumita.Am inceput cu cereale(NU la bibe,tocmai pentru ca papa rau laptele si ma gandeam ca o sa accepte si mai rau dupa ce prinde gust de vanilat la bibe,si se pare ca bine am procedat,din cate citesc de la fetele patzite)
Acuma papa cu mai mult sau mai putin interes orice fel de piure(care e indicat la varsta ei),si astept cu nerabdare sa introduc la 6 luni si carnita si galbenus.
Ea papa completare,doar daca nu papa destul piure,din care ii dau cat vrea deja,la inceput i-am dat aproximativ 30-40 ml,ca mno...experimentam si imi era frica de eventuale alergii.Acuma manca uneori 100 ml,mai ales de fructe,pe care le prefera fata de legume,dupa care refuza bibe,ca e satula.
I-am dat deja si branzica calcica,si banana,si nu a patit nimic ![]()
Noi avem 2 mese diversificate,pe la 12,cand serveste fructe,si urmatoarea,pe la 4,de legume.Se intampla sa se mai schimbe,ca poate ii fac branzica,sau cereale,si le mai combin cand cum am chef sau stoc.
Problema mea e ca refuza alta lingurita,o vrea doar pe asta,la alt model se uita ca oare ce vreau sa fac cu ea,si in curand va fi prea micuta pentru ea asta.Mno dar vedem noi cum ne descurcam.
Fluor nu o sa-i dau,la fel nu ii dau nici fier,nici vitamine deocamdata,nici calciu.Ii dau Vigantol,ca mai nou mi-am facut o rutina si nu mai uit ![]()
Pampers(care s-a schimbat si-mi place mai mult,doar ca ma dispera si pe mine mirosul)folosim cam 3-4/zi,noapte nu o schimb,zi ziua face cel mult o data kk,si cu pishulica nu avem problema.Nu a fost deloc iritata pana acuma.
Cu adormitul in brate si noi avem probleme,acuma ma straduiesc s-o dezvat din nou,uneori imi reuseste,alteori nu.(de cele mai multe ori NU
)
A mea nu a adormit niciodata in leagan!
Astea discutii ce au mai fost,si eu am lipsit din ele cu desavarsire.
Si eu am votat pozele in fiecare zi ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
ankalaura spune:
Buna pranzul fete!
In mare viteza si noi... Dupa o trezire la 7, bagat rufe, pus mancarea la foc, scos rufe, intins rufe, constatat ca mi s-au transfortat chilotii in roz
Zau daca ma prind cum naiba, ca am bagat la 30 de grade, si numa' chilotii s-au facut roz 
Anyway, multam de intrebare, Eliza e bine acuma si e la gradi... Nici nu mai tuseste (decat asa, poate o data pe zi), iar febra nu mai are de 2 zile. Erika nu mai tuseste nici ea (ei nu i-am dat nimic, dar nici nu a tusit serios). Asa ca suntem pe drumul cel bun. Nu stiu daca o mai duc la gradi dupa serbare, parca inclin sa cred ca acolo e cheia, dar nici asta nu prea inteleg cum.... Daca era prima data la gradi, mai ziceam, dar in astia 4 ani de gradi (asta fiind al 5-lea) nu mi-a patit niciodata asa ceva. De fapt, niciodata nu a avut febra peste 38,5! 
Am citit repejor, felicitari dintisorilor! Drept urmare, am visat ca si Erika avea doi dinti mari in partea de jos, zici ca era un iepure! Maya si Ilinca
!!
Mada - foarte frumoase decoratiunile! Abia astept si eu sa impodobim bradul. Dar nu o vom face decat in Ajun, asa am eu un pitic, mi se pare ciudat sa ma uit la brad cateva zile fara sa aiba cadouri sub el 
Am citit de spunea Ankuta - fix asa si la noi... Ieri am incercat sa gasesc niste borcanele decente pe la Carrefour, m-am intors cu buza umflata... Un balamuc si o dezordine intre borcanelele alea, incat am lasat-o balta. O sa comand pe net, ca acolo sunt ordonate...
Am citit de SUN - naspa... Eu am avut doua operatii ca sa imi extraga maselele de minte crescute anapoda, si la ambele am avut antiobiotic dupa... Prima... facuta imediat ce am terminat cu alaptatul cu Eliza.. Sun, la tine cum e? Ce faci cu tzitzi?
In curand ma apuca euforia sarbatorilor, asa ca tin sa spun, ca preambul, ca m-a apucat dorul de niste persoane...
Pai m-a apucat dorul de Danangie, de Tiberica, de Bobitamica, de MIkycris, de Ella (dupa calculele mele, Ella ar trebui sa fi ajuns in tara de vreo 10 zile...), de Alina (Rayan cum o fi?), de Kla, de Ica, de Magda.... si lista e mai lunga, da' nu mai am eu timp acuma, ca tre' sa ma pregatesc sa o iau pe Eliza de la gradi.
Erika doarme
moni_or spune:
RUXULE, tu folosesti firefox sau internet explorer? Ca daca folosesti firefox poate ti-a furat vulpea butonul, e activat AD Blockul? AdBlockul il vezi in fereastra de firefox in dreapta jos, scrie AD, dai click dreapta si daca e activat o sa iti apara printre altele optiunea "disable adblock" incearca sa o selectezi si vezi daca nu-ti apare butonul de upload dupa aia. Just an idea, ca nici eu nu ma prea pricep, doar de aia am sot informatician, ca sa fiu eu paralela.
KIMMY, ce pofta imi faci tu cu Clujul ala... Abia astept sa mai trec pe acolo, sa vedem cu ce ocazie, ca oricum nu e prea departe de Oradea si am si rude si prieteni pe acolo. Da sa mai creasca Luca, asa mic nu-mi vine sa-l duc la drum. Si inca o intrebare: branza calcica ai fcut-o cu lapte praf sau lapte de vaca?
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
turturica spune:
Apar si eu la un pahar de poveste, ca doarme giza mica in leagan.
ooka, felicitari matusico, nici nu stiam ca Ale e insarcinata, asta da veste minunata, sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, iar mamicii luptatoare refacere rapida si mult laptic. Ce frumos ca aveti fetitele de virsta apropiata, or sa creasca impreuna 
mada, foarte frumos ati decorat casa, chiar ca esti ca o albinuta 
marimar, sa va fie de bine cumparaturile, ce frumos trebuie sa fie la Viena in perioada asta. Ce faceti de sarbatori?
Fetele cu voturile, tecky, bufi, flo, flori, eu v-a votat pe toate si va mai votez daca mai e cazul. E buna ideea cu bagat linkul la semnatura, ca-n felul asta nu trebuie sa mai caut linkul. flori, la voi s-a terminat concursul?
Ca vorbirati, noi Craciunul il petrecem aici impreuna cu niste rude din Germania care vin la noi. Probabil ca baietii or sa mearga la schi, iar noi fetele o sa facem sarmale. Diviziunea muncii, nu? ![]()
De revelion n-avem nici un plan, nici nu ne putem deplasa din tara, ca tot sans-papier sintem. Asa ca probabil ca de rev o sa sforaim de zor.
Cred ca noi o sa raminem ultimele nediversificate de aici, da' notez tot, tot ce discutati.
anka, bine zici ca au disparut o gramada de fete, apropo, cu mariana din suedia ce se intimpla? Oare de ce n-a mai scris deloc la scutece? Mie tare mult imi placeau mesajele ei.
ma duc sa scot copilul la plimbare, ca tot s-a trezit.
Mami de Mara (19.08.2008)
diarux spune:
MONI cum ar zice SOR'MIA I'm lost badly!!!![]()
![]()
Nu, folosesc opera si pana acum aveam si buton. crek vreun hacker

si mie mi-e dor de cluuuuuuuuj! cine stie cand oi mai ajunge si pe acolo....hmmmm
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
TURTU si noi tot ...nediversificati asa ca...don't worry.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
Kimmy spune:
Anka bine ca se simt mai ok fetele 
Moni eu fac branzica din lapte formula.Fac 210 ml de lapte,pun la foc si la primul clocot pun o tableta jumate de calciu lactic pisat.
Azi se pare ca recuperez pentru lipsa mea
,ca am bebe cuminte,care deja si-a facut si siesta,imediat ia pranzul.Uff ce trece timpul 
Azi e ziua sorei mele,care face 21 de ani,si e asa de fericita si frumoasa si se distreaza de mama focului si e la 2 facultati deodata si eu sunt tare tare mandra de ea si ne intelegem de minune si o iubesc
,asa ca ies si la cumparat cadou si tetine pentru Timi,si la un film cu sotul si intre timp sta matusa draga cu Timea 
Va pup
Kimmy spune:
Anna sper sa treaca faza asta cu trezitul de multe ori la Ioana,ti-am spus ca si noi am avut o perioada,dar thank god,a trecut.
Imi dai te rog frumos ID-ul tau pe PM?De o vesnicie vreau sa-l cer ![]()